2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....

Canım ben yurtdışındayım ve devlette yapmayı düşünüyorum mecburen. Bulunduğum şehirde ne yazık ki doğru düzgün özel hastane yok. Eğer özel bir durum olursa başka bir şehirde, iyi bir özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Tabi bir sorun çıkmaz inşallah.

sen karşıdasın galiba canım, yani bildiğim kadarıyla şifa hastanesi anadolu yakasında ben oraya hiç gitmedim gideni de duymadım o yüzden orayla ilgili bir bilgim yok. ama bütün özeller aynı diye birşey yok. daha çok mahalle arası özel hastanelerde öyle sorunlar çıkabiliyor. doğum mühim bir mesele o yüzden bu konuda kesinlikle paraya kıymak gerekiyor. zaten benimki tüp bebek ben bu günleri görebilmek için yıllardır gün sayıyorum. üstelik dünyanın parasını da harcadım. hala da harcamaktan çekinmiyorum. çünkü dediğim gibi çok bekledim bu günü.

ben bahçelievler medicalpark a gidiyorum. Allah o günleri gösterir de imkanlar el verirse doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.

inşallah hayırlı doğumlar olur. evet anadolu yakasındayım. ama sanıım gata haydarpaşa da yaparım gibi geliyor..eğer sorun çıkmazsa....

maşallah canım. karnın ne kadar da belli olmuş.
göbeğim eskidende vardı şimdi hamiş oluncada hemen çıktı

vermişim canım..akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum bu aralar onun etkisi herhalde
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin

maşallahhh maşallah büyümüş senin minoşunda

bu arada bazı kişilere bundan sonra hiç cevap vermiycem ben kendilerine yorum yapmama rağmen bende sonrakilerine cevap vermişler beni es geçip olsun hiç önemli değil bundan sonra bizde kime cevap verip vermiyceğimizi bilirizzz

arkadaşlar doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsunuz? özel mi devlet mi? ben pek özele güvenemiyorum. gata haydarpaşa düşünüyorum ama hala kararsızım....

ben kendi doktorumda yane özelde düşünüyorum şuan
ama daha belli değil devlette olabilir yeni doğumevi açıldı burda orasıda olabilir
eşimin öğretmen arkadaşının eşi doktor doğumevinde onun yanınada gidebilirim

hayırlısıyla bebişini kocaman olarak görüceksin.. sıkıntı yapma.. rahat ol..

gecem senle aynı gun gidiyormusuz 2li teste.hayırlı sonuclarla geliriz insallah..

pişşştt kim kızdırdı seni yaaa benimde göbüşüm vardı onceden ve şimdi hemen cıkıverdi.. ama abartılcak kadar değil.. hamiş göbeği diyorum ben ona artıkın. senin kılo vermen güzel. ben hiç veremedim yetmemiş gibide aldım

veee bebişin kocaman olmuss masallahh.. 2 hafta sonra daha hızlı buyumeye baslayacak Allah ın ıznıyle.. bende 10.haftada 4 cm di.. şimdiye büyümüştür insallahh.. pztesi gene görücem yavrumu.. cok cabuk özlüyorum yaaa...

hayırlısıyla bebişini kocaman olarak görüceksin.. sıkıntı yapma.. rahat ol..

gecem senle aynı gun gidiyormusuz 2li teste.hayırlı sonuclarla geliriz insallah..

canım ben ikili test yaptırmıycam. doktora ikili test istemiyorum diyince oda o zaman ense kalınlığına bakalım dedi. ama sanırım bizim günlerimiz bir :) ben şuan 11+5 oldum senin ki ne kadarlık?

canım sinirlenme sonra bebiş de etkilenir bak ben karışmam :)

hımmm ense kalınlıgı dıyınce ben baktırcaksın sanmıstım.. benım ıkısıde yapılıcak doktorum ıstedı.. bakalım hayırlısı olsun.. bende bugun 11+5 im. en son gittiğimde yavrucagım 1 gun onden gidiyordu bakalım bu sefer ne olcek.. ben cok merak edıyorum yaa..zor kavustugum içindir belkide.. ne diyimmm herseyın hayırlısı..

biz senle aynı gün dogururuz..

kızlar yaa çok öksürüyorum offfffffff öksürdükçe karnımda bişeyler oluyo

Canım ben de geçen hafta grip oldum. Hala hapşırıp, öksürüyorum. Bir ara her hapşırdığımda kasığıma ağrı giriyordu. Sürekli öksürmekten karnım ağrıyordu. Ama şimdi geçti. Bir de ayaklarımı uzatıp hapşırdığımda kasığıma ağrı giriyor onu farkettim.

HADİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH HEPİMİZE..

en önemli kararlardan biride hastane ve doktor sanırım....biz hala net değiliz...sizler ne güzel belirlemişsiniz...

ayy evet tamı tamına aynı günüz bizim sıpa da 4 gün önden gidiyor. ne acelesi var bilmiyorum

inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım. senin de mi tüp bebek?

Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.

kızlar benim gittiğimde özel hastane ama çok afedersiniz kimseyi küçük görmüyorum sakın yanlış anlamayın ama her türden insan var..
hastaneyi sevmiyorum ama doktoruma alıştım mıymıyda olsa ona geliyorum sürekli orada doğum yapıcam nasipse

ayy evet tamı tamına aynı günüz bizim sıpa da 4 gün önden gidiyor. ne acelesi var bilmiyorum

inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım. senin de mi tüp bebek?

ohh masallahhhhhh tosuncuk hızlı buyuyor desene... benim tüp bebek değil canım, 3 senelik bir ugrasın sonunda hsg sonucu olan bebek.. yani bayagı arattı kendini

SagOlasin red :) saat 1 de ama heyecani cokdan sardi:18:
oh oh bişey kalmamış..gerçi şuan yoldasındır
inşallah hayırlı doğumlar olur. evet anadolu yakasındayım. ama sanıım gata haydarpaşa da yaparım gibi geliyor..eğer sorun çıkmazsa....

nerde oturuyorsun ben de anadolu yakasındayım.medipole gidiyorum..

kızlar yaa çok öksürüyorum offfffffff öksürdükçe karnımda bişeyler oluyo

canım öksürük için sahlep iç sıcak sütte bal karıştır iç iyi gelir bunlar geçmiş olsun çarçabuk atalattırsın inşallah
önemli değil kız kendileri bilir kendilerini
evet artık bizim göbek hamile göbeği bende 2 ay içinde nerdeyse 3 kilo almıştım doktor çok kızdı bu kadar çabuk alma diye .ama bugün öğrendimki 1.200kg vermişim çok mutlu oldum yürüyüş yapın kızlar şimidien gerçekten iyi oluyor benden söylemesi
ahh yavrum sorma doktor 15 gün sonra çağırdı nasıl geçecek zaman gıı

yok kız ne sinirlenecem çokta tın tın yani

Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.

şu an rahat istediğin gibi yatabilirsin zaten ilerde istesen de yatamazsın yüzüstü

Son düzenleme:

ay bende bunun cevabını bilmiyorumm. bende yüsüstü yatmadan uyuyamam. kendimi sırtüstü ve yan yatmaya zorluyorumm.. gece bir uyanıyorum gene yüzüstüyüm. karnımız cok şiştiği zamanlarda bunu istesekte yapamayız ama işte 2 aydır kendimi zorluyorum ama yokk..yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…