Amin tatlicik Allah sana da hepimize de saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin minislerimizi.evet doktor ikiz olunca iki kat hormon salgilandigini ve daha agir gecebilecegini soyledi.hayatimda hic bu kadar kendimi birakmamistim,icimden banyo yapmak bile gelmiyor bulantidan.aynen bende bir ruh oldum,aksam esim geliyor,bulantidan sohbet bile edemiyorum adamcagizla.su uc ay bir gecse de rahatlasak...
Epey büyümüştür herhalde benim gittiğimde 6.5 mm idi kalp atışlarını duyduğumdakocaman olmuştur annesi ne kadar farklı gelir şimdi sana iyice şekillenmiştir :)))
ayda bir mi gidiyorsun?
cnm neden seni 11.haftada çağırdı?
12 de ense kalınlığı için gidiceksn zaten..
Benim de bulantılarım çok fena diye ikiz olmasından kuşkulanılıyor. Ama ben yurtdışındayım, ilk ultrason 29 Mart'ta yapılacak, o yüzden daha bebişimizi göremedik, kalbini duyamadık bile. Hatta bir ara hamile değilim de, çok fena bir hastalığa yakalandım, diye düşündüm. Çok zor bu kusmalar, bulantılar. Aynen ben de, bazen bütün gün yataktan çıkamıyorum. Mutfağa girmemle kusmaya başlıyorum. Saçlar başlar aldı başını gitti... Felaket haldeyim.
Hepimiz hayırlısıyla şu ilk 3 ayı tamamlasak da, biraz rahata ersek.
bu arada ekim anneleri doğum planlarınız nasıl şekil olarak normal ? epidural normal? sezeryan ?epidural sezeryan ? hangisi ?
ben öncelikle benim ve bebeğim için en sağlıklı hangisi olacaksa o olsun normal yada sezeryan ikiside olabilir doktoruma emanetim doktor zaten yapabileceksen normale yönlendiriyor.bende onu isterim önce fakat normalde de risk olunca tutturmam illa normal doğurcam diye ..fakat eğer normal olursa tabiki epidural olcak inşaallah rabbim izin verirse ..
kızlar başım ağrıyor minoset içsem bi zararı olurmu acaba?
slm annişler nasılsınız? büyüttük bebişleri maşallah
cinsiyetlerini de öğrenebilsek
kızlar ben çin takvimine inanmıyorum
ama bebeğin 7-8 haftalıkken kesedeki konumuna inanıyorum
hatta sitede böyle bir topik var
google da bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini yazarsanız çıkar
teoriye göre bebek kesenin içinde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek
kesenin konumu değil dikkat, bebeğin kesenin içindeki konumu..
ultrason kagıdını elinize aldıgınıza sze göre bebek kesede sağdaysa kız soldaysa erkek
benmki sağdaydı
kızım diye sevmeye başladım bile
kızlar bence artık göbışlerımız yavas yavas çıktı topık acıp koyabılırız.ben çok zayıfım kılloda verdım ama göbuşim çıktı hatta belım kalınlastı desem yerıdır.2. gebelıgımde etken olabılır
Eki Görüntüle 366883 Eki Görüntüle 366882
tskler cnm cok sukur gaz sorunum hıc olmadı dıyebılırım.bende wc ye hergun cıkıyorum yanlız ben uc kılo vermıstım sımdı almısım bır kılomaaşallah canım yaa amma çıkmış karnın benimde var ama ben gazdandır diyorum bi de 3 gündür büyük tuvaletime de çıkamıyorum
Ayy al benden de o kadar,saclarim bakimsizliktan kece gibi oldu,taramak gelmiyor fenayim cunku,yasamayan bilemiyor.komsum diyor ki yapsana makyaj,ne makyaji ben lavaboya yapisik yasarken ya.yasamayn gercekten anlamiyor kardesim.peki neden ultrason icin bu kadar beklemek zorundasin?
mide bulantıları çoğalmış kızlar benimkide son gaz devam 6.haftadan beri sürüyo kaçıncı haftada biter bi fikri olan varmı dayanamıyorum artık valla bende göbek möbek yok iştahım yokki mide bulantım geçsin bi yicem bi yicemmmm acısını çıkarcam:)kontrolüm ayın 25.inde vitamin verir heralde bebiş vitaminsiz kaldı die çok korkuyorum iştahım olmadıgı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?