Kızlar doktor tavsiyesi isteyen varsa bana ozelden mesaj atabilir. Ben doktorumdan coooook memnunum. Ozel muayenehanesi, super bir ultrasonu var ve her gidisimde DVDye kaydediyor ultrasonumu.
Oylesine yazayım dedim. Bir yardımım olursa diye. Yanlıs anlamayın lutfen. Ben de dogum icin hastane konusmalarınızla ilgileniyorum. Henuz karar vermedim. Fiyatları da önemli tabii. Bilgisi olan olursa paylasımlarınız ilgimi ceker.
maşallah annesi maşallahhhbuda bızım fındık kurdumuz ultrasonunu begenmedıgımız ıçın drumuzu ve hastanemızı degıştırdık
Eki Görüntüle 368150 Eki Görüntüle 368151
iğne neden ne iğnesi yani ?
anladım cnm bide haftada bir iğne vuruluyorum
maşallah annesi maşallahhh
tsk ederız cnm
canım bende coraspin kullanıyorum ve hergün iğne vuruluyorum ama bende pıhtılaşma var 2 defa bebeğimi kaybettim...5 ve 9. haftada....Şimdilik iyim çok şükür inşallah...bi zararı yok yani 9 ay boyunca kullanacağım ben zor oluyor ama bebeğim için katlanıyorum.....[SUB][/SUB]
Allah onu bize bağaşlasın....
kızlar selam 9. haftanın içindeyim bugun cok sukur bulantım gunde bikac kez oluyor ama sutten yogurttan ayrandan tiksiniyorum resmen elevit vitamin alıyorum folik asitle beraber aranızda süt ve bu tür gıdalardan tiksinenler varmı doktor pek takma kafana gececek desede beslenemediğim için huzursuzum yardım lütfen
ayy cnm çok şükür benim iğnem haftada 1 kalçadan ama çok yakıyor yağlı bi iğneymiş
benım canımda hep sakatat ıstıyor böbrek ciger ve işkembe dr sordum çok yararlıymış muhakkak yememız lazımmış bebegımızın beyın hucrelerının gelısımınde çok ıyıymış
Kızlar doktor tavsiyesi isteyen varsa bana ozelden mesaj atabilir. Ben doktorumdan coooook memnunum. Ozel muayenehanesi, super bir ultrasonu var ve her gidisimde DVDye kaydediyor ultrasonumu.
Oylesine yazayım dedim. Bir yardımım olursa diye. Yanlıs anlamayın lutfen. Ben de dogum icin hastane konusmalarınızla ilgileniyorum. Henuz karar vermedim. Fiyatları da önemli tabii. Bilgisi olan olursa paylasımlarınız ilgimi ceker.
cnm benım şimdiki dr ultrasonu oyle çok guzel 1 saat senınle muhabbet edıp bebegı anlatıyor her noktasını gösterıyor ışıkları kapatıyor duvardan slat seklındede gösterıyor ben çok begendım fıyatı bıraz tuzlu ama deger bence.dogumumuda orda yapıcam esım şimdiden muhasebeyle anlasttı 3 gunluk özel oda ve bır refakatcı ucretınıde hesaplattı oda susleme ve dogum anında 1 foto onlardan hedıye fazlasını ıstersek ucrete tabı.ama esım gırcek dogumuma oda bol bol cekıcek heyecanla 8 ekımı beklıyoruz:)))))
benimki clexane diye bi iğne şimdilik koldan yapıyorum ama morardı iki kolumda zamanla bacak ve karından yapcaz....benikide çok yakıyor ama bebişlerimiz için herşeye katlancağız .....iğne vurulurken bebeğimin ultrasyon görüntülerini düşünüyorum o zaman acımıyor canım......
kızlar semt olarak nerede bu hastane ve muayenehaneler?
benım canımda hep sakatat ıstıyor böbrek ciger ve işkembe dr sordum çok yararlıymış muhakkak yememız lazımmış bebegımızın beyın hucrelerının gelısımınde çok ıyıymış
kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
kızlar semt olarak nerede bu hastane ve muayenehaneler?
kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
ben gece gündüz kusuyordum canım da işte şükür bu aralar azaldı. artık iki günde bir falan kusuyorum
evet canım bizim ki tüp bebek
ee sen çok almamışsın kilo 1buçuk kilo neki canım
ben senin iki katın almışım birde ben 6_7haftalar arasında bu kadar almaya başladım senin gibi 12 haftalara kadar kaç kilo alırım allah bilir..ama benim suçum değil İŞTAH diye bir şey var bende o suçlu
Herkeseeee sesleniyorum hadi koyun resimlerii kızlarrrr birde benim göbeğiğmin sağ tarafında şişiklik var sanki bebek orda gibi haydi herkes ayna karşısına geçsin kendini incelesin
buda benım fındık kurdumun resmı ama ultrasonunu hıç begenmedık eşimle oyuzden hastanemızı ve drumuzu degıştırdık
Eki Görüntüle 368143 Eki Görüntüle 368144
Selam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?