canım; arcak dişçiye gidiyorum diye bahane uydurmuş patronuna,dişinde bi sorun yok yani
evet duyuştum soğuk sütü onu deneyim bide bakalım inşallah işe yarar elmayıda pek sevmem normaldede ama rahatlatıyor gerçekten canım
arcak merak etme bişeycikler olmaz bebişine inşallahh kanama olan kedersiz sevdamce ve bikaç kişi daha var dikkat et kendini yorma ilaçlarını iç allahın izniyle bişeycikelr olmaz işyerindekilerde ayrı bir sinir bozucular ama takma bence kafana canım
geçmiş olsun canım..sorunsuz atlatırsın umarım... sen moralini yüksek tut bişicik olmaz inşallah..
Kızlar selam ben de dun gıttım doktora ılk kez gordum bebısımı ve kalp atıslarını ama kanama varmıs yanı düşük tehlikesi dıkkat et dedı progestan verdı ona basladım ben de bı arkadasta daha vardı boyle bı kanama ısmı neydı hatırlaymadım korkuyodu ben ılkkez yasıyorum bu durumu da bu ılacla gecıyor mu:26: haftaya cuma gene gıdıcez bakalım
ıs yerınde de moralımı bozdular dun gıtmedım dıye dişimden rahatsızım demıstım soran sorana en sonamır sordu boyle ımalı dedım sızınle konusucam soyluycem artık ona mecbur haftayada gıdecgım ıcın off ne anlayıssız ınsanlar var ya
saol canım dısım agrıyor ama o tarafla yemezsem coksıkıntı yok ısyerındekıler duymasın dıye onu soyledım
evet canım ultrasonda gördü kesede sanırım 3/4 oranına kadar cok tehlıkleı deılmıs ama senın de azımsancak kadar deıl dedı dıkkat et dedı ıste bol su ve sıvı alıcaksın üşütmüyceksın agır kaldırmıycaksın fazla ayakta durmuycaksın boyle bakalım hayırlısı
kızlar bulantı ıcınde zencefıl sekerı veya cayı ıcebılırısn rahatlatır dedı sekerını aldım oyle tatlı deıl hafıf nane aromasıda var tavsıye ederım ferahlatıyor
canım burada ki başka arkadaşlara da daha önce söylemiştim. benim de ilk haftalarda kanamam vardı. dışarıya yansıyan bişey yoktu ama doktor içerde yoğun kanama alanların var düşük riski fazla demişti. bunu söylediğinde 6 haftalık falandım herhalde enson gittiğimde kanama neredeyse durma noktasına gelmiş çok az bi yerde kalmış demek ki iyi dinlenmişsin dedi. ben çalışmama rağmen kendimi çok yormuyorum. mümkün olduğunca ayaklarımı uzatıp oturuyorum. sen de kendini kolla canım, sonuçta sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. progesteronun jelini kullanıyorum. crinon diye bi jel. sen muhtemelen hapını kullanıyorsundur. sen kendini yormazsan ve ilaçlarını düzenli kullanırsan Allah ın da izniyle hiçbişeycik olmaz, içini rahat tut :)
merhaba arcak cnmm ultrasonda kanam görülmesi aslındaa biraz dikkat edilmesi gerekn bişey benimki ilk gittiğimde kesenin arkasında küçük bir kanama alanı var zamanla azalır yat dedilerrr ah ahh yataktan kalkmadım ama her gittiğimde çogalmıştı ne kadar üzülsemdee hiç aklımda düşücek düşüncesi olmadı nerdeyse kesenin tüm etrafını sarmıştı kanama ama bu gittiğimde şükürler olsunki çok azalmış dedi doktor 3 de 2 si gitmişti dikkatli olmaklaa geçiyorr ama sadecee dikkatt lazımmm
hmm anladım canım cok gecmıs olsun sana da zaten eger haftaya durum ılerlemıs olursa uzun surelı rapor verırım dedı doktor bakalım ıns gerek kalmaz da azalır benımkıde
kız aslında var da hamıle olunca gıdemedım cunku doktor ılk 3 ay dolgu cektırme yasak demıstı o yuzden erteledım ama tabı bahanem oldu aynı zamanda
az once de amırıme soyledım rahatladım ohen azından haftaya kontrole rahat gıdııcem
ayy saolun kızlar ya yazınca rahatladım valla ıs yerınde de evrak donemı yogunuz yazamıyorum fazla kendıme stres yaptım sabahtan berı ıyı kı varsınız
Kızlar corasprin kullanan varmı?
Bana doktorum hamileliğimin başından beri içiriyor..Neden bilmem:)
buda bızım fındık kurdumuz ultrasonunu begenmedıgımız ıçın drumuzu ve hastanemızı degıştırdık
Eki Görüntüle 368150 Eki Görüntüle 368151
maşallah kaç haftalık görüntüsü bu ?
7+5 gunluk göruntusu cnm
benim evde tarayıcım yok kızlar, o yüzden ekleyemiyorum ultrason görüntüsünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?