2012 Ekim Anneleri

kızlar allah nasip ederse yazın kocaman göbüşlerimiz olucak sıcaklarda baya zorlanıcaz..ne tür tedbirler almak gerek bilen varmı.benim arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla yandıkkkk:))

ilk haftalarda yani 12.haftaya kadar sadece folik veriyolar bulantı çok olursa b6 vitamıni veren dr lerde var vermeme sebepleri ise vitamınler bulantıyı arttırıyomuş sen rahat ol ve dr ne güven

canım o tarih 25.kasım.2011 büyük ihtimalle kampanyanın ilk başladığı zamanlar.

kızlar allah nasip ederse yazın kocaman göbüşlerimiz olucak sıcaklarda baya zorlanıcaz..ne tür tedbirler almak gerek bilen varmı.benim arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla yandıkkkk:))

valla ben razıyım canım ya :)) don gömlek otururuz evde yeter ki Rabbim nasip eylesin

şöylee tiril tiril elbiseler şıpıdak şıpıdak terlikler giyeriz akşamları en yakın sahile gider yürüyüşümü yaparız ve eve mutlaka klıma şart olur :)))

Elevit verdi canim folik asitin yaninda.bi doktoruna sorarsin istersen eleviti.bu arada ben 7 haftaligim ve 12. Haftanin gelip bulantilarimin bitnesini iple cekiyorum.yani yerinde olmak isterdim.

:)
:)))) o da iyiymiş gerek kalmamış tabi senin söylemene :) o da heyecanlı tabi napsın.bu akşam dr a gideceğiz bakalım umarım herşey yolundadır.

inşallah hayırlı haberler alırsın canımm :) kardeşimde evett heyecanlı dünyada en çok istediği şeydi 6 yıldır bekliyodu bu anıı:)

anladım canımm inşallah bu sefer herşey yolunda giderr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bidaha yaşatmasın bu acıyı....

inşallahh canım şu 3 ay geçsinn hepimiz rahatlıcaz inşallahhh

şöylee tiril tiril elbiseler şıpıdak şıpıdak terlikler giyeriz akşamları en yakın sahile gider yürüyüşümü yaparız ve eve mutlaka klıma şart olur :)))

yaa ben prensip olarak heveslenmiyordum ama siz benim prensiplerimi çiğneteceksiniz :) ayy evet ya sahilde tril trill yürüyüşşş

hayali bile güzell

Ya ben napayim 2 bebisimle Allah kolay getirsin,hic bilgim de yok daha ilk gebeligim :))

şuan 12 haftalığım ve heyecanını anlıyorum.gerçekten kalbini duyana kadar çok zor bi süreç.allahım inşallah güzel haberlerini alırız....

amin canımminşallahhh... evett okadar heyacan korku varki ilk kez bi bebeğimin kalp atışına gidicez ve İNŞALLAH DUYUCAZ bu sefer tüm kalbimle inanıyorumm....

arkadaşım 2 li testi yapılırken 12. haftada dr çaktırmadan sölemişti :)) yani 16. diyolar ama dr ler bazen % olarak söleyebiliyor

canım ben ikili test yaptırmıycam. daha doğrusu öyle ikili üçlü hiçbirini yaptırmıycam. ama haftaya pazartesi ense kalınlığını ölçecek doktor acaba o zaman görürmü ki diyorum. 12. hafta oluyo

arkadaşlar bu ikili testi yaptırmak kan mı veriliyo başka bi işlem mi yapılıcak? cinsiyeti nasıl söylüyoki doktorlarr ulrasondamı görüyoo?

2 li test detaylı ya belki orda çıkıyodur ama şansına ense kalınlığında bir ölçüden belli oluyosa bilemem tabi çin takvimine baktın mı ?

arkadaşlar bu ikili testi yaptırmak kan mı veriliyo başka bi işlem mi yapılıcak? cinsiyeti nasıl söylüyoki doktorlarr ulrasondamı görüyoo?

bildiğim kadarıyla detaylı ultrasonları var 3 boyuttu gibi renkli ona sokuyolar ayrıca kandaki bir değede bakıyolar cinsiyet ilk olarak bebğin kemik olçumunden anlaşılırmış ve tabisi ultrosonda gözukuyo sakmanmazsa yaramzlar :))

hmm anladım şimdii ben sadece kan veriliyo sanıyodum , neyse inşallah o günleride salıkla atlatırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…