Merhabalar kızlarr nasılsınızz bakalımmm?
Balık yiyormusunuzzz her hafta yememiz gerekiyor...
Ben her hafta büyük balıklar alıyorum geçen hafta çupra bu haftada karadeniz somonu yaptım dün ilk kez denedim ama harika tavuk gibi kılçığı bile yok..tavsiye ederim:)hamsi almaya üşendim ayıklamaya..
Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.
üç gündür dincim demek ki karnımda ölü.
Çok kötü üşüttüm en kocamdanda fırça yedim çorapsız evde geziyorum gece karın ağrıs oldu bende tuvalete zor yetiştim bu arada 3 kilo verdim
merhaba bayanlar:)
ben de 2012 ekim annesi olacağım kısmetse:) bu 2. bebeğim..ilki 2009 doğumlu nisoşum:)
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi:) ama ben bir itirafta bulunmak istiyorum..bulantılarımdan ve halsizliğimden ve fazla uyku uyumaktan şikayetçiyim
iş yerimde bile uyuyorum diyebilirm..sat ım 28 ocak ve önümdeki 8 ay nasıl geçer bilemiyorum:)
merhaba kızlar ya sayfalar çok kalabalık görünüyor bu günlük gebelik takvimi yüzünden bunu pc miz e indirsek ne olur
doktorun sormadı mı ameliyat olup olmadığını? ben 2 ayrı doktora gittim başından beri ikisi de sordu en başta,karın bölgesinde herhangi bir ameliyatın oldu mu diye.bizim pek bilgimiz olamaz diye düşünüyorum sen ilk gidişinde doktoruna bir sor şeker..
dediğin gibi olabilir canım evet...amiinnnnn
Valla ben 2 yıldır uyumuyordum zaten üstüne bir 2 yıl daha uyumayacağım sanırımAma inanın insan öyle bir alışıyor ki... Normal gelmeye başlıyor bir müddet sonra...
Canım eşime de sordum acaba normal doğum yapamayacak mıyım bn diyeDoktor ilk randevuda sordu ameliyatlarını sende söyledin. Ne dedi sonra diye bana sordu Biz bebişimizi düşünmekten doktoru dinlememişiz Gidince sorucam tekrar ben unutmuşum dierekten :=) Hihihihi
selam kızlar iyi pazarlar...
hazır olmayıp ta napacağız güzelimheleki çalışan bayanlar benim gibi... düşünemiyorum valla.. hani ev hanımı olsan bebek uyuduğunda başka işini görürsün veya kestirirsin..biz eve geeceğiz bi yoğunluk bi yoğunluk... düşünebiliyorum şimdiden...
bilmiyorum ki canım bi doktoruna sor istersen....
Ayy işte uykusuzluğa hazır olmak ayrı birde bebişlerimiz sabaha kadar ağlarsa o ayrı... Aman aman yine de yerim ben onun ağzını yüzünü)(((
slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu
Canım çok erken hissedemezsin. Gazının bağırsaklarında meydana getirdiği harekettir o. Kabul etmek istemezsin belki normalde böyle olmuyordu dersin ama normalde de karnımızı bukadar dinlemiyorduk neticede... 25, 27. haftalarda hisedilirmiş bebeğin hareketleri. Hele ki ilk gebelikse daha da geç hissedilebilirmişBende şimdiden hissetmek isterdim
gunaydın cnmmm
evet bi bakıyorum bişi yok bi bakıyorum biraz göbek var:)
gunaydın cnmmm
evet bi bakıyorum bişi yok bi bakıyorum biraz göbek var:)
super87 bencede söyleme neden olduğunu küçük bir operasyon geçiricem dersem yeterli olur bence ve 1-2 dinlenirsen daha iyi olur
dirmit eğer bulursan öle bişey haberim olsun bende aruyorum ama bulamadım
bencede kızlar zaten iki ay söylememişim hiç birşey şimdi söyleyipte kafalarda soru işareti bırakmıyım
slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu
Herkese hayırlı haftalar diliyorum, biz bugün kontrole gittik ve çok şükür herşey yolunda. kalp atışlarını gördük yine ve bebeğim kocaman olmuş 3 hafta öncesine bakarak 33.6 mm30 mart a tekrar randevu verdi ikili test için.. inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir, ben çok mutluyum darısı size inşallah
bu arada karnım benim sabah dümdüz, yemek yedikten sonra şişiyo ve hiç inmiyo birde akşam yemeğinden sonra çok gazım oluyor...
Çok kötü üşüttüm en kocamdanda fırça yedim çorapsız evde geziyorum gece karın ağrıs oldu bende tuvalete zor yetiştim bu arada 3 kilo verdim
yeni doktorumuza gittik gidişatımız iyiymiş kalp atılarını görmüştük duymamıştık onuda duyduk kese kenarın da kanama varmış önemli değil dedi kanaman olursa yat dinlen bebekle alakası yok dedi bu arada başım çok dönüyor yanlış yazıuyorsa kusura bakmayın 7+6 normalde haftam ama 8+1 görünüyor dedi iyi olduğumu duymak güzel 1 ay sonra gel dedi 2 li teste bakalım hayırlısı sağlık ocağına bildirimde yaptık allahım hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin nazar nazar
Slm güzel anne adayları.nasılsınız?bayadır giremiyorum siteye.umarım herkes iyidir.
Göbüşler ne alemde, benim akşamları kocaman oluyo gün içinde daha küçük:)sizlerinde böle oluyomu.
Canım eşime de sordum acaba normal doğum yapamayacak mıyım bn diyeDoktor ilk randevuda sordu ameliyatlarını sende söyledin. Ne dedi sonra diye bana sordu Biz bebişimizi düşünmekten doktoru dinlememişiz Gidince sorucam tekrar ben unutmuşum dierekten :=) Hihihihi
ya kızlar diğer topiklerde gördüm; ...annelerinin göbüş foto. topiği, işte bebeklerin odaları veya cicileri topiği vs. topikler açmışlar..Biz de şimdilik göbüş topiği açsak da ordan fotolarımızı paylaşsak ya
çok hoşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?