seninle tarihlerimiz aynı :))) ben yeşil çizik zeytin yiyorum yanımda getirdim işe yarıyo sanki dene sende
aaa evett aynıymışızz:) bende 3-4 gün öncee sadece yeşil zeytin yiyebiliyodum ama şimdi ondanda tiksindim maleseff(( turşu gibi iyi geliyodu aslındaa...
benimde bulantilarim var ama olsun bana bebsimi hatirlatiyor:):)ben gecen cumartesi gitmistim.gordum kalp atislarini cok sukur dinleyemedim ama.neyse darisi san ins
bu arada sen kalp atışına gittinmii? bizi yarın çağırdı
ayy maşallahh canımm görmekte bişey, darısı tüm görmeyenlere, duymayanlaraa içinnde bana:)
bende beğendimm sonra hemen sayfamdan beğendi yazısını sildim sanırım kimse görmez böyleliklee :)
valla bizimkiler çakal anlarlar hemen.annem az önce aradı işten ayrıldım diye hayırdır bişey mi var yoksa diye :) ben de yok dedim . eşimle karar aldık 3 ay dolana kadar kmseye söylemeyeceğiz. siz hariç tabi
yok canım hiç gitmedim ben c.tesi gunune aldım randevu :)) benim 4.hamileliğim 3 tane bebek kaybım var malesef biri 5 biri 9 diğeri 8 haftalıkken kalp atışı gözlenemedi yani gelişemedi bu sefer biraz serin kanlıyım galiba sadece idrar ve kan testi yaptırdım hayırlısı ile bekliyorum senden yarın güzel haberler alırız inşallah
en güzeli beklemek ama annenle paylaşmadan nasıl duruyosun kim bilir nasıl sevinecek ben aileme söledim işyerim arkadaş çevrem bilmiyo henüz
ins bu kez duyarsin bebeginin kalp atislarini canim.benimde iki kaybim oldu bu kez gordum cok sukur sende goreceksin Allahin izniyle.
zor duruyorum aslında ama eylül ayında ilk hamileliğimde hemen söylemiştik ve sonra kaybedince acısı daha büyük oluyor allah göstermesin kimseye.ilk 3 ay bitsin öyle söyleyeceğim.yoksa herkes soruyo. düşünsene ben bebeği kaybettikten sonra bi arkadaşımla 1 aydır görüşmemiştik ve bana bebğin cinsiyetini sordu. nasıl olduğumu sen anla.haberi yoktu tabi ama çok kötü oluyor insan.neyse işte öyle totem yaptık kendimizce :)
O�nu çok seviyorsunuz. O�nu o kadar çok seviyorsunuz ki hiçbir şey daha önemli, daha öncelikli değil. Ne isterse yaparsınız, neyiniz varsa ona verirsiniz: zamanınız, sevginiz, para ile alınabilen her şey. Gerçi ilk gördüğünüz anda O�nu bu kadar çok seveceğinizi hissetmemiştiniz. Ama bundan sonra, hayatınız boyunca sizinle beraber olacağını, bu mucizevi küçük şeyin, bebeğinizin, sizden bir yansıma olduğunu hemen kavramıştınız. Gövdesini gövdenize değdirip kucağınıza aldığınızda kendini nasıl da güvende hissederek uykuya bıraktığını, düzenli nefes alışlarının ona dokunuşlarınızla nasıl devam ettiğini, hatta söylenirmiş gibi olduğunda ona fısıldamalarınız, dokunmalarınız sayesinde nasıl da rahatlayıp, sakinleştiğini biraz şaşırarak, biraz hayran olarak ama en çok sevinerek ve onu çok sevmeye başlayarak karşıladınız.
yazının devamı ; Kucağa almak ya da almamak | Uzunçorap
evet buraya kadar çok duygusal ama yazının devamı da çok çarpıcı devreye mantık da giriyor :)
kızlar bende sizin altta haftanızı gösteren çizelgeden yapmak istiyorum ne yapmam lazım yardım rica ediyorum.
koskocaman gün bitti 2 bardak su içebildim su ne kadar itici geliyo bana ne yapıcam ben ?????
aminnnn
çok sevindimmm senin adına kaç haftalık oldu seninki ? şimdiki
çokk iyi anlıyorum seni ben 3 kez yaşadım bu dediğini millet hayırlı olsuna arıyo ben ne diyeceğimi şaşırıyodum tek tek insanlara konu alatmak hele çok zor ama yinede dayamıyorum ben aileme söylüyorum yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?