2012 Ekim Anneleri

Valla tebrik ederim canım, maşallah. Ben ayağa kalkamıyorum. Haftada bir anca evden çıkıyorum.

Bende de az su içtiğimde oluyor o bulanıklık.

brck şu hastaneyi merak ettim benim gittiğim yerede herkesimden gelen var ama kadın doğumcuları 7-8 tane var ve memnunlar hep çevremdekiler dediğin gibi banada yakın bu hastane iyi oluyo bu şekilde olunca.

avrupa yakasındayım cnm ben sen?ona göre anlarız hehe

Valla tebrik ederim canım, maşallah. Ben ayağa kalkamıyorum. Haftada bir anca evden çıkıyorum.

Bende de az su içtiğimde oluyor o bulanıklık.

çalışınca zor oluyor tatlım ama şükür bugünlerimize yatarak geçiren insanlar var bak sende çok zorlanıyomuşsun böyle devam etsem yeter bana genede.Çalışmak zorundayım çünkü kredim başlıcak.Keşke bi süre kendim baksam bebeğime...

brck bende simuzun dedğine katılıyorum. az su içmekten kaynaklanabilir.. bende aralıksız 2 aydır hap kullanıyorum. normalde gunde 1 bardak su içen biriydim. hamile kaldıktan sonra vücut mu istedir bilmem 8-9 bardak su içiyorum. artımam lazım bunu evet ama ancak bu kadar icebiliyorum.. idrar rengide acık renk.. eger sende cok su içiyorsan ve içtiğn halde halen koyu renk ise doktoruna sorabilirsin canımm..

ben değil ama tiksinenler var canım,yalnız değilsin..doktoruna güven kendine stres yaratma..mutlu anne=mutlu bebek

Selam tum ekim anneleri,hepinize guzel bulantisiz bir gun diliyorum.benim geceler cok zor geciyor,bulantilarim bir aziyor ki gece sormayin,hic uyuyamiyorum.Benim gibi gece bunu ceken var mi acaba???

cnm çok afedersin ama renksiz değil idrarım ki zaten normaldede sarı olur idrar ama sanki hafif bulanık gibi geliyo bazen bana..
elevitten corasprinden hafatda bir vurulduğum iğnedende olabilir sanırım.Yinede doktora söyliyim bende su içiyorum 10 bardağa yakın içiyorumdur hemen hemen

Selam tum ekim anneleri,hepinize guzel bulantisiz bir gun diliyorum.benim geceler cok zor geciyor,bulantilarim bir aziyor ki gece sormayin,hic uyuyamiyorum.Benim gibi gece bunu ceken var mi acaba???

oooo cogu kişinin bulantılı gecıyor günleri.. ben cok cok iyi sayılırım bu duruma göre.. benimde ilk defa dun gece yattıgımda oldu ama kusmadım

hımm anladım canım.. o zaman dediğin gibi olabilir ama genede doktora sor ihmal etme.. benım normalde sadece sabahları koyu renk olur. gun içinde normaldır hep.. bulanıklıkta idrar yollarım iltihaplandıgı böbreklerimden kum doktugum zamanlarda olur.. cok şükür uzun zamandır bunlarla ilgili sıkıntımda yok..

hem niye cekinerek soyluyor gibisin ki, herkeste olabilecek normal biseyler konusuyoruz.. benim gibi rahat ol kızz

Menbeta ne bilim canım belki mideniz bulanır die çekinerek söylüyorum

yok yok rahat ol.. mesela ben bi açsam agzımı sıkntılarımı soylesem duramazsınız burda dermişimmm.. iyice terbiyesiz yaptım kendimi yahu..

almaz mıyız gel gel,hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun...
valla canım ben öğretmenim kayınvalidem ve annemler bizden 2 3 saat uzaklıktalar. annem yalnız yaşıyor ve doğumdan sonra o gelecek...Allahın izniyle tabi.. bu konmuda çok rahatım.. hem kayınvalidemler sürekli olmayacak hem de annem yanımda olacak...
inşallah birşey olmaz canım içini ferah tut...bizi de merakta bırakma...
günaydın herkese;

kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın...
inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bekliyoruz...
arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım.
canım sayfalar hızla akıyor böyle şeyler olabiliyor.. ben hergün buralardaydım ama son zamanlarda az yazabiliyorum ve döndüğümde cevaplanmamış görüyorum yazdıklarımı.. alınganlığa gerek yok.. kimse ben buna cevap vermeyim demiyordur merak etme...
Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
yat yat hatta iyi değerlendir 12. 13.haftadan sonra zorluyormuş zaten.. yüzüstü son günlerim....
bu arada kontrolüme 2 hafta kaldı çok meraktaytım.. bulantım yok yok yok diye diye sonunda ooldu,ama sizler gibi değil yine de.. sayılıdır bulantım 4 yada 5 kere ve hepsinde de afedersiniz çeşme açılmış gibi su çıktı midemde yediklerim varken.. bir de midem rahatsız gibi yanma şişkinlik gibi..çok şükür bu günlerimize... Allah bu günlerimizi aratmasın...bu arada uzun zamandır girmediğim için aradan kaçan yeni gelenler varsa hepiniz hoşgeldiniz...

kedersiz senin tam olarak kaç hafta artısıyla beraber... hani 2.24 olmuş ya.. benim .1.70 ti 8+0 da.. hıııı bir de şu önden gitme geriden gitmeye takılmayın kızlar çünkü ultrason adeti 28 günde bir olarak hesaplıyor..ona göre kaymalar olabiliyor.. kalp atışı varsa hareket varsa boyu uzuyorsa tamamdır...tadını çıkarın...

hoşbuldum canım.

aynen canım yüzüstü yatamıyorum bende ama bugünlerde rahat edemiyorum karnım ağrıyo dönüyorum hemen ama kendime bi yöntem buldum karnıma baskı yapmıyorum sağ bacağımı yukarı çekiyorum karnıma baskı yapmıyorum

canım bir çoğumuz senin gibiyiz hiç canını sıkma. ben de yoğurt, süt, ayran görmek istemiyorum. hatta mümkünse hiç bir şey görmek istemiyorum. su ile bikaç gündür içmeye başladım. elevit vitamin alacaktım doktor hem o mide bulantısını azdırır hem de üç aydan önce gerek yok dedi. sadece folikasit içiyorum.

ben gece gündüz kusuyordum canım da işte şükür bu aralar azaldı. artık iki günde bir falan kusuyorum
evet canım bizim ki tüp bebek

anladım canım. Allah yardımcın olsun. gebelik hesaplama diye bir site var ya oradan girip hesaplayabilirsin aslında tam olarak ne kadarlık olduğunu. ense kalınlığını bildiğim kadarıyla 11-13 haftalar arasında yapıyorlar o zamana kadar da inşallah işlemleriniz tamamlanır.

canım benim gece gündüz ayırt etmiyor sağolsun. her daim mevcut

Kızlar selam ben de dun gıttım doktora ılk kez gordum bebısımı ve kalp atıslarını ama kanama varmıs yanı düşük tehlikesi dıkkat et dedı progestan verdı ona basladım ben de bı arkadasta daha vardı boyle bı kanama ısmı neydı hatırlaymadım korkuyodu ben ılkkez yasıyorum bu durumu da bu ılacla gecıyor mu:26: haftaya cuma gene gıdıcez bakalım

ıs yerınde de moralımı bozdular dun gıtmedım dıye dişimden rahatsızım demıstım soran sorana en sonamır sordu boyle ımalı dedım sızınle konusucam soyluycem artık ona mecbur haftayada gıdecgım ıcın off ne anlayıssız ınsanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…