sayfanın solundaki menüsünde ''ilk hediyem'' butonu var,ona bas şeker form açılır o vakit.
herkese merhaba
hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben sadece folık sıt ıcıyorum.doktoruma ısrarla sormama ragmen baska vıtamın vermedı.ama başka hamişlerden bır suru vıtamın duyunca telaşlandım.eksıkmı yapıyorumbı seylerı dıye .sız neler kullanıyorsunuz yazarsanız sev ınırım
formu bulup doldurdum yalnız iş yerinin adresini yazdım ama dağıtımlar 25 kasımdan sonra yapılacakmış. Allah kısmet ederse biz o tarihte evde olucaz. neyse arayacaklarmış olmazsa o zaman adresi değiştiririm
kızlar allah nasip ederse yazın kocaman göbüşlerimiz olucaksıcaklarda baya zorlanıcaz..ne tür tedbirler almak gerek bilen varmı.benim arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla yandıkkkk:))
canım o tarih 25.kasım.2011 büyük ihtimalle kampanyanın ilk başladığı zamanlar.
kızlar allah nasip ederse yazın kocaman göbüşlerimiz olucaksıcaklarda baya zorlanıcaz..ne tür tedbirler almak gerek bilen varmı.benim arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla yandıkkkk:))
valla ben razıyım canım ya :)) don gömlek otururuz evdeyeter ki Rabbim nasip eylesin
herkese merhaba
hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben sadece folık sıt ıcıyorum.doktoruma ısrarla sormama ragmen baska vıtamın vermedı.ama başka hamişlerden bır suru vıtamın duyunca telaşlandım.eksıkmı yapıyorumbı seylerı dıye .sız neler kullanıyorsunuz yazarsanız sev ınırım
:)
:)))) o da iyiymiş gerek kalmamış tabi senin söylemene :) o da heyecanlı tabi napsın.bu akşam dr a gideceğiz bakalım umarım herşey yolundadır.
bir sürü test tahlil genetik inceleme v.s yani yapılmayan bir şey kalmadı gitmediğim prof. kalmadı sebep bulunmadı bu tun tahliller normal sadece tedbir amaçlı gerçi şimdi çoğu gebelikte kullandırıyo dr ler bende sadece gunde 1 tane corasprin içiyorum okadar
kardeşinde maşallah tellallık yapmış :)) ama teyze oluyo kalaymı :))
Amin tatlicik Allah sana da hepimize de saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin minislerimizi.evet doktor ikiz olunca iki kat hormon salgilandigini ve daha agir gecebilecegini soyledi.hayatimda hic bu kadar kendimi birakmamistim,icimden banyo yapmak bile gelmiyor bulantidan.aynen bende bir ruh oldum,aksam esim geliyor,bulantidan sohbet bile edemiyorum adamcagizla.su uc ay bir gecse de rahatlasak...
şöylee tiril tiril elbiseler şıpıdak şıpıdak terlikler giyeriz akşamları en yakın sahile gider yürüyüşümü yaparız ve eve mutlaka klıma şart olur :)))
şekerlerr
en erken cinsiyeti ne zaman belli olur ki
şuan 12 haftalığım ve heyecanını anlıyorum.gerçekten kalbini duyana kadar çok zor bi süreç.allahım inşallah güzel haberlerini alırız....
arkadaşım 2 li testi yapılırken 12. haftada dr çaktırmadan sölemişti :)) yani 16. diyolar ama dr ler bazen % olarak söleyebiliyor
canım ben ikili test yaptırmıycam. daha doğrusu öyle ikili üçlü hiçbirini yaptırmıycam. ama haftaya pazartesi ense kalınlığını ölçecek doktor acaba o zaman görürmü ki diyorum. 12. hafta oluyo
arkadaşlar bu ikili testi yaptırmak kan mı veriliyo başka bi işlem mi yapılıcak? cinsiyeti nasıl söylüyoki doktorlarr ulrasondamı görüyoo?
bildiğim kadarıyla detaylı ultrasonları var 3 boyuttu gibi renkli ona sokuyolar ayrıca kandaki bir değede bakıyolar cinsiyet ilk olarak bebğin kemik olçumunden anlaşılırmış ve tabisi ultrosonda gözukuyo sakmanmazsa yaramzlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?