2012 Ekim Anneleri

canım; arcak dişçiye gidiyorum diye bahane uydurmuş patronuna,dişinde bi sorun yok yani

kız aslında var da hamıle olunca gıdemedım cunku doktor ılk 3 ay dolgu cektırme yasak demıstı o yuzden erteledım ama tabı bahanem oldu aynı zamanda
az once de amırıme soyledım rahatladım ohen azından haftaya kontrole rahat gıdııcem

evet duyuştum soğuk sütü onu deneyim bide bakalım inşallah işe yarar elmayıda pek sevmem normaldede ama rahatlatıyor gerçekten canım

birde yatarken 2 yastık koy canm başının altına doktorum bana öyle söyledi..birde dün muayeneye gittiğimde maden suyunu duymuştum ii geliyormuş onu sordum doktoruma sakın içme dedi yemek borusunu tahriş eder dedi...sabahları kahvaltıda haşlanmış patates önerdi bir bardakta havuç suyu çok faydasını görürsün dedi

geçmiş olsun canım..sorunsuz atlatırsın umarım... sen moralini yüksek tut bişicik olmaz inşallah..

ayy saolun kızlar ya yazınca rahatladım valla ıs yerınde de evrak donemı yogunuz yazamıyorum fazla kendıme stres yaptım sabahtan berı ıyı kı varsınız

canım burada ki başka arkadaşlara da daha önce söylemiştim. benim de ilk haftalarda kanamam vardı. dışarıya yansıyan bişey yoktu ama doktor içerde yoğun kanama alanların var düşük riski fazla demişti. bunu söylediğinde 6 haftalık falandım herhalde enson gittiğimde kanama neredeyse durma noktasına gelmiş çok az bi yerde kalmış demek ki iyi dinlenmişsin dedi. ben çalışmama rağmen kendimi çok yormuyorum. mümkün olduğunca ayaklarımı uzatıp oturuyorum. sen de kendini kolla canım, sonuçta sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez. progesteronun jelini kullanıyorum. crinon diye bi jel. sen muhtemelen hapını kullanıyorsundur. sen kendini yormazsan ve ilaçlarını düzenli kullanırsan Allah ın da izniyle hiçbişeycik olmaz, içini rahat tut :)

merhaba arcak cnmm ultrasonda kanam görülmesi aslındaa biraz dikkat edilmesi gerekn bişey benimki ilk gittiğimde kesenin arkasında küçük bir kanama alanı var zamanla azalır yat dedilerrr ah ahh yataktan kalkmadım ama her gittiğimde çogalmıştı ne kadar üzülsemdee hiç aklımda düşücek düşüncesi olmadı nerdeyse kesenin tüm etrafını sarmıştı kanama ama bu gittiğimde şükürler olsunki çok azalmış dedi doktor 3 de 2 si gitmişti dikkatli olmaklaa geçiyorr ama sadecee dikkatt lazımmm

saol canım ıns evet hapını kullanıyorum gunde 3 tane
ıs yerınde ısler yogun bu ara ama evraklarla oturdugum yerden ugrasıyorum cok yorulmuyorum yanı ama evde bı oglum var dah akucuk o da 22 aylık gecen hafta kucagımda merdıvende tasımak zorunda kaldım belkdıe ondan oldu bılmıyorum artık daha cok dıkkat ederım

hmm anladım canım cok gecmıs olsun sana da zaten eger haftaya durum ılerlemıs olursa uzun surelı rapor verırım dedı doktor bakalım ıns gerek kalmaz da azalır benımkıde

Kızlar corasprin kullanan varmı?
Bana doktorum hamileliğimin başından beri içiriyor..Neden bilmem:)

hmm anladım canım cok gecmıs olsun sana da zaten eger haftaya durum ılerlemıs olursa uzun surelı rapor verırım dedı doktor bakalım ıns gerek kalmaz da azalır benımkıde

inşallah cnmm ama su iç bu alanların azalmasında su çok rol oynuyoo benceee

ayy saolun kızlar ya yazınca rahatladım valla ıs yerınde de evrak donemı yogunuz yazamıyorum fazla kendıme stres yaptım sabahtan berı ıyı kı varsınız

benim evde tarayıcım yok kızlar, o yüzden ekleyemiyorum ultrason görüntüsünü

Kızlar doktor tavsiyesi isteyen varsa bana ozelden mesaj atabilir. Ben doktorumdan coooook memnunum. Ozel muayenehanesi, super bir ultrasonu var ve her gidisimde DVDye kaydediyor ultrasonumu.
Oylesine yazayım dedim. Bir yardımım olursa diye. Yanlıs anlamayın lutfen. Ben de dogum icin hastane konusmalarınızla ilgileniyorum. Henuz karar vermedim. Fiyatları da önemli tabii. Bilgisi olan olursa paylasımlarınız ilgimi ceker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…