2012 Ekim Anneleri

kızlarr bişey sorucamm

yazılarınızın altında hani bebeğinizin ne kadarlık olduğunu gösteren şeker bi resim varya onu nasıl yapıyoruz?

canım ben yaklaşık 2 sene önce yapmıştım ve malesef tam olarak hatırlamıyorum..ama bi internet sitesinden ayarlama yapıp url sini profilimizle alakalı bir eyrlere yüklüyorduk:)

cimeka ve edamm cok saolun kızlar.. tesekkürler. darısı basınıza olsun insallahhh.. sizlerinde az kaldı bebeğinizi o şirin halini görmeye..

inş canımmm...ben bir kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım çok merak ediyorumm..

tebrik ederimmm

kızlar merhaba...doktordan geldim az önce..bebeğim 1cm kadar büyümüş bir haftada.bu arada tam 10+3 günlük çıktı. kolları,bacakları şekillenmiş.hatta kullanmaya başlamış.bi sn yerinde durmadı yaramaz.resmen takla atıyo,çok şaşırdım.doktor suyun içinde hareket ediyor dedi.ama çok garip bi duygu,sonra bide arkasını döndü bize,yattı.kıpır kıpırdı iki hafta sonra tekrar çağırdı,ikili test için,bebeğin organlarının gelişimine bakıcakmış bide. ben neredeyse verdiğim kilolar almışım.üç kilo vermiştim,iki kilo almışım 65 kilo olmuşum..boyumda 172 cm...çok kilo almak da istemiyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızdaaa

canımm çok sevindim..arkadaşların böyle güzel haberlerini almak gerçekten mutlu ediyor bizi..
darısı başımıza inş

canımm çok sevindim..arkadaşların böyle güzel haberlerini almak gerçekten mutlu ediyor bizi..
darısı başımıza inş

sağol canımm,darısı hepinizin başına her kontrolde farklı bişeyler görüyoruz,insan gerçekten etkileniyo.ki ben çok duygusal birisi değilimdir,ama etkilendim ne yalan söyliyim.orda atan bir kalp görmek bile farklı şeyler hissettiriyor,hareket eden bişey görmek,güzell gerçekten.Allah sağlıkla tamamına erdirmemizi nasip etsinn

canım işin ilginç yanı ben 1,5 yıldır Kıbrıs'taydım. evlenir evlenmez oraya gittim. buraya yerleşeli de daha 1 ay oluyor. eski arkadaşlarımla çok görüşemiyorum çünkü çoğu bekar ve çalışıyorlar. onlarla görüşebileceğim zamanlarda da eşim eve geliyor. o yüzden görüşemiyorum. anneme yakın oturuyorum, Allah'tan onunla görüşüyorum. ama yine de uzun zamandır çalıştığımdan evde oturmak çok zor geldi. sanırım biraz ondan zorluk çekiyorum. evde vakit geçiremiyorum hiç.

ay canım maşallah size benim doktorum 12. haftada gel dedi, daha 3 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum. biz de 12. haftada gidince ikili test ve ense ölçümü yapılacakmış. keşke dedim 2 hafta arayla gel deseydi. insan her an merak ediyor bebişin durumunu.

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle gel ınsallah sneın kac haftalık cızelgen olmadıgı ıcın göremıyorum da:26:

maşallah cnaım gözünaydın

sagol canim Allah razi olsun.7+3 ben.yarin bir problem cikmazsa ins cizelge hazirlarim:)zaten bu haftalarda kap atisinin duyulmasi gerek degil mi?

çok sağol canım,ben neredeyse hep iki hafta arayla gittim,fena da olmadı an be an değişiyor durumları zatenn,şu 12 haftayı atlatalım Allahın izniyle.hepimize maşallahhhh

sagol canim Allah razi olsun.7+3 ben.yarin bir problem cikmazsa ins cizelge hazirlarim:)zaten bu haftalarda kap atisinin duyulmasi gerek degil mi?

duyulur inşallah canım bende 14 marta gidicem tam olarak 7+3 olucakk inşallah sağlıklı haberler alırız...

dünyanın en güzel hediyeleri bize bu bebişler..
aslında çok şanslıyız ki bu duyguları yaşayabiliyoruz..
içimizde bir can var bundan güzel bir duygu olabilir mi??
allah kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin inş

ya benim bu mide agrim gecmiyor ya sabahlari bisey yok aksama dogru basliyor yatana kadar midemde tas tasiyorum sanki bulantida var hafiften az once bir yemek yaptim kokusu oldurdu beni.acaba aks yemekle falan ugrastigim icin mi oluyor heo agriyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…