2012 Ekim Anneleri

canım sadece bulantıya sempati katayım diye, duyduğum bir koca karı lafını paylaştım sizlerle:)

elbette saçla falan ilgisi yok, daha neler yahu:)))

ne yapalım bulana bulana işin sempatik bir kısmını bulup moral bulmak istiyo insan.:)))

kızlar merhaba nasılsınız?
şu gelebelik takvimini nasıl yaptınız?:44: bende istiyorummmm

slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu

slmmm...benim ilk gebeliğimde çok oluyordu dr sormuştum bebeği besleyen damarlar seyriyor demişti..
bebeği hissetmemize daha 2 ay varr..ilk bebekler genelde 18-20 haftalar arasında hissediliyormuş..

kızlar size bugun bi günaydın diyebildim birde iyi akşamlar diyeceğim bugun çok yoğundu işler birde çok fena hastayım yarında dr a gideceğim randevum var acayip heyecanlıyım uyku uyuyamadım 2 gece önceden valla inş size yarın çokkkkkkkk güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar

maşallah bebişine kocaman olmuş
darısı başımızaa

maşallahhh bebişine
kese etrafında kanamalar önlem alınırsa geçiyor korkacak birşey değil genelde..
inş en kısa zaman da geçer cnm..

inşallah canım..hayırlı haberler bekliyoruz
kızlar merhaba nasılsınız?
şu gelebelik takvimini nasıl yaptınız?:44: bende istiyorummmm

profiline yeni bir seçenek eklendi.gir profiline, bebeğinizin beklenen doğum tarihi bölümüne ..-..-.... formatında d. tarihini yaz kendisi çıkoor :)

kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım

maşallah miniğine
şu kol bacak oynatmalarını çok merak ediyorum benim 20 gün oldu gitmeyeli..
perşembe düşünüyorum..hem korku var içimde hem heyecan

Heyooo :=) Tebrik ederim canım. Bende giriyorum hemen. Herkese mi gönderiyorla

1. 4 adet Prima Premium Care(yenidoğan)
    [*]annelik rehberi
    [*]anne oluyorum dvd si
    [*]ariş pırlantadan özel ürün kataloğu
    [*]tupperware mama saklama kabı
    [*]ariel professional leke çıkarıcı
    [*]pantene şampuan ve saç kremi numunesi
    [*]vodafone'dan günlük 30 dk konuşma paketi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…