canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef(
bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.
çok geçmiş olsun canım, Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. çok haklısın tek derdimiz mide bulantıları olsun.
Merhaba bir soru daha sorsam 7 haftadan önce hiç gitmismiydiniz kalp atışlarının daha onceden olup olmadıgını biliyormusunuz?
kizlar bulantim ve kusma cok oldugu icin dr bana bi kutu kola ic rahatlatir seni dedi bende zarari yok mu dedim oda normalde iciyomusun deddi arasira icerim dedim bisey olmaz bi litre ic demiyorum dedi.
dunde ilaci kullanamadim sabah tahlilim var diye biraz cay bardaginin yarisiyla icdim kolayi gercekten rahatlatdi biraz.
canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef(
bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.
Merhaba bir soru daha sorsam 7 haftadan önce hiç gitmismiydiniz kalp atışlarının daha onceden olup olmadıgını biliyormusunuz?
evet canım 5,5 haftalıkken gitmiştim ama sadece kese gözükmüştü sonra iki hafta sonra yine gel dedi. o zaman duyduk kalp atışlarını
anneler meraba nasılsınız kasık ağrım var bugün ve sanırsam grip olacam
mutluu sağlıklıı hafta sonlarıı diliyorum herkeseeeeben hiç bişi yiyemiyorum eşim çıldırıyoo bişi canım istemiyo diyee:))
benim de kasıklarım sızlıyo pek su içmiyorum midemi bulandıriyo diye belki onunla alakaladır. sende su içmiyosan ondan olabilir
valla iş yerinde bi çay yemek işine bakan bayan var su konusunda hiç rahat bırakmıyor daha önce kadın doğumcunun yanında çalışmış habire kontrol ediyor zorla içiriyor çay vermiyor kahve vermiyor o benden dikkatli
yaaaa o alttakiniii nasıl yaptnnnnnnn cabuk söle cabuk :)
yaaaa o alttakiniii nasıl yaptnnnnnnn cabuk söle cabuk :)
BU ARADA GEBELİĞİMİZDE AYNIYMIŞ
Kızlar benim ağzmın tadı bir acayip kaç günden beri böyle bu durumda lan varmı acaba
valla iş yerinde bi çay yemek işine bakan bayan var su konusunda hiç rahat bırakmıyor daha önce kadın doğumcunun yanında çalışmış habire kontrol ediyor zorla içiriyor çay vermiyor kahve vermiyor o benden dikkatli[/QU
ne güzel işte daha ne istiyosun :) bende çaydan tiksindiğim için içemiyorum. su içince de çıkartıyoruminşallah hayırlısıyla şu bir ayıda atlatırsak belki daha rahat oluruz.
Kızlar benim ağzmın tadı bir acayip kaç günden beri böyle bu durumda lan varmı acaba
onu bana sor canım. bir aydır o kadar kötüyüm ki. midemin bulanmasından çok ağzımın içinde bu acayip tat beni rahatsız ediyo. nane şekeri ve naneli sakız çok rahatlatıyo sana da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?