Merhaba Ekim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
selam kızlar bnde bgn tam 9 haftalığım mide bulantılaım çok fazla ilaç kullanmama rağmen herşeyden tiksiniyorum çok feci bi durum inş geçer diorum hep ama yok geçmio bu durumda olupta geçen varmı acaba[/Q
tatlim bende ayni durumdayim okadar bulantim var ki nefes alamiyorum tadim tuzum kalmadi ama sabredecegiz gececek biraz daha zamani var gecmesi icin
slm kizlar ck mutluyum Allaha binlerce kez sukurler olsunki bebegimin kalp atiinin gorebildim cok sukur.MASALLAHHH...benim hesabima gore 7+4 ama orda 6+6 cikti zaten benim adetlerim duznsizdi son zamanlarda ve yumurtlamam gec oluyordu.neyse iste cok sukur iyiyiz.rabbim gormeyenlerede nasip etsin ins.dinletmediler henuz erken diye 12.haftada nasip olursa dinlicez ins.boyu7.8mm cikti.haftasina gore normal galiba dimi?
Çok şükür bizde gidebildik doktora kalp atışlarını duyduk kızlar çok güzellll bi duygu ya allahım güm güm :)))Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Siz bugun bana cvp vermeyeceksiniz galiba kaç kere sordum yahu öksürük var çok fena bende bebeğe bi zararı olurmu olmazmı
Siz bugun bana cvp vermeyeceksiniz galiba kaç kere sordum yahu öksürük var çok fena bende bebeğe bi zararı olurmu olmazmı
gözünüz aydın canımmm
slm kizlar ck mutluyum Allaha binlerce kez sukurler olsunki bebegimin kalp atiinin gorebildim cok sukur.MASALLAHHH...benim hesabima gore 7+4 ama orda 6+6 cikti zaten benim adetlerim duznsizdi son zamanlarda ve yumurtlamam gec oluyordu.neyse iste cok sukur iyiyiz.rabbim gormeyenlerede nasip etsin ins.dinletmediler henuz erken diye 12.haftada nasip olursa dinlicez ins.boyu7.8mm cikti.haftasina gore normal galiba dimi?
Çok şükür bizde gidebildik doktora kalp atışlarını duyduk kızlar çok güzellll bi duygu ya allahım güm güm :)))Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
hamişsen bize haber vermeyi unutmaaa:)
merhaba ben 3 gün önce test yaptım ama negatif çıktı okadar eminim ki hamile olduğuma öle olabiliyor sanırım pazartesi tekrar yapıcam çünkü adet hala olmadım belki erken die çıkmamıştır değil m.? günüm hiç şaşmaz şöyle düşündüm şubat 28 çıktı ya ordan 2 gün kattım test yaptığımda adetim 2 gün gecikmişti. aslında biz bebek 2 sene düşünmüyorduk yanlışlıkkla oldu varsa tabi ama hiç istemeyen ben içime öle bi arzu girdi ki hayatıma girsin istiyorum hele eşim pozitif diye kandırdım onu havaya atladı banyayo gelirken gözleri parlıyordu resmen yaaa oda istemiyordu sorsak ama eğer hamileysem benim topikde burası ona göre kızlar bi yerde bana açın
inşallahh canımmm inşallah hayırlısıyla topiğimize katılırsınn..... kan tahlili yaptırırsan kesin sonuç çıkar..
inşallahh canımmm inşallah hayırlısıyla topiğimize katılırsınn..... kan tahlili yaptırırsan kesin sonuç çıkar..
yok canım ben garanti olsun diye 7 +2 de gittim.6. Haftanın icinde görmeyi denemismiydiniz?
öncelikle hayırlı olsun hoşgeldin aramızamerhaBa ekim anneleri bende aranıza katılmak istiyorum.. kısmetse ekim başı dünyaya gelecek miniğim... çok heycanlıyım,hamileliğimin tadını çıkarmak ,burda birbirimizden güç almak endişelerimizi azaltamak istiyorum.. ALLAHIM hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin tüm hamile kalmak isteyenlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah...
bu arada istanbulda olanlar için 20. haftadan sonra acıbadem hastanesinde bebeğimi beklerken semineri var ben kısmet olursa katılmak istiyorum sizinde aklınızda bulunsun.. 8 hafta sürecek (haftada 1 gün) ücretsiz seminere katılmanızı öneririm sevgilerr...
canım arkadaşlar vermiş cevap ama bu gibi durumlarda,bi de cevap alamıyorsan üstelik hemen doktorunu aramalısın...ihmale gelmez allah korusun...geçmişler olsunSiz bugun bana cvp vermeyeceksiniz galiba kaç kere sordum yahu öksürük var çok fena bende bebeğe bi zararı olurmu olmazmı
kan tahliline hiç gerek olmadığını düşünüyorum ben acelem yok zaten sağlıklı beslenirim asla ilaç kullanmam sigara içmem ?? sizce yanlışmı düşünüyorum bide doktora ne zaman gidim mesela 6 hatyı geçince gitmeyi dğşğnğyorum ozaman ulrason muyanede kalp atışları ve kese gözüküyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?