2012 Ekim Anneleri

ultrasona göre 8+6
sata görede 9+1 haftalık

evet cnm bende ilerleyen haftalarda bacak arama yastık koymayı düşünüyorum sola döndüğümde:)sağa dönünce eşimin üstüne atabiliyrum sol bacağımı ama sağda kimse yok

cnm gözün aydınnn kanamadan bişi olmuyo burdaki kızlar hep yaşadı biliyosun geçer inşallah...

işyerini takma heryer aynı burasıda aynı

slm ben geldım nasılsınız bebışlerınızın resmıne baktım ne kadar tatlılar yaaa.benımde esım yarın gelıyorrrr çok mutluyum:))).
ama salı gunu afganıstana gıdıyor tam dogum yapcagım hafta gelıcek(

saol canım ıns bakalım
off ne bıleyım cok moralımı bozdular

geçmiş olsun diş ağrısı zordur bu durumda müdahalede edemiyor doktorlar :26:yanlış hatırmayorsam karanfilin iyi geldiğini duymuştum ama tam emin değilim yinede araştır istersen diş ağrısına ne iyi geliyormuş

ee sen çok almamışsın kilo 1buçuk kilo neki canım
ben senin iki katın almışım birde ben 6_7haftalar arasında bu kadar almaya başladım senin gibi 12 haftalara kadar kaç kilo alırım allah bilir..ama benim suçum değil İŞTAH diye bir şey var bende o suçlu

saol canım ıns bakalım

canım üzülme bende düşük tehlikesi yok yineede kullandırıyor doktor düşüğü önlüyormuş progestan sen kullan şurda 3 aya ne kaldı 3.ayı doldurunca az da olsa rahatlıcaz hepimiz

selam kızlar. benim su sorunum hala devam ediyor maalesef. burda 8-10 bardak içiyorum diyenlere öyle bir özeniyorum ki sormayın. içimin kuruduğunu hissediyorum ama, elimden de birşey gelmiyor. ayran falan içebiliyorum çok şükür, onlardan yana sıkıntım yok en azından. birkaç gündür midem de bulanmıyor çok. doktora gitmek için sabırsızlanıyorum ben de. evde olunca insan daha çok takıyor tabii. sabah kalktım temizlik yaptım, makinaya çamaşırları attım. daha ütü yapmam lazım. ama çabuk yoruluyorum artık. Allah'tan evdeyim, çalışmıyorum. yavaş yavaş yaparım artık. öncekine göre psikolojim de daha iyi. 1-2 gün gezmek iyi geldi bana

saol canım ıns bakalım

bu arada kanama ulstrasondamı gözüküyo eğer öyleyse korkma canım
bugün banada doktor aynı şeyi söyledi plasentanın arkasında kanama var amam ciddi bişey değil dedi ilaçları kullan dikkat et canım

görümem geldi çıkıyorum

kızlar dün akşamdan beri midem kocaman şişti ya bi tuhaf oldum herkesin karnı şişer beniim midem rahatsızlık veriyor bide reflüden mi acaba ?

arcak merak etme bişeycikler olmaz bebişine inşallahh kanama olan kedersiz sevdamce ve bikaç kişi daha var dikkat et kendini yorma ilaçlarını iç allahın izniyle bişeycikelr olmaz işyerindekilerde ayrı bir sinir bozucular ama takma bence kafana canım

kızlar dün akşamdan beri midem kocaman şişti ya bi tuhaf oldum herkesin karnı şişer beniim midem rahatsızlık veriyor bide reflüden mi acaba ?

reflüden olabilir yanma hisside varmı?

bende başladı mide yanmalarım off çok kötü ama buna rağmen iştahım çok

zaten bulantılardan sonra tam bitti ohh dedim yanma başladı

Herkeseeee sesleniyorum hadi koyun resimlerii kızlarrrr birde benim göbeğiğmin sağ tarafında şişiklik var sanki bebek orda gibi haydi herkes ayna karşısına geçsin kendini incelesin

geçmiş olsun canım..sorunsuz atlatırsın umarım... sen moralini yüksek tut bişicik olmaz inşallah..

canım; arcak dişçiye gidiyorum diye bahane uydurmuş patronuna,dişinde bi sorun yok yani

reflüden olabilir yanma hisside varmı?

bende başladı mide yanmalarım off çok kötü ama buna rağmen iştahım çok

zaten bulantılardan sonra tam bitti ohh dedim yanma başladı

daha önceki günler hep yanma oluyordu dün akşamdan beri midem kocaman oldu
gavıscon vermişti dr bana ondan içtim bi kaşık bakalım çok ilaç içmek istemiyorum ama
gerçi dr hiç bişey olmaz iç dedi işte benim içesim gelmiyor

banada rennıe duo vermişti ama sanki içinde daha kötü oldum boğazımda felaket yanma yapıyor...soğuk süt içmeni tavsiye edebilirim canm ama sadece iki yudum yanma oldukça iki yudum iç hafiflediğini göreceksin...birde elma öneririm mideyi epey rahatlatıyor

evet duyuştum soğuk sütü onu deneyim bide bakalım inşallah işe yarar elmayıda pek sevmem normaldede ama rahatlatıyor gerçekten canım

saol canım dısım agrıyor ama o tarafla yemezsem coksıkıntı yok ısyerındekıler duymasın dıye onu soyledım
canım üzülme bende düşük tehlikesi yok yineede kullandırıyor doktor düşüğü önlüyormuş progestan sen kullan şurda 3 aya ne kaldı 3.ayı doldurunca az da olsa rahatlıcaz hepimiz

evet canım ultrasonda gördü kesede sanırım 3/4 oranına kadar cok tehlıkleı deılmıs ama senın de azımsancak kadar deıl dedı dıkkat et dedı ıste bol su ve sıvı alıcaksın üşütmüyceksın agır kaldırmıycaksın fazla ayakta durmuycaksın boyle bakalım hayırlısı

kızlar bulantı ıcınde zencefıl sekerı veya cayı ıcebılırısn rahatlatır dedı sekerını aldım oyle tatlı deıl hafıf nane aromasıda var tavsıye ederım ferahlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…