zaten bı bakıyorum konu oraya gelcek yada gıdısat onceden yapıyorum yolumu karnıma sancı gırıyo falan fılan cnm napıcan ya ısteksız olunca olmuyor kı.bırde bısey olursa dıye korkuyor ınsan.ıdare edıceklr azıcık onlarda cekecek.ama su hamıslık ve lahusalık donemını bıtırınce acaba bızı onların elınden alabılıcek bırı cıkacak mı bılmem acısını o zmn cıkarırlar ıste:)
saol canım..inşallah iğne ie yarıycak..su şişem yanımda zorla içicem yolu yok artık. dinlenicem başka çare yokCanim bol su ic ve calisiyorsan rapor al yat sadece tuvalete gitmek icin kalk birkac gun yat zaten ignede o kanamanin emilip kaybolmasini sagliyor
çalışıyorum tatlım..müdürle konulucam alıcam iznimi. inşallah bişi olmaz bebeğime..inş sıkı sıkı tutunacak annesinekesinlikle dinlenmelisin eğer çalışıyorsan istirahat alıp yatmalısın kanamalı bölge olayı bazı gebelerde oluyo hatta şuan bir arkadaşımda mevcut bebeğinin gelişimi iyi giderse hiçbişeycikler olmaz allahın izniyle..bebeğin büyüdükçe kesende büyümesi lazım kesen demekki normal ölçülerde değil ama normale dönebilir doktorun dediği gibi bol bol su iç kendini zorla al eline şişeyi yudum yudum iç bak ozaman zorlanmadan içersin bayaallaha emanet olun inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
ayy canım..inşallah herşey yoluna giricek..olumsuz şeyleri kafamdan atmaya çalışıorum..offf:18:canıııım moralimizi bozmuyoruz olumlu düşünüyoruz ok? herşey yoluna gircek inşallah
:
iğne işe yarar dımı..o kadar korktumki.. sağol güzelim..inşallah allahın izni ile bebeğim beni bırakmaz...canım benim abimin eşininde kese etrafında kanaması vardı dr ona da aynı şekilde söylemişti..
ilk iğne verdi her gün vuruldu...sonrasında da haftada bire düşürdü bir süre öyle devam etti..
sen suyunu iç allahın izniyle hiç birşey olmaz bebişine
sen de iyi ki varsın canımmm
canım üzülme kalbini ferah tut rabbim meleğini korusun sıkı sıkı annesine tutunur inş. ilk aylarda böyle sorunlar oluyor inş. sağlıkla atlatırsınız canım dinlen iğneni yaptır inş. herşey güzel olacak kendine dikkat et asla vazgeçme sabah akşam bu çocuk doğucak dede kendi kendine... canım benimde düşük tehlikem var aynı duygular içerisindeyiz inş. korkusuz güzel günleride göreceğiz
merhaba kizlar carsamba cok rahatsizlandim dr gitdik dr cok sasirdi rengin cok solmis dedi. bulantimin ve kusmamin cok oldugunu soledim. usg bakti kalp atisini gordu ama sesini dinletmedi cok kucuk minnacik dedi son atetime gore 7 hafta usg ye gore 1 ay 1 hafta yani 5 hafta gec dollenme oldugu icin normal dedi peki simdi hangisini baz alicaz neye gore takip yapicaz bilern var mi ?
birde bana bi surup solemisdi telefonda pek faydasini goremedim bulantim kesilmedi deyince bana bir fitil verdi bulanti icin yemekden once kullan dedi eczaci gunde 2 kez diye uzerine yazmis daha once duyan yada kullanan varmi fitili cok kullanmamaya calisiyorum birde fitili kullandiktan sonra hala yemek yiyemessen ilaci icdedi hem ilac hem fitil agir olmaz mi ? ilaci kullanmadim hic fitilide gunde 1 kez kullandiyorum onunla butun gun idare ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
arkadaşlarr bende 7 hafta 3 günlük hamileyimm gittik bebişin kesesini gördük 20 martta gene kontrolüm war herşey normalmiş.ama midem çok bulanıyor canım hiçbişey yemek istemiyor sürekli uyku hali.resmen başka boyuta geçtimmşimdiden karnım çıkmaya başladı doktora sordum normal bu hafta dedi sizdede warmı biraz karında çıkıntı :)))
edammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn
onceden de pek bı düşkünlüğüm yoktu zatenesım bu kondan hep sıkayetcı olmustur garıbım
selam kızlar. ne kadar çok yazmışsınız öyle. yetişemedim valla.
süpercim hayırlısı olsun canım. Moralini yüksek tut. bol bol dua et. Allah korusun ne kadar kötü şeyler yaşayan arkadaşlarımız var diğer topikte. Allah'ım beterlerinden korusun inşallah.
sağol yarencimaynen bende onu düşünüyorum zaten neler neler var.
canım artık epudural amelyatlar her bölümde kullanılıyor teknoleji bu kadar ilerlemeden ilk cıktıgı zamanlarda yıllar evvel yani risk var deniliyordu ama şimdi 0 risk gibi birşey zaten her amelyatın riski var normal doğum yada sezaryan yada başka bir amelyat o yüzden çok kafana takma derim ben kesinlikle epudural yapacam ama normalmi sezaryanmı şuan için söylemek çok erken normal düşünürüm farklı gelişir olaylar sezaryanla doğum yapmak zorunda kalırım o yüzden hepimiz için bunları konusmak daha cok erken. benim bütün sülalem epudural yaptı hepside cok memnun ben herkeze iyi bir anestezi uzmanı olması şartıyla kesinlikle tavsiye ediyorum.prenses doğum diye boşa dememişler =)
Kızlar günaydın ben mafoldum
akşam çok kötüydüm eşim gelene kadar öldüm kusmaktan artık kan geldi hep kusmuğumdan boğazlarım zedelendi..
Ben iyiydim bişeyim yoktu..
Yeni başladı bu bulantılar...Bitmesi lazım değilmi artık?Annem dio ben sizde 9 ay boyunca kustumİnşallah ona çekmem şuan çok halsiz bitkin bi şekilde işe geldim Hiç iyi değilim.Boğazdan kan gelmesi normalmi
kızlar günlük tutmaya başlayan var mı???
kızlar günlük tutmaya başlayan var mı???
benim çizelgenin altında yazılar çıkıyor anlamadım:26:[/Q
tekrar dene istersen bu arada senle aynı gün ilerliyoruz :)
Merhabaaa kızlarr kocişimii doyurdum geldimm ilk defa evdede yemek yaptım bu demek oluyoki bende gelişme var sizde durumlar nasılll
maşallah arkadaşım tebrikler sanaben yaklaşık 20 gündür ocağı hiç açmadım desem yeridir :)) ama bugün doktorum bulantı ve kusma için ilaç verdi aynı zamanda kilo kaybettiğim için bugün iyi gibiyim :)
ben aslında tutmak istiyorum ama daha güzel bir günlük bulamadım canımm..
ben başladım tutmaya bi kitap aldım yani defter gibi bi kitap resim köşeleri duygu ve düşüncelerin yazıldğı bölümler vs çok güzel oluyor günlüğü onda tutmak fotoğraflarla filan böyle bvişey tavsiye ederim :)
tekrar dene istersen bu arada senle aynı gün ilerliyoruz :)
Merhabaaa kızlarr kocişimii doyurdum geldimm ilk defa evdede yemek yaptım bu demek oluyoki bende gelişme var sizde durumlar nasılll
bende düşünüyorum dün yakın akrabalar söyledik bebeğimiz olacak diye bugün duygularım daha yoğun iki tane usg fotomuz onları pembe tavşanlı bi albümüm var onun içine koydum
Bende dayanamıyodum dolabın kapısını acınca kacıyodum resmen nefes almadan elma falan alıyodum kapıyodum :)) Ben ilaç kullandım bir faydasını görmedim sadece midemi boş brakmıyorum sürekli birşey atıştyorum artık az az ama aç kalınca sanki midemin üstünde fil oturuyo gibi oluyo
canım ben netten araştırıyorum hamile günlüğü diye ama satın alabileceğim hiç bir sitede bulamadım..
şuan küçük bir ilde olduğum için burada da bulamadım..hala araştırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?