2012 Ekim Anneleri

Canım benim 7 hafta 3 günlük bulantım sabah oluyor kahvaltı edıyorum gecıyor gibi sürekli birşey atıştıryorum öyle geçiyor.. Hiç yemek yapamıyordum ama bugun zorladım kendimi açtım müziği ruhumu doyurdum... Temizledim evi aşka geldim kısaca öyle yaptım sürekli elimin altında cizi var ekşi elma var. Öyle şimdilik iyiyim akşama doğru yine kötü olurum sonra geliyorum kendime karışığım yani inşallah tamamen geçer iştahım hala kapalı ama benki snekars yerdim hergun ıkı tane düşmanın tatlya :) Aslında bir bakıma diyorum kilo almam daha iyi ama olmuyor işte Allah yardımcımız olsun artk

ben 1 tane daha beğendim baya kapsamlı bişey o birrazcık pahalı 40 tl idi pazartesi bakıcam tekrar ona adını yazarım buradan netten bi bakarsın

tamam canım o zaman senin yazmanı bekleyeyim ben netten bakarım..
bende d&r buldum bir tane dikkat bebek var diye 26 tl...
ama görmeden almak ne kadar doğru olur bilmiyorumm..

kizlar benimde yrrin 9 da turkiye saatiyle 11.00 da ilk randevum var benim icin dua edin lutfen.daha once iki dusugum oldu.Rabbim nasip ederde keseyide gorururuz kalp atisarinida duyariz ins.simdiden tesekkurler.

kizlar benimde yrrin 9 da turkiye saatiyle 11.00 da ilk randevum var benim icin dua edin lutfen.daha once iki dusugum oldu.Rabbim nasip ederde keseyide gorururuz kalp atisarinida duyariz ins.simdiden tesekkurler.

canım dualarım seninlee hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksin inş..

ben alırsam resimlerini koyarım bi bakrsın inş

tamam canımm..tşk ederimm..

ben alırsam resimlerini koyarım bi bakrsın inş

benim bir arkadaiminda doguma sayli gunleri kaldi onun bir arkadasi hamilelik gunlugu hediye etmis ona cok guzeldi bayildim ozel bir kutunun icerisinde resim koymak icin yerleri falan var coksik bir gunluktuu:)bizede nasip olur ins

bende öyleyim canım maalesef, sen çıkmak istemiyorsun benim eşim istemiyo ne kadar doğru olur ben bu haldeyken sana bunları söylemek ama başkasına yardım etmek daha iyi oluyo.. bende de fransadan geldim ailem, arkadaslarım hep orda.. kendine dikkat et en çokda bebeğine sen öyle olursan bebeğin de etkilenir onu düşün.. birde birileriyle dertleş sana çok iyi gelecek, eşin, arkadaşin??

İnşallah canım arkadaşım. Sen yine yalnız kalıyormuşsun bak yazları. Biz bir kere 2.5 ay yalnız kalabilmiştik. Başka da mümkün bile değildi. Ozamana kadar eşimle başbaşa yemek bile yiyememiştik. Kıymetini bil ve sabret inan bana mükafatını alacaksın. Hep gven eşine ve bunu dile getir. Kendini onun gözünde yüceltmenin bir yolunu bul. Senin kıymetini anlasın kaybetmekten korksun. Öyle dışarı salmamak falan çok yalnış... Onun dışında bence kendi evinie gidene kadar dayanmanın yolunu bulursun. Aynı yollardan geçtim biliyorum. Sadece fark benim eşim hep arkamdaydı, herzaman beni korudu. Tabi ailesini ezdirme gibi bir durum olmadı olamazda. Ama beni rahat ettirmek için uğraştı hep. O yüzden bende çoğu şeyi görmezden geldim. Senin eşinin de bun yapması gerekiyor.[/QUOTE]

tatlım benim eşim bana hep destek oluyor allaha şükür eğer öyle olmasaydı ben şimdi nasıl olurdum bilmiyorum, oda diyor boşver neden takıyorsun söylediklerini onlar yaşlı falan diyor ama ben yapamıyorum, bende bir sorun var galiba :)

hayırlı haberlerle gel canım inşallah, dualarım seninle

bende bugün gittim 8+6 olmuş baya büyümüştü :)) amin inş artık şu 3 haftanın geçmesini bekliyrum 3 ay bitince biraz daha ii olyrmuş

merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tahmini doğum tarihim 23 ekim allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar buarada sabah dra gittim dualarınız için teşekkür ederim bebeğim sağlıklıymış çok şükür rabbime
maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun..pnrkrc aramıza hoşgeldin..
çok komikmiş te giymek cesaret ister
Ayyyyy ne güzel,Allah bağışlasın,Allah bize de o günleri göstersin...bu araa baya erken öğrenmişsin...

canım hani arkadaşlar cimeka cimeka demiş ya o benim canım kesin bilgi direk satını unutuyorsun ve ultrasona göre gidiyorsun..o açığı kapatma meselesi de şu oluyor hani son adetten sonra 12.günden itibaren döllenme oluyor ya genelde de 14ünde.bu hesap adet döngüsü 28 günde bir olanlar için..şimdi 30 günde adet olan birinin 14.gün değil de 16. gün gerçekleşiyor döllenmesi..o arada bebekte bir iki günlük fark oluşabiliyor.çünkü ultrasonlar da 28 güne göre programlı..onlar açığı kapatabiliyor ileride.. ama bizde durum tamamen farklı bizim döllenme tarihmiz çok çok ötede neredeyse diğer adete yakı olduğu için bu fark büyük oluyor ve kapanmıyor,benim sat 25 aralık ama döllenmem neredeyse 20 ocak gibi gerçekleşmiş oluyor onun için ultrasona göre yeni bir adet tarihi belirledik- ki o da 5 ocak-hani hesaplamam kolay olsun.. heryerde sat soruyor hesaplama işlerinde..işte böyle..
gülşahh canım sen de hemen aklına kötü getirme,Allah ol dedi mi hiçbişey engel değil,ister kanaman olsun şakır şakır,ister merdivenden düş,istersen kötü beslen...tam tersi de mümkün,el bebk gül bebek bakılırsın,beslenme herşey mükemmel,ama bu dünyada nefesi lokması yoksa,yapacak bişey yok.. tabiki de tedbirli olacağız,ben yerinde olsam raporumu alırdım dinlenirdim..bebeklerimiz Allaha emanet..O verdi,inşallah ta sonuna kadar bize bağışlar..

inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin...
Benimkide geç dönneme olmuş bir hafta gerideyim Annesinin kuzusu oooo benim doğum gününde doğcak herhalde ondan acele etmedi

ben bebeğimle aynı gün doğmak istemem( ne cümle ama) tabi ki Allahın işi... ben 7 ekm doğumluyum muhtemel tarih te 11 ekim.. ben öyle genel günlere önem veren biri değilim,sevgililer günü dünya kadınlar günü gibi..yani bana özel değil..evlilik yıl dönümü ve d.günlerini de çok severim..aynı gün doğsak çocuğumda ben de sanki arada 2side çıksın gibi olacak.. hani eşinle başını alıp bir plan yapamazsın mesela.. yada şöyle düşün ben d.günüm kutlansın isterim yarın bir gün çocuğum arkadaşlarıyla takılmak isteyecek kız arkadaş erkek arkadaş muhabbeti.. bu sefer birlikte kutlanılmıcak..

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle gel ınsallah sneın kac haftalık cızelgen olmadıgı ıcın göremıyorum da:26:
bende bugün gittim 8+6 olmuş baya büyümüştü :)) amin inş artık şu 3 haftanın geçmesini bekliyrum 3 ay bitince biraz daha ii olyrmuş

maşallah cnaım gözünaydın

Benimki şaka bi yana zaten bebeklerin yüzde 5 zamanında doğarmış zaten benimki bir ihtimal bakalm sağlıklı olsunda ne zaman doğar farketmez olsun

hayırlı haberlerle gel inşallahh arkadaşımm.. pıt pıtları duymakta zamanı gelinceee sağlıkla kucağına almakta nasip olsun...

tv de bi dizi oyuncusuda senin gibi düşündüğü için bikaç gün erken sezeryan olmuş ki denk gelmesin doğum günleri.... bencede çok mantıklıı ....

canım çizelgemde sorun yok şimdide doğum tar. veriyo:)))
ne ara görsem bi başka bilgi ekleniyo çizelgene

iyi haberlerini bekliyoruzzz

cimeka ve edamm cok saolun kızlar.. tesekkürler. darısı basınıza olsun insallahhh.. sizlerinde az kaldı bebeğinizi o şirin halini görmeye..

süper87 canım ben konuyu tam anlayamadım arkadasların yazdıklarını görünce biraz biraz anladım.. Allah yardımcın olsun ne diyimm.. insallah doktorun yanılıyordur diyorumm.. oyle değilsede en kısa zamanda tekrar saglıklı bir sekilde hamile kalmanı diliyorumm..

canım hiç canını sıkma benim de senin gibi rahim içi kanamalarım vardı doktor iğne verdi uzun süre onları kullandım. sonra ki gittiğimde azalma vardı enson gittiğimde de neredeyse kanamalar durma noktasına gelmişti. önceleri bende seninle aynı tedirginliği yaşadım ama şükür çok daha rahatım. bu sürede kendini iyi dinlendir. mümkün olan her vakitte ayaklarını uzatıp yat. ben çalıştığım halde doktor bana kendini çok iyi dinlendirmişsin demişti.
biliyorum sıkıntılı bi süreç ama gönlünü rahat tut

merhaba bayanlar:)
ben de 2012 ekim annesi olacağım kısmetse:) bu 2. bebeğim..ilki 2009 doğumlu nisoşum:)
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi:) ama ben bir itirafta bulunmak istiyorum..bulantılarımdan ve halsizliğimden ve fazla uyku uyumaktan şikayetçiyim
iş yerimde bile uyuyorum diyebilirm..sat ım 28 ocak ve önümdeki 8 ay nasıl geçer bilemiyorum:)

kızlarr bişey sorucamm

yazılarınızın altında hani bebeğinizin ne kadarlık olduğunu gösteren şeker bi resim varya onu nasıl yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…