selam bende normalde çok su içerdim ama bulantılarım başladığından beri su midemi bulandırıyo yinede içmeye calısıyorum ama ilk zamanlar o kadar önemli değil diyorlar sonralarda içmeye dikkat edicez artık ne yapalım
satima gore 8 haftalik olmasi gerekti ama ultrasona gore 7+2 yim bugun gec dollenme yani
ya bende hazirliyorum ama yapistiramiyorum.nereye yapistircam ben?
evet yaptım bende çok teşekkürler yardımlarınız için :)
yok canım hiç gitmedim ben c.tesi gunune aldım randevu :)) benim 4.hamileliğim 3 tane bebek kaybım var malesef biri 5 biri 9 diğeri 8 haftalıkken kalp atışı gözlenemedi yani gelişemedi bu sefer biraz serin kanlıyım galiba sadece idrar ve kan testi yaptırdım hayırlısı ile bekliyorum senden yarın güzel haberler alırız inşallah
evet canımm zaten şimdiye kadar hiç bi zaman yalnız dr a gitmedim sağolsun eşim hep yanımda olur...tabi canim gordumya olsun o ani daha once hic yasayamamistimo kadar guzeldiki anlatamam.esinle git mutlaka kari koca birlikte tadilmasi gereken bir an bence:)
valla bizimkiler çakal anlarlar hemen.annem az önce aradı işten ayrıldım diye hayırdır bişey mi var yoksa diye :) ben de yok dedim . eşimle karar aldık 3 ay dolana kadar kmseye söylemeyeceğiz. siz hariç tabi
Merhaba ekim anneleri,
Bende 7+4 gunluk hamileyim.ustelik ikiz ama cok sikintim var,ozellikle geceleri cok yogun bulantim var,sizde de bu kadar var mi?ilaclar ise yaramiyor,hayattan zevk alamayacak hale geldim bu kusmalardan.napicam ben
Merhaba ekim anneleri,
Bende 7+4 gunluk hamileyim.ustelik ikiz ama cok sikintim var,ozellikle geceleri cok yogun bulantim var,sizde de bu kadar var mi?ilaclar ise yaramiyor,hayattan zevk alamayacak hale geldim bu kusmalardan.napicam ben
geçmiş olsun canım ya inşallahh bu sefer sağlıkla doğar peki neden gelişmediklerinin araştırılması yapılmadımı benim 2 düşüğüm var , araştırmalar yapıldı hem eşimi hem benim herşeyimize bakıldı, şimdi tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sana bu tip bi ilaçtan bahsedilmedimi?
evet canımm zaten şimdiye kadar hiç bi zaman yalnız dr a gitmedim sağolsun eşim hep yanımda olur...
:) güya bende kimseye bişi demicektim ama bi gün bi baktım kız kardeşimm facede teyzeeeeee oluuyorummmm yazmışş altınde 50-60 yorumm:) hem ortak arkadaşlar hem hiç tanımadığım insanlar bile duydu::)
Merhaba ekim anneleri,
koskocaman gün bitti 2 bardak su içebildim su ne kadar itici geliyo bana ne yapıcam ben ?????
Merhaba ekim anneleri,
Merhaba ekim anneleri,
canım yaa Allah kolaylık versinn ikiz olunca belki daha yoğun oluyodur bulantı kusma durumu . benimde özellikle geceleri çok bulanıyooo , evde ruh gibi geziniyorumm
ya kızlar ben de beğendim prima dünyası sayfasını ama hiçbişey çıkmadı
bu arada sen kalp atışına gittinmii? bizi yarın çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?