cnm ben çalıştığım için yoruluyoru gün içinde eve gider gitmez sızıp kalıyorum hiç uykusuzluk sorunum yok çok şükür
kızlar afedersiniz benim idrarım biraz bulanık gibi geliyor sarı bide içtiğimiz haplarla ilgilidir dimi?
brck şu hastaneyi merak ettimbenim gittiğim yerede herkesimden gelen var ama kadın doğumcuları 7-8 tane var ve memnunlar hep çevremdekiler dediğin gibi banada yakın bu hastane iyi oluyo bu şekilde olunca.
Valla tebrik ederim canım, maşallah. Ben ayağa kalkamıyorum. Haftada bir anca evden çıkıyorum.
Bende de az su içtiğimde oluyor o bulanıklık.
oh oh bişey kalmamış..gerçi şuan yoldasındır
nerde oturuyorsun ben de anadolu yakasındayım.medipole gidiyorum..
kızlar selam 9. haftanın içindeyim bugun cok sukur bulantım gunde bikac kez oluyor ama sutten yogurttan ayrandan tiksiniyorum resmen elevit vitamin alıyorum folik asitle beraber aranızda süt ve bu tür gıdalardan tiksinenler varmı doktor pek takma kafana gececek desede beslenemediğim için huzursuzum yardım lütfen
avrupa yakasındayım cnm ben sen?ona göre anlarız hehe
brck bende simuzun dedğine katılıyorum. az su içmekten kaynaklanabilir.. bende aralıksız 2 aydır hap kullanıyorum. normalde gunde 1 bardak su içen biriydim. hamile kaldıktan sonra vücut mu istedir bilmem 8-9 bardak su içiyorum. artımam lazım bunu evet ama ancak bu kadar icebiliyorum.. idrar rengide acık renk.. eger sende cok su içiyorsan ve içtiğn halde halen koyu renk ise doktoruna sorabilirsin canımm..
Selam tum ekim anneleri,hepinize guzel bulantisiz bir gun diliyorum.benim geceler cok zor geciyor,bulantilarim bir aziyor ki gece sormayin,hic uyuyamiyorum.Benim gibi gece bunu ceken var mi acaba???
bana doktor söyedi canım rahat edebilirisn o yüzden.
cnm çok afedersin ama renksiz değil idrarım ki zaten normaldede sarı olur idrar ama sanki hafif bulanık gibi geliyo bazen bana..
elevitten corasprinden hafatda bir vurulduğum iğnedende olabilir sanırım.Yinede doktora söyliyim bende su içiyorum 10 bardağa yakın içiyorumdur hemen hemen
Menbeta ne bilim canım belki mideniz bulanır die çekinerek söylüyorum
bende anaslou yakasında oturuyoeum. iyi mi senin hastane?
almaz mıyız gel gel,hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun...mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız benim son adet tarihim 4 ocak 2012 bugün tam 10 hafta bitti ALLAH nasip edersede 10 ekim 2012 doğum sezeryan olacağı için daha erkende olabilir sanırım rabbim hepimize yar ve yardımcısı olsun.bir kızım var 8 yaşında 2.5 yıl olmamıştı 7 ay önce dış gebelik geçirdim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım allahın izniyle hamileyim.inşallah kucağımızada almak nasip olur 71 kg ile hamile kaldım 2 haftada 3 kg aldım çook moralim bozuk sürekli uyukluyorum bulantı yok sayılır başlarda mide yanması vardı şimdide uyumaktanmı kullandığım progesteron ve progestandanmı bilmem haftaya gidince sorucam 2 haftada 3 kg aldım zaten kiloluyum sanki o 3 kilo nefes almamı kısıtlıyo sürekli bir şişkinlik neyse fazla uzadı:18:
valla canım ben öğretmenim kayınvalidem ve annemler bizden 2 3 saat uzaklıktalar. annem yalnız yaşıyor ve doğumdan sonra o gelecek...Allahın izniyle tabi.. bu konmuda çok rahatım.. hem kayınvalidemler sürekli olmayacak hem de annem yanımda olacak...günaydın anneler yine mide bulantısıyla uyandım offf geçsin bu günler hiçbişey yiyemez oldum bu arada çalışan arkadaşlar bebeğinize kim bakacak
klasik doğum yapacak bayan sıkıntısı çalışıyorsa ben hep annemin bakmasını istemiştim eşimde annesinin tabikide veeeeee
kayınvalide ben bakamam çocuğa demiş tabi eşim ben yokken sormuşve ilk torunu siz düşünün artık dün anneme gittik anneme hazırlan bakalım toruna bakacaksın dedi
çok şaşırdım annemde oğlum siz getirdikten sonra ben seve seve bakarım dedi bu arada anneminde 5. torunu
akşamki yemek yiyememe bulantı hüznünden sonra bu çok güzel bi haberdiii
sizlede paylaşmak istedim
inşallah birşey olmaz canım içini ferah tut...bizi de merakta bırakma...bu gün doktor randevum var çok korkuyorum ara ara kahverengi bir akıntı geliyor benden bu sabah uyandığımda daha yoğundu başına böyle birşey gelen varmı randevum 3,30da o saate kadar çatlarım meraktan nolur cvb yazın bebişime bir şey olmaz değilmi
geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın...günaydın herkese;
kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..
inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bekliyoruz...Kizlar gunaydin hepinize
Bugun doktor randevumuz var bebegimi 1 aydir gormuyorum en son 14 subatda kalP atislarini dinlemistim 1 ay cok zor gecti valla insallah guzelce buyumustur annesini mutlu eder bugun bana da duaa edin guzel haberlerle geleyim insallah
canım sayfalar hızla akıyor böyle şeyler olabiliyor.. ben hergün buralardaydım ama son zamanlarda az yazabiliyorum ve döndüğümde cevaplanmamış görüyorum yazdıklarımı.. alınganlığa gerek yok.. kimse ben buna cevap vermeyim demiyordur merak etme...arkadaşlar şu sayfaya birkaç keredir yazı yaızorum..kimse bana cevap vermiyor. siz kendii aranızda mı yazışacaksınız. öyleyse ben bu sayfadan çıkayım.
yat yat hatta iyi değerlendir 12. 13.haftadan sonra zorluyormuş zaten.. yüzüstü son günlerim....Kızlar bir şey soracağım. Gece yüzü koyun yatmakta sakınca var mı? Hamile kalmadan önce hep yüzü koyun yatardım. Şimdi sakıncalıdır belki diye yatmamaya çalışıyorum.
yat yat hatta iyi değerlendir 12. 13.haftadan sonra zorluyormuş zaten.. yüzüstü son günlerim....
bu arada kontrolüme 2 hafta kaldı çok meraktaytım.. bulantım yok yok yok diye diye sonunda ooldu,ama sizler gibi değil yine de.. sayılıdır bulantım 4 yada 5 kere ve hepsinde de afedersiniz çeşme açılmış gibi su çıktı midemde yediklerim varken.. bir de midem rahatsız gibi yanma şişkinlik gibi..çok şükür bu günlerimize... Allah bu günlerimizi aratmasın...bu arada uzun zamandır girmediğim için aradan kaçan yeni gelenler varsa hepiniz hoşgeldiniz...
kedersiz senin tam olarak kaç hafta artısıyla beraber... hani 2.24 olmuş ya.. benim .1.70 ti 8+0 da.. hıııı bir de şu önden gitme geriden gitmeye takılmayın kızlar çünkü ultrason adeti 28 günde bir olarak hesaplıyor..ona göre kaymalar olabiliyor.. kalp atışı varsa hareket varsa boyu uzuyorsa tamamdır...tadını çıkarın...
cnm ben sürekli yüzüstü yatıyorum
çok seviyorum yüzüstü uyumayı çok zevk alıyorum
uyku sapığıyım resmen:)
yan yatıyorum ama gece dönüyorum gene yüzüstü
ama bazen rahatsız oluyorum artık sanki..
kızlar selam 9. haftanın içindeyim bugun cok sukur bulantım gunde bikac kez oluyor ama sutten yogurttan ayrandan tiksiniyorum resmen elevit vitamin alıyorum folik asitle beraber aranızda süt ve bu tür gıdalardan tiksinenler varmı doktor pek takma kafana gececek desede beslenemediğim için huzursuzum yardım lütfen
ayy canım sen dedinde aklıma geldı benim dun gece ilk defa yuzustu yatarken mıdem bulandı az daha kuscaktım.. sırtustu yattım bıraz nefes aldım gectı. sasırdım. bu zamana kadar sadece öğürmem olmustu hıc bu kadar ilerlememişti.. acaba dedim ben 12.haftadan sonra mı baslıcak
aminnnnnnnn datlumm insallahhh sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.. sizin tüp bebek o zaman öyle mi canım ?
tesekkur ederim cnm.ama ben yurtdisindayim.zaten burda 10.haftadan once dr.a randevu alamiyosun.bizde baska bir eyalete tasindik ve hamile oldugumu ogrendikten sonra hemen saglik departmaina basvurduk.fakat bu eyalette evraklar cok cevaplaniyor.bende simdi endiselenmeye basladim normalde benm suan kendi hesabima gore 12 haftalik gebe olmam gerekiyor ama erken yumurtlama olmussa diye ense kalinligi olcturme haftasini kacirmak istemiyorum.kendimiz direk ucretli dr.a gitsek daha sonra sigorta bunlar nasil olsa kendi gitmis diye ucretsiz muayene talebimizi karsilamiyolar.bu hafta cevap gelir diye bekliyoruz.bakalim eger gelmezse kendimiz bir rontgen dr.na gidip ense kalinligni olcturmek istiyoruz.diger testlerin zaten pek bir onemi yok tek onemli olan ve bebegin saglikli oldugunu gosteren ense kalinligidr.
Selam tum ekim anneleri,hepinize guzel bulantisiz bir gun diliyorum.benim geceler cok zor geciyor,bulantilarim bir aziyor ki gece sormayin,hic uyuyamiyorum.Benim gibi gece bunu ceken var mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?