2012 Ekim Anneleri

Benimkide geç dönneme olmuş bir hafta gerideyim Annesinin kuzusu oooo benim doğum gününde doğcak herhalde ondan acele etmedi

inş öyle olur :) benimde doğumum evlilik yıldönümüme gelme ihtimali var doğum günümde ekimde ama sonu o biraz zorda evlilik yıldönümüde güzel olur aynı günde kutlayacak 2 sebebimiz olur :)

kendini üzen bile bişeye yaramaz tatlım. moralinin iyi olmaduğuna çok sevindim. hakkımızda herşeyin hayırlısı. inşallah 2013 yılının annesi ol sende dediğin gibi. sağlıkla al bebeğini kucağına.

Kızlar mrb 2 gündür ölüyorum hapşırık öksürük grip mahvoldum bugun yine öksürüğüm var nasıl geçireceğim ıhlamur limon bal karısımı içiyorum yaa ödüm kopuyo bebeğime bişi olacak diye inş bu kadar öksürüğün bi zararı olmaz salı günü dr uma gideceğim

merhaba kızlar benimde herşeye sinirlerim bozuluyor herşeye ağlıyorum bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum ama elimde değil eşimle kavga ediyorum en küçük bir olayı dev hale getiriyorum.geçicidir umarım bu durumlar yoksa gidiş hat hiç iyi değil

Arkadaslar son regl tarihim 26 Ocak 6+ 1 de kalp atışını ne vajinal nede karından göremedik .siz ilk ne zaman gördünüz 6. Hafta icinde göremeyen varmı?

günaydın taze anneler :119::119::119:

bugün cumartesi en sevdiğim gün sabah bulantıyla uyandım dişimi fırçaladım mahvoldum dünden beri hafif baş dönmeside oldu:26: tam hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım yani

tşkler güzel bir bilgi oldu

sen nasıl yaptın? benim olmuyo tahmini doğum tarihini gün ay yıl şeklinde yapmama rağmen bu yazı çıkıyor karşıma Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

Dogum tarihleri arasinda sadece - (orta cizgiyi kullanmalisiniz)

ornek : 01-10-2012

gibi

Ingilizce olan yabanci sitelerden alinan ve Turkce destegi olmayan imzlari artik silip atabilirsiniz : )

doguma kadar gun gun hikaye gibi hamileliginizi yazdik ....

yakinda cinsiyet seceneginide ekleyecegiz....

Günaydınlar kızlarrr
alttaki yazıdan msjları zor ayırdım sanki:)ilk o gözümü alıyo

yapamadgın yerde bana sor canım yardmcı olurum

canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef (

bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…