2012 Ekim Anneleri

Ya kızlar özür dilerim ama benim gibi sürekli geğiren varmı iğreniyorum bunu yazmaya ama su içsem gaz çıkarasım geliyo ağzımdan
hamilelik beni böle yaptı sürekli böyleyim ne yesem böyleyim
eşimin yanındada yapıyrum bazen biliyorum çok ayıp ama oda anlayışla karşılıyo.Normalde biz böyle şeyler yapmayız birbirimizin yanında..

çok sağol canım
seninde sağlıcakla kalbinden geçen olur inşallahhh
bu arada 8.haftadan sonra kesenin sağı solu belli oluyomuş yani öle okudum gördüğüm kadarıyla canım

dimiiii rüya gibiii ağladığımız zamanlar aklımda
bakalımm teyzesi erkekmi kızmı merak içindeyim ama en merak ettiğim sağlığı inşallahh herşey yolundadır

meraba kızlarrrrr:)))))))) bende baktım ultrason kağıdına solda duruyo benimki erkek öyleyse sonra kızımın ultrason kağıdına bakayım hele dedim baktımki sağda tam olarak sağda duruyor buda solda iki ultrason kağıdındada hemde bakalım ne olcak bide rus takviminde hesapladım erkek çin takvimindede erkek ACABAAAAA NE OLCAK RABBİM HAYIRLI EVLAT VERSİN.........

yok canım benim geğitme sorunum sadece soda falan içersem ama gaz sorunum çok

merakımızdan herşeyi hesaplıyos işte hele böle tutunca tamam dediğin gibi hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar en başta

kızlar ben her hafta pazar kontrole gıdıyorum cunku doktor cagırıyor benım kadar sık gıden varmı acaba bu hafta son olacak ınsallah gercı paranın dısında her hafta bebısımızı goruyoruz bır surude fotografa sahıbız ama fazlamı acaba her hafta

merakımızdan herşeyi hesaplıyos işte hele böle tutunca tamam dediğin gibi hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar en başta

bence çok kısa bir sürede gidiyomuşsun özel galiba ondan.benim doktorumda 2 haftada bir çağırıyor diye ben sık diyodum sen 1 haftada birmişsinn.........)

bende her hafta gidiyodum ama bu haftadan sonra 15 gün ara verip gidicem. benim tüp bebek olduğundan doktor daha temkimli 15 günde bir gel diyo ama 10 gün içinde kontrol bedava olunca bende her hafta gidiyorum ama senin sorunun yoksa bukadar sık çağırmanın bir anlamı yok canım diğer kızlar ayda bir gidiyo

evet 1 hafta ucret oduyorum dıger hafta kontrol oluyor odemıyorum ama benım bundan once 6 haftalık bı kurtajım oldu gelısmedıgı ıcın bu hafta son dedı dusuk rıskı artık bıtecek dedı sonra 3 hafta yada ayda bır geleceksın dedı gormek guzel her hafta farklı bır degısıklık ızlıyoruz sıkayetcı degılız gercı gecen hafta pazar kolunu salladı yaramazmı yaramaz dedı doktorumuz durmuyor yerınde

beni 2 haftada bi çağırıyordu en son gittiğimde 3 hafta sonra dedi salı günü gideceğim işte..
bence haftada 1 çok fazla gibi geliyor bana...ben gitsem muayenem dolmadan bişi olmadıkça doktorum nie geldin der heralde:)
bide sürekli ultrason bebeklerede zararlıdır bence kızlar...
8 haftalık bebek nasıl kol sallar cnm yaa:)
ben 9 haftalık gittim en son ondada pek bişi anlayamadım

ultrasonun x ışını olmadığından okuduğum kadarıyla hiçbir sakıncası yok aksine ilk 3 ay özellikle sık sık gidiniz diye okudum d.nevra dan
8-9 haftadan itibaren bebek artık hareket etmeye başlıyo

benımkı haftasına gore ınternetten de takıp edıyorum daha buyuk ama valla kolunu sureklı oynatıyordu doktorumuz gosterdı hareketlerı basladı haftasına gore 1 hafta kadar ılerıde gelısımı ben bı profa gıdıyorum benım sebepsız dusugumun hemen 2 ay sonrası buna hamıle kaldım belkıde o yuzden kontrol altındayım doktoruma guvendıgım ıcın sormayı gerek duymadım aslında ama genelde ayda bır gıdıyor anne adayları

canım ne ümitlendirmek nede moralini bozmak istiyorum ama kalp atışlarını çok geç duyanlarda var. kanamaya gelince benimde rahimde çok fazla kanamam vardı. doktor heran dışarı vurabilir kanama alanların çok fazla demişti ama şükür dışa vuran bişey olmadı ve her gittiğimde biraz daha azalmış oldu. inşallah hayırlısıyla sende duyarsın bebeğinin kalp atışlarını

bende de oluyo canım maalesef, senin ki kadar sık değil ama yinede arada oluyo. normalde bizde böyle şeylerden pek hoşlanmayız ama biliyosun ki artık biz normal değiliz o yüzden de kendini bu kadar sıkma

ben de önceleri iki hafta da bir gidiyordum. sonra en son üç hafta sonra gel demişti. şimdi yine iki hafta sonra gel sonra aya çeviririz dedi. senin anlayacağın kafasına göre takılıyo bizim ki :)) her hafta çağırsa da giderim hem ışınlar bebeğe zarar vermiyo hem sen bebişini görüyosun ne güzel işte

bencede hamıleler ıcın yapılan bı cıhazın hamılelere ne gıbı bır zarar verebılırkı ben gordum desem suphe ederdım ama doktor kolları bacakları dedı o anda bı kolunun bırı sureklı hareket edıyordu bende sasırdım buyuyunce ne yapacak bakalım karnımda fır donecek sanırım

canım ya benim kide 4 gün kadar ileri de sana doktorun bişey dedi mi? yani bunu bi sakıncası var mı acaba

merhaba kızlar:))

pantolonlarınız size oluyor mu? benim düşük bel oluyor ama az yüksek bel ise olmuyor düğmeler kapanmıyo :26:

yeni ciciler alan var mı?şu salopetler çok hoşuma gitti

Canım bana dün soru sormuştun 11.haftanda niye gidiyorsun zaten doktor 12.haftada ense ölçümü için çağıracak demiştim ben ona cevap yazdım ama görmemişsin. Yahuuu ben 1 aydır gitmiyorum ki doktora bana 1 ay sonra gel dediler işte yarında günüm siz ne güzel 2 haftada bir gidiyormuşsunuz hatta hafta 1 giden bile var ben epey sabırlı çıkmışım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…