Benimkide geç dönneme olmuş bir hafta gerideyimAnnesinin kuzusu oooo benim doğum gününde doğcak herhalde ondan acele etmedi
merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?
valla p.tesinden beri gelemedim biliyorsunuz kürtaj oldum
morlaman iyiyim çok şükür Rabbim bana bebegi unutturacak ev tasınma telası verdi dinlendim ayaga kalktım toplanma işlerine giriştim
amaaaa şimdi sizin çizelgeleri görünce 10 haftalık 8 haftalık içim sızladı
neyse üzülmicem Rabbim banada 2013 şubat annesi olmayı nasip eder inşallah
geçmişe bakamadım malumunuz baya bi muhabbet olmuş
bana ne kadar geçmiş olsun diyen destek veren arkadaşım varsa hepsine sonsuz teşekkürler
sizlerin dogum hikayelerini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum
herkese hayırlı geceler
ayyy çok sevindimmm..ben de yarın gidecem ve 10+ 3 üm ben de yarın :) boyum ve kilom da aynı senle
öncelikle aramıza hoşgeldin7+2 de gördüm canım ben.
çok dinleme kendini bak kendin de farketmişsin zaten.benim de pek acımıyor artık no panic
6. Haftanın icinde görmeyi denemismiydiniz?
tşkler güzel bir bilgi oldu
Dogum tarihleri arasinda sadece - (orta cizgiyi kullanmalisiniz)
ornek : 01-10-2012
gibi
yapamadgın yerde bana sor canım yardmcı olurum
Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?
arkadaslar. hepinizi öncelikle tebrik ediyorum. rabbim sapa saglam bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin... hamileliginiz tadini cikarin.......[/QUOTE
sağol canım, aminn inşallah
sağol canım, aminnn inşallahhh. ahh şu halsizlik, mide bulantıları, kusmalar olmasa ve tabi kaybetme, bişey olacak korkusu olmasa daha güzel çıkacak ama olsun buna da bin şükürrr
canim bebeklerimizi sapa saglam kucagimiza alalimda, kusmalar, mide bulantilar bunlar gecici... kaybetme korkusunu bilirim... gecen yil 38 haftalik bebegimi kaybettim.. simdi tekrar hamileyim, bunuda kaybetmekten cok korkuyorum....
çok geçmiş olsun canım, Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. çok haklısın tek derdimiz mide bulantıları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?