canımmm kese etrafındaki kanamalar geçiyor onları sorun etme iğneni vurulursun yok olur zamanla inş..
kesen için birşey diyemicem ama kötü birşey olsa dr un söylerdi gibime geliyor..
kendini üzüp bebişini de etkileme..
Canim bol su ic ve calisiyorsan rapor al yat sadece tuvalete gitmek icin kalk birkac gun yat zaten ignede o kanamanin emilip kaybolmasini sagliyorkızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
canım ben 3 doktora göründüm.diger yazdıklarımı okudysan görürüsün.
kızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
neysekı 2 kılo almısım ıkı ayda kaldı bır ayımız napım ama bulantım yok,kusmuyorum,cokta yemıyorum ama aldım ıste kılo mesela oglenleyın cnm nasıl tost cektı anlatamam yarım ekmek tost soyledım yedım valla.sanırım ben dogumda olucam tombıs anne
valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...
bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..
ben sabahtan beri olan kk mesaime biraz ara verip dinlenmeye geciyrm..hamişler iyi günler..
Canim b
Anladim canim rabbim hayirlisini versin benimde iki kez basima geldi cok uzucu oyle ozeniyorumki kolayca hamile kalip dogru durust dr kontrolune bile gitmeden rahat gebelik gecirenlere. Bebek kiyafetlerine esyalarina bakmaktan korkuyorum insallah bugunlerde gecer. Sende hemencik saglikla anne olursun. Gecmis olsun simdiden. Peki kendisi dusmezmiymis kurtaj olmasan beklesen dusmezmiki benim dr oyle yapmisti kendi dusmustu 6 haftalikti
amaaan bugüne kadar hiç takmadım(gerçi hiçbir zaman normali geçmedi kilom) şimdi hele hiiiiiç takmamcanlar hamılelıkte nasıl mıde bulantısına ve ıstahsızlıga engel olamıyorak bence yemek yeme ıstegınede engel olamayız gıbıme gelıyor.cunku hormonlar cok degısık ve aserdıkten sonra ısımız zor olacak.keske kılo almasak ama ınsan yemek yemek ıstedıkten sonra kendıne zor hakım olur
canıııım moralimizi bozmuyoruz olumlu düşünüyoruz ok? herşey yoluna gircek inşallahkızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
edoşum sen de olmasan bize kim mavi boncuk dağıtcakedammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn
valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...
bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..
git de sen kurtul bari meraktan :)) bak gene karnım acıktıı allahım yaa delirmemek elde değil noldu bana böylee ama ben değil bebiş acıkıyo canımmmm
canım senin bebişler çift senin için 2 kilo çok normal bence...
ben bu zamana kadar 4 kilo verdim bebişi etkilemediği sürece çok seviniyorum..
kilo almaktan da çok korkuyorumm..
bu yüzden erkek bebişlerde göbiş çok güzel oluyor sadece önde top gibi
her tarafımdan fırlamasını istemiyorum
inşallah geçer kuzum..inşallah...ya dr un öyle söylemesi korkuttu beni..işte kesende bebeğe göre biraz küçük kalmış diyince:26: off iki litre suya dayanıyorum artık günde..inşallah herley yoluna girer...
kızlar teşekkür ederim..çok sağolun..biraz olsun rahatladım...iyiki siz varsınız...
aslında vakıt olcakta platese gıdıceksn cok faydalıdır emınım vucudun sals olmasını onler.ama nerde sabah ıse aksam eve yemk ye uyku modu baslıyor dun sevdıgım dızıyı ızlemek ıcın zor durdum 11,30 a kadr normalde 8,30 oldumu tamam ben uykuda Allah eslerımızede sabır versın valla hafta bır operasyon anca oluyo:)
ben ılk hamılelıgımde dıyordum ımkan olsada eve ultrason aletı alsak dıye
ahh canım nerde o vakit bizlerde çalışmaktan kendmizi zor görüyoruz eve zor yetişiyoruz operasyon haaa güzelmiş :))) haftada 1 zor oluo gerçekten
edoşum sen de olmasan bize kim mavi boncuk dağıtcak
benim arkadaşımın eşi jinekolog,hiç tahmin ettiğiniz gibi değil valla.hiç kocasına gittiğini duymadım çocuğu olduğunda da aynı şekilde.ben de olsam ben de gitmezdim hatta kocam jinekolog olsun hiç istemezdim ..kıskançlıktan değil.daha farklı bişey bu.
bende esıme dıyorum benı rahat bırak herkes haftada bır yapıyomus ona gore dıye bahanem hazır
aslında vakıt olcakta platese gıdıceksn cok faydalıdır emınım vucudun sals olmasını onler.ama nerde sabah ıse aksam eve yemk ye uyku modu baslıyor dun sevdıgım dızıyı ızlemek ıcın zor durdum 11,30 a kadr normalde 8,30 oldumu tamam ben uykuda Allah eslerımızede sabır versın valla hafta bır operasyon anca oluyo:)
bende esıme dıyorum benı rahat bırak herkes haftada bır yapıyomus ona gore dıye bahanem hazır
kızlar...moralim bozukdra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz ne demek bu yaa kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm alt üst oldum iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?