yok kızlar saçla alakası ya. benim ablamın ilk bebeği inanılmaz saçlı doğdu ve o hiç mide bulantısı, istifra etme falan yaşamadı. biraz bünyeyle alakalı bence bunlar. neyse kızlar ben anneme gidiyorum. size hoş sohbetler :)))
slm kızlar nasıl gidiyo hamilelik benim dün acaip karnımda göz segirmesi gibi kımıldamalr oldu böle bebem sanki hareket ediyomuş gibi ama daha çok küçük nasıl olmuş olabilir sizdede oldumu
Herkese hayırlı haftalar diliyorum, biz bugün kontrole gittik ve çok şükür herşey yolunda. kalp atışlarını gördük yine ve bebeğim kocaman olmuş 3 hafta öncesine bakarak 33.6 mm30 mart a tekrar randevu verdi ikili test için.. inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir, ben çok mutluyum darısı size inşallah
bu arada karnım benim sabah dümdüz, yemek yedikten sonra şişiyo ve hiç inmiyo birde akşam yemeğinden sonra çok gazım oluyor...
yeni doktorumuza gittik gidişatımız iyiymiş kalp atılarını görmüştük duymamıştık onuda duyduk kese kenarın da kanama varmış önemli değil dedi kanaman olursa yat dinlen bebekle alakası yok dedi bu arada başım çok dönüyor yanlış yazıuyorsa kusura bakmayın 7+6 normalde haftam ama 8+1 görünüyor dedi iyi olduğumu duymak güzel 1 ay sonra gel dedi 2 li teste bakalım hayırlısı sağlık ocağına bildirimde yaptık allahım hepimize hep güzel haberler almayı nasip etsin nazar nazar
inşallah canım..hayırlı haberler bekliyoruzkızlar size bugun bi günaydın diyebildim birde iyi akşamlar diyeceğim bugun çok yoğundu işler birde çok fena hastayım yarında dr a gideceğim randevum var acayip heyecanlıyım uyku uyuyamadım 2 gece önceden valla inş size yarın çokkkkkkkk güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
kızlar merhaba nasılsınız?
şu gelebelik takvimini nasıl yaptınız?:44: bende istiyorummmm
kızlar dun doktora gıttım 8+4 bebegım ama kollarını oynatıyordu bu kadar erken olacagını dusunmemıstım anneyle babaya merhaba dedı sanırım yerınde durmuyor yaramaz olacak sanırım
inşallah canım..hayırlı haberler bekliyoruz
profiline yeni bir seçenek eklendi.gir profiline, bebeğinizin beklenen doğum tarihi bölümüne ..-..-.... formatında d. tarihini yaz kendisi çıkoor :)
beni de aradılar nihayet...30 martta dağıtıma başlayacaklarmış 1 hafta sonra da elinizde olur hediye paketiniz dediler
ne demekçok teşekkürederim tatlım
Canım ne hediyesi yaaaNereden aradılar
beni de aradılar nihayet...30 martta dağıtıma başlayacaklarmış 1 hafta sonra da elinizde olur hediye paketiniz dediler
ne demek
primanın bir kampanyası var şeker.facebook sayfasına giriyosun(PRİMA DÜNYASI) ,sayfayı beğendikten sonra bir form çıkıyor onu doldurunca sana içinde çoook güzel şeyler barındıran bir hedaye paketi gönderiyorlar
çok teşekkürederim tatlım
hey maşallah bu ne hız :)gözün aydın canımmm...
benim ki elime ulaştı bileee
Heyooo :=) Tebrik ederim canım. Bende giriyorum hemen. Herkese mi gönderiyorla
hey maşallah bu ne hız :)
yeap
hey maşallah bu ne hız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?