Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
ohh masallahhhhhhtosuncuk hızlı buyuyor desene... benim tüp bebek değil canım, 3 senelik bir ugrasın sonunda hsg sonucu olan bebek.. yani bayagı arattı kendini
kızlar benim gittiğimde özel hastane ama çok afedersiniz kimseyi küçük görmüyorum sakın yanlış anlamayın ama her türden insan var..
hastaneyi sevmiyorum ama doktoruma alıştım mıymıyda olsa ona geliyorum sürekli orada doğum yapıcam nasipse
çok geçmiş olsun tatlım dedim ya hissetmiceksin diyegünaydın herkese;
kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
maşallah canım sizegerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni
sorma görünce dünyadan koptum sankibaya büyümüş velet durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim
Eki Görüntüle 367919
Eki Görüntüle 367920
güzel haberlerle geleceksin inşallah canım dualarım seninleKizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah
millet buda benim kızımmmmmEki Görüntüle 367955 biraz karanlık çıkmışş ama idare edin
canım öksürük için sahlep iç sıcak sütte bal karıştır iç iyi gelir bunlar geçmiş olsun çarçabuk atalattırsın inşallah
önemli değil kız kendileri bilir kendilerini
evet artık bizim göbek hamile göbeğibende 2 ay içinde nerdeyse 3 kilo almıştım doktor çok kızdı bu kadar çabuk alma diye .ama bugün öğrendimki 1.200kg vermişim çok mutlu oldum yürüyüş yapın kızlar şimidien gerçekten iyi oluyor benden söylemesi
ahh yavrum sorma doktor 15 gün sonra çağırdı nasıl geçecek zaman gıı
yok kız ne sinirlenecem çokta tın tın yani
çok geçmiş olsun tatlım dedim ya hissetmiceksin diyeen kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım
maşallah canım sizebenim çok karanlık çıkmış resim bişi belli olmuyor
güzel haberlerle geleceksin inşallah canım dualarım seninle
maşallah sizede canım
selam arkadslar.hasta olan arkadslar gecmis olsun.ben hala dr.a henuz gitmis deilim.sigorta onayi bekliyoruz bakalim.icinizde ikili test ve ense kalinligi olcturen varmi benm haftama uygun.ben sat:30 aralik idi.
Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
önemli değil kız kendileri bilir kendilerini
evet artık bizim göbek hamile göbeğibende 2 ay içinde nerdeyse 3 kilo almıştım doktor çok kızdı bu kadar çabuk alma diye .ama bugün öğrendimki 1.200kg vermişim çok mutlu oldum yürüyüş yapın kızlar şimidien gerçekten iyi oluyor benden söylemesi
ahh yavrum sorma doktor 15 gün sonra çağırdı nasıl geçecek zaman gıı
normalde ben yüz üstü yatardım ama şimdi mide bulantılarından dolayı istesem de yüz üstü yatamıyorum. ilk zamanda bi sakıncası yoktur herhalde canım ya olsa doktorlar uyayırır
yok canım haklısın ben de gelenden gidenden çok etkileniyorum. hatta o yüzden gittiğim bi hasteneyi bırakmıştım daha önceden. ama şimdi başka yerlere bakarak pahalı olsada memnunum içim rahat ediyo şükür. ama doktor da çok önemli eğer doktorun sana güven veriyosa bence değiştirme
şu an rahat istediğin gibi yatabilirsin zaten ilerde istesen de yatamazsın yüzüstü
ay bende bunun cevabını bilmiyorumm. bende yüsüstü yatmadan uyuyamam. kendimi sırtüstü ve yan yatmaya zorluyorumm.. gece bir uyanıyorum gene yüzüstüyüm. karnımız cok şiştiği zamanlarda bunu istesekte yapamayız ama işte 2 aydır kendimi zorluyorum ama yokk..yatamıyorum
normalde ben yüz üstü yatardım ama şimdi mide bulantılarından dolayı istesem de yüz üstü yatamıyorum. ilk zamanda bi sakıncası yoktur herhalde canım ya olsa doktorlar uyayırır
Ben de öyle düşünüyorum. Ama içim yine de rahat etmiyor. Doktora sorma gibi bir şansım da yok.
Aynen. Ben alışmışım yüz üstü yatmaya. Diğer türlü hiç rahat edemiyorum.
İnşallah canım. Ben de bir haftadır yüz üstü yatamıyorum. Grip oldum. Yarı oturur şekilde anca uyuyabiliyorum.
cnm ben sürekli yüzüstü yatıyorum
çok seviyorum yüzüstü uyumayı çok zevk alıyorum
uyku sapığıyım resmen:)
yan yatıyorum ama gece dönüyorum gene yüzüstü
ama bazen rahatsız oluyorum artık sanki..
biz de 4 senedir peşindeyiz bu kuzucuğun :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn
canım ya niye ihmal ettin ki. devlet hastanesine falan git bari, keseyi gör, kalp atışlarını duy. yani inşallah herşey yolundadır ama yine de nolur nolmaz.
Allah kısmet ederse ben pazartesi ense kalınlığı ölçümü için gidicem doktora
Ben de hamile olduğumdan beri yatağa yapışık bir vaziyetteyim. Ne yazık ki hamile olmayanlar anlamıyor. Ayağa kalkar kalkmaz öğürmeye başlıyorum.
Ben de uyumayı çok seviyordum. Ama hamile kaldığımdan beri kendimi çok yormuyorum. Dolayısıyla gece uyku tutmuyor.
geçmiş olsun canım, aman dikkat edin de daha kötü olmayın. çok fazla öksürük iyi değil demiş buradan bi arkadaşa doktoru
canım benim sat da 29 aralık..doktorum 19 mart ile 24 mart arası 2 li teste gitmelisin dedi.21 mart da gidiyorum ben.bu tarihler işine yarayabilir belki.selam arkadslar.hasta olan arkadslar gecmis olsun.ben hala dr.a henuz gitmis deilim.sigorta onayi bekliyoruz bakalim.icinizde ikili test ve ense kalinligi olcturen varmi benm haftama uygun.ben sat:30 aralik idi.
görüşürüz nurcik
kızlar çıkıyorum görüşürüzz sonra ..iyi bakın kendinize ve minoşlarınıza
Ben de öyle düşünüyorum. Ama içim yine de rahat etmiyor. Doktora sorma gibi bir şansım da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?