Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni
sorma görünce dünyadan koptum sankibaya büyümüş velet durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim
Eki Görüntüle 367919
Eki Görüntüle 367920
valla cnm bilmiyorum ben onlar için okadar şey yaptım onların yapacağı devede kulak kalır.brck ne güzel kaynanan alırım diyomuş şanslısınız benim kaynana zannetmiyorum öle alsın etsinama annem yapar şimdiden evinde gördüm hırka yelek örneklerini
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin
valla cnm bilmiyorum ben onlar için okadar şey yaptım onların yapacağı devede kulak kalır.
maşallah cnm yaaa inşalllah benimde kızım olurrr inşallahhhh
masumiyet sakin ol cnm herşey güzel olacak
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin
evt ya neslihanın ultrasonu böylemi anlamadım kapkaranlık çıkıyoo ama ultrasonda harikaydı yavrumevet karanlık canım ama maşallahh kendini belli etmiş yinedesağlıcakla büyüsünler inşallahhh
arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım.
arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....
akşam eve gidince ilk işim ultrason görüntülerine bakmak oldu. son gittiğimde maalesef almayı unutmuştum. diğerlerinde ise bi tanesin de çok ortada bi tanesinde solda.
şimdi buna göre erkek çin takvimine göre de kız :))
görelim bakalım hangisi tutacak
arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım.
demek solda evet bakalım hangisi tutacak
topik çok hızlı ilerliyor onunla ilgili canım, hemen alınma :))
ben de özele gidiyorum. medicalpark da yapıcam Allah izin verirse
ben de merak ediyorum canım ya aslına bakarsan erkek hissediyorum ama etrafımda ki çoğu insan kız olduğunu söylüyor. Rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı nasip eylesin.
pazartesi ense kalınlığı için doktora gidicem 12 haftalık olmuş belki belli olursa yazarım buraya inşallah
arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....
valla cnm bilmiyorum ben onlar için okadar şey yaptım onların yapacağı devede kulak kalır.
maşallah cnm yaaa inşalllah benimde kızım olurrr inşallahhhh
masumiyet sakin ol cnm herşey güzel olacak
topik çok hızlı ilerliyor onunla ilgili canım, hemen alınma :))
ben de özele gidiyorum. medicalpark da yapıcam Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?