arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....
istanbul medical park mı?
ya arkadaşlar özeller genelde sezeryana itiyor ve bir çoğunun yeni doğan ünitesi yok. normal yoğun bakımları yok. bir çoğu en yakın devlet hastanesi ne gönderiyoe. hatta para için erken doğum yaptıranı bile duydum. hatta geçenlerde en yakın arakadaşım Şİfa hastanesinde doğum yaptı. gününden önce alalım dediler 1 hafta vardı sanırım doğuma...suni sancı verdiler normal doğum olmayınca, sezeryan yaptılar...kız ertesi gün şoka girdi. kimseyi tanmadı. 1 gün oyunca. doktor hastaneye bile gelmedi. uyutun demiş..düşünün şifa hastanesi bu.......
sen karşıdasın galiba canım, yani bildiğim kadarıyla şifa hastanesi anadolu yakasında ben oraya hiç gitmedim gideni de duymadım o yüzden orayla ilgili bir bilgim yok. ama bütün özeller aynı diye birşey yok. daha çok mahalle arası özel hastanelerde öyle sorunlar çıkabiliyor. doğum mühim bir mesele o yüzden bu konuda kesinlikle paraya kıymak gerekiyor. zaten benimki tüp bebek ben bu günleri görebilmek için yıllardır gün sayıyorum. üstelik dünyanın parasını da harcadım. hala da harcamaktan çekinmiyorum. çünkü dediğim gibi çok bekledim bu günü.
ben bahçelievler medicalpark a gidiyorum. Allah o günleri gösterir de imkanlar el verirse doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.
göbeğim eskidende vardı şimdi hamiş oluncada hemen çıktımaşallah canım. karnın ne kadar da belli olmuş.
vermişim canım..akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum bu aralar onun etkisi herhaldenurcik demek kilo verdin sanada maşallahh ozaman
brck ne güzel kaynanan alırım diyomuş şanslısınız benim kaynana zannetmiyorum öle alsın etsinama annem yapar şimdiden evinde gördüm hırka yelek örneklerini
sevdamce demek gördünne güzell yaa yüzücü olcaktır belki demek kız hissediyon hadi sağlıcakla inşallahhh
masumiyet bebişini görmeye gidiceksin demek
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin
arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....
göbeğim eskidende vardı şimdi hamiş oluncada hemen çıktı
vermişim canım..akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum bu aralar onun etkisi herhalde
maşallahhh maşallah büyümüş senin minoşunda
bu arada bazı kişilere bundan sonra hiç cevap vermiycem ben kendilerine yorum yapmama rağmen bende sonrakilerine cevap vermişler beni es geçipolsun hiç önemli değil bundan sonra bizde kime cevap verip vermiyceğimizi bilirizzz
hayırlısıyla bebişini kocaman olarak görüceksin.. sıkıntı yapma.. rahat ol..
gecem senle aynı gun gidiyormusuz 2li teste.hayırlı sonuclarla geliriz insallah..
göbeğim eskidende vardı şimdi hamiş oluncada hemen çıktı
vermişim canım..akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum bu aralar onun etkisi herhalde
maşallahhh maşallah büyümüş senin minoşunda
bu arada bazı kişilere bundan sonra hiç cevap vermiycem ben kendilerine yorum yapmama rağmen bende sonrakilerine cevap vermişler beni es geçipolsun hiç önemli değil bundan sonra bizde kime cevap verip vermiyceğimizi bilirizzz
canım ben ikili test yaptırmıycam. doktora ikili test istemiyorum diyince oda o zaman ense kalınlığına bakalım dedi. ama sanırım bizim günlerimiz bir :) ben şuan 11+5 oldum senin ki ne kadarlık?
canım sinirlenme sonra bebiş de etkilenir bak ben karışmam :)
kızlar yaa çok öksürüyorum offfffffff öksürdükçe karnımda bişeyler oluyo
ben kendi doktorumda yane özelde düşünüyorum şuan
ama daha belli değil devlette olabilir yeni doğumevi açıldı burda orasıda olabilir
eşimin öğretmen arkadaşının eşi doktor doğumevinde onun yanınada gidebilirim
hımmm ense kalınlıgı dıyınce ben baktırcaksın sanmıstım.. benım ıkısıde yapılıcak doktorum ıstedı.. bakalım hayırlısı olsun.. bende bugun 11+5 im. en son gittiğimde yavrucagım 1 gun onden gidiyordu bakalım bu sefer ne olcek.. ben cok merak edıyorum yaa..zor kavustugum içindir belkide.. ne diyimmm herseyın hayırlısı..
biz senle aynı gün dogururuz..
ayy evet tamı tamına aynı günüzbizim sıpa da 4 gün önden gidiyor. ne acelesi var bilmiyorum
inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım. senin de mi tüp bebek?
oh oh bişey kalmamış..gerçi şuan yoldasındırSagOlasin red :) saat 1 de ama heyecani cokdan sardi:18:
inşallah hayırlı doğumlar olur. evet anadolu yakasındayım. ama sanıım gata haydarpaşa da yaparım gibi geliyor..eğer sorun çıkmazsa....
kızlar yaa çok öksürüyorum offfffffff öksürdükçe karnımda bişeyler oluyo
önemli değil kız kendileri bilir kendilerini
pişşştt kim kızdırdı seni yaaabenimde göbüşüm vardı onceden ve şimdi hemen cıkıverdi.. ama abartılcak kadar değil.. hamiş göbeği diyorum ben ona artıkın. senin kılo vermen güzel. ben hiç veremedim yetmemiş gibide aldım
veee bebişin kocaman olmuss masallahh.. 2 hafta sonra daha hızlı buyumeye baslayacak Allah ın ıznıyle.. bende 10.haftada 4 cm di.. şimdiye büyümüştür insallahh.. pztesi gene görücem yavrumu.. cok cabuk özlüyorum yaaa...
canım ben ikili test yaptırmıycam. doktora ikili test istemiyorum diyince oda o zaman ense kalınlığına bakalım dedi. ama sanırım bizim günlerimiz bir :) ben şuan 11+5 oldum senin ki ne kadarlık?
canım sinirlenme sonra bebiş de etkilenir bak ben karışmam :)
Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?