Canım mecbur kalırsan alıcan tabi... Beslenmemiz çok önemli. Her yediğimizi çıkarırsak da bebişlerimiz beslenemez. Benim birde migrenim var.. Eğer çok istifra edersem baş ağrım tutuyor. O yüzden bulantımı kendim kesemez isem ilaç alıyorum. Sen de artık kendi yöntemini bulacaksın. Zor ama artık deneye deneye :=)
Canım mecbur kalırsan alıcan tabi... Beslenmemiz çok önemli. Her yediğimizi çıkarırsak da bebişlerimiz beslenemez. Benim birde migrenim var.. Eğer çok istifra edersem baş ağrım tutuyor. O yüzden bulantımı kendim kesemez isem ilaç alıyorum. Sen de artık kendi yöntemini bulacaksın. Zor ama artık deneye deneye :=)
bende cok sakınım ama zaman gecmıyor sanırım yavaslatılmıs cekımdeyım sanırım
yok zofran çiğneme tableti
evet doktorum aynen öyle söyledi bulantı kusma daha kötü dedi sanada geçmiş olsun canım migrende kötü.bide midem bulanınca çok üşüyorum titriyorum adeta sende öyle oluyomusun
benim için de öyle zaman durdu sanki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri
bana da verdi dr. benimki de hap
Aynen arkadaşım sanki hasta gibi hissediyorum kendimi o an için. Ay bende kendimi dayanıksız sanmıştım. Demekki hepimize aynı oluyormuş.
sen günde kaç kez alıyosun çok etkili ama hemen geçiriyor
çünkü dört gözle göbeklerimiz büyüsün,cinsiyetini öğreneyim, içimde hareketlerini hissedeyim diye bir bir gün sayıyoruz..e doğal olarak geçmiyor zamanbenim için de öyle zaman durdu sanki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri
canım ben şimdiye kadar bi kere kullandım geçiştirmeye çalışıyorum yoğurt çok iyi geliyo bana peynir-ekmek, limon - kraker -beyaz leblebi -ekşi elma- bisküvi böyle şeyler kokular da rahatsız ediyonapalım herşey bebişlerimiz için :)
sen günde kaç kez alıyosun çok etkili ama hemen geçiriyor
meraba canım benim doktorum bulantı için zofran çiğneme tableti verdi ben fazla değil günde yarısını alıyorum doktorum zararı yok diyor ben yinede tabi korkuyorum ama almasam yemek yiyemiyorum anlayacağın öyle senin doktorun zararlı diye bişey dedimi bu arada saçı olması değil şuan zaten saçı çıkmamıştır ki bulantı hcg denen hormonun yükseymesinden oluyor 3 aydan sonra hcg düşüyor ve bulantılarda azalıyor..merhaba güzel anneler..:):):)
bulantı için hangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaşlar? ben 2 hafdadır gerçekten çok yoruldum bulanmaktandoktorum ilaçtan falan hiç bahsetmedi ama denesemmiki..
zaten nickimde bu yüzden rapunzel:) eşim birinden duymuş, eğer çok bulantı olursa, saçı uzun oluyrmuş bebişin. bizimkinde şimdiden sırma saç olsa gerek:):)
şaka bir yana sabah uyandığım anda bir kusuyorum, işe geliyorum 2. akşam dönerkende 3. günlük istikakımı tamamlıyorum böylece. seremoni gibi oldu saatlerde şaşmıyor artık.
bulantı+uyuma isteği+bir mutlu olma bir sinir hali... neler oluyor bana diyorum artık...
bakalım 3 ayda geçer diyorlar. inşaallah sabırla bekliyorum 1 ayın geçmesini.....
meraba canım benim doktorum bulantı için zofran çiğneme tableti verdi ben fazla değil günde yarısını alıyorum doktorum zararı yok diyor ben yinede tabi korkuyorum ama almasam yemek yiyemiyorum anlayacağın öyle senin doktorun zararlı diye bişey dedimi bu arada saçı olması değil şuan zaten saçı çıkmamıştır ki bulantı hcg denen hormonun yükseymesinden oluyor 3 aydan sonra hcg düşüyor ve bulantılarda azalıyor..
meraba canım benim doktorum bulantı için zofran çiğneme tableti verdi ben fazla değil günde yarısını alıyorum doktorum zararı yok diyor ben yinede tabi korkuyorum ama almasam yemek yiyemiyorum anlayacağın öyle senin doktorun zararlı diye bişey dedimi bu arada saçı olması değil şuan zaten saçı çıkmamıştır ki bulantı hcg denen hormonun yükseymesinden oluyor 3 aydan sonra hcg düşüyor ve bulantılarda azalıyor..
yaa kızlar valla üzülüyorum hallerinize allah yardımıcınız olsun...
Annem bana hamile oldugunu bilmeden antibiotik kullanmis cok sukur bisey olmamis. Dr verdikten sonra yarim tablet cigneme tableti heralde bisey yapmaz zaten bu tur ilaclar dozu azaltildigi icin kana gecmiyomus dolayisiyla bebege ulasmiyomus. Bende bu sabah dis fircalarken ne yazikki istifra ettim durduramadim kendimi cok kotu oldu sonra okula gittim aksama kadar derse girdim cantamda naneli seker naneli sakiz ve kuru kayisi tasoyorum. Ama yinede bulanti oldu. Okulda bulantim olur diye cok korkuyorum.bu arada ben barsaklara iyi olur diye limonlu seytinyagi yedim ekmekle midenizi bulandirmak istemem ama hosuma gitti tadi:) dokunurmuki asitli diye migdeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?