2012 Ekim Anneleri

keısnlıle ımkanın varsa yürü canım ben ogluma hamıleyken harektımı kısmaıdm hıc yürüdüm hatta son zamanlarda fıtıgım varmıs ve bılmıyorudm topplaıyorudm o halde bıle yürüdüm yani cok şükür dogumum kolay oldu belkıe deıgım gıb ıvıtamındendır canım
bir tek çiş olsa iyi O.ruk bile kaçırıyorum bazen
ayy ne iğrencim yahuuu

cok alemsınız kızlar yaa

saol cnm çok teşekkür ederimm

vitamindenmi artık bilmiyorum ama bildiğim tek şey ŞİKOO bir hamile olacam

Benim kontrolüm yarın, tarihi de yarın belirler umarım dr um..
bana da oluyor aynen. normaldir bence..kasılıyor sonuçta karnımız..
Çok geçmiş olsun canım
dualarım seninle

Canım allahtan ümit kesilmez tabii,ama yine de herşeye hazırlıklı olmak gerek -ki sen zaten öylesin çok şükür..bu çok önemli çünkü..ben hem bebeğini kaybettiğine çok üzülürüm hem de aramızdan ayrılacak olmana..seni burda her zaman görmek isteriz ama sen istemeyebilirsin..neyse hala erken bunları konuşmak için..umarım dualarımız kabul olur...
yaşadım o anı şu an seninle :)
kızlar bana kısaca red diyebilirsiniz :) yavrum ben de su içsem yarıyo gibi hissediyorum
ayy ne iğrencim yahuuu

yalnız değilsin

ayy ne iğrencim yahuuu

deli bacımm yaa zaten o olayı hiç sorma

[

Canım allahtan ümit kesilmez tabii,ama yine de herşeye hazırlıklı olmak gerek -ki sen zaten öylesin çok şükür..bu çok önemli çünkü..ben hem bebeğini kaybettiğine çok üzülürüm hem de aramızdan ayrılacak olmana..seni burda her zaman görmek isteriz ama sen istemeyebilirsin..neyse hala erken bunları konuşmak için..umarım dualarımız kabul olur...

teşekkürler canım,arada sizi yoklamaya gelirim napıyorsunuz diye? hergün yazacak birşeyim olmaz ki

tamda yeni gelmiştim topiğe bu ikinci haftamdı sanırım:44:

Son düzenleme:
ayy ne iğrencim yahuuu

yok canım neden kırılıyım estagfirullah.

keşkelerimiz yok canımamin canım.uyuttularmı seni??? ne kadar sürüyor bu işlem

merhaba arkadaşlarr

o kadar çok topik var ki bazen birbirine karıştırıyorum :)) ama sanırım daha önce buraya hiç yazmadım. Allah kısmet ederse bende eylül sonu ekim başı gibi anne olucam.
ayyy söylerken bile içim bi tuhaf oldu :)

tüm hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin.

bugün itibariyle 10+6 olduk :) son adet tarihim de 24 aralıkk

bu arada varyaa fena mide bulantılarım var (

yok canım neden kırılıyım estagfirullah.

keşkelerimiz yok canımamin canım.uyuttularmı seni??? ne kadar sürüyor bu işlem

canım benim önce kahverengi leke sonra kanama başladı ara ara bebeğimin kalbi atıyodu ilaç kullanmaya başladım sonra bi gece kanamam oldu parça geldi dr. gittim kese yoktu düşük yapmışsın kaybettik dedi sonra ilaç verdi kullandım kontole gittim parça kalmamıştı kürtaj olmadım şimdide düşük tehlikem var ilk bebeğimdi temmuzda kaybettim çok istiyorum bu sefer ama hep sağlıklısı hayırlısı olsun diye dua ediyorum allaha canım sende elinden geldiğince düşünme biliyorum yaşadıkların zor ama herşeyde bi hayır vardır allahtan gelene ne denir(( inş. bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim

hoşgeldin gecem
sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebişini
maşallahhh baya büyümüşsünüz
bulantı benimde oluyo ama çok değil hamile arkdaşlarım sabah yataktan kalkmadan kızarmış ekmek(hazır satılıyo) ondan yiyin diyolar gerçekten çok iyi geliyomuş bilgine

Kıslarrrr ben geldimmm şükür bugün daha iyiyim kahvaltımı yaptım kocişimleeee işi yakın geldi kahvaltı kurdu bana zorla yedirdi.. Şükürr yiyebildim yataktan yavaş yavaş kalktım mide bulantım vardı ama kahvaltı yapınca iyi oldum şimdii temizlik yapcamm evim cok dagınık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…