2012 Ekim Anneleri

Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorum şu saçlarımızı ne zaman boyatabileceğiz?

Bu bi geçiş dönemi inş. hepimiz için bu zor olan dönemin hemencik bitmesini ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...
Mutlu Anne=Mutlu bebek

gözün aydın maşallahh sonuna kadar böle güzel devam eder inşallah

canım benım de sat 30 aralık aynıyız senınle 22 martta gidiyorum ikili test için işallah sağlıklı güzel haberler alırız.

ben allah izin verirse doğum sonrası boyatıcam

canım maşallah hadi bakalım gözün aydın

benim saçlarım platin sarı ve diplerde baya uzadı dr 5.aydan sonra boyatabileceğimi söledi ama ben yinede riske atmak istemiyorum doğumdan sonra boyaratacağım

süt içemiyorum kendimi zorlasam içerim ama.. hersey bebek için.. tatlı seyler midemi kaldırıyor bu yuzden yiyemiyorum.. ekşi ne varsa yiyebilirim.. yogurt yemeye zorladım kendimi ve yiyorum. ayranda içiyorum günde 1 lt neredeyse ama hergün değil beyaz teneke peynir diye tabir edilen peyniri daha alma imkanım olmadı yaklasıkta 2 senedir yemiyoruz onu ama bu hafta alıcam.. tuzlu olanından tabi.bide limonlu salatalara bayılıyorum.. pekmez yiyorum günde bir kasık. onuda bıraktım. bebişimin gidisatına göre yeniden baslayabilrim.

haha bende seni merak ettiğimi yazdım meger gelmişsin.. cok sevindim iyi haberlerle gelmene.. masallah ne kadar olmus yavrun??

canım bende cevap yazmıştım görmedin sanırım bende tiksindim sorun olmaz ilk 3 ay çok önemli değil......

ben doktora lazer epilasyonu tüy sarartamayı sordum.. her türlü kimyasal yasak dedi.. dibi gelmiş ve kahvesi akmıs saçlarıma baktı saç boyatmakta yasak zaten ne gereği var, ne güzel hamilesin ve keyfini cıkar dedi.. benim saçlar dogum sonrasına kaldı..

Allah sana da sabır versin seninki daha kötü neden 2 defa vuryorsun bende protein c v s eksikliği çıktı pıhtılaşmaya neden oluyormuş...benimde arkadaşım var kızı 2 yaşında şmdi....inşallah bizde sağlıcakla kucağımıza alırız..

selam arkadaşlar nasılsınız biz kızımla hastayızzz benim sinüzitim tuttu kızımda nezle uyuyamıyo yemek yiyemiyo berbat bi halde yaşıyoruzmasumiyet canım çok sevindm darısı bizim başımıza ben önümzdeki hafta gidicem inşallah 5hafta olmuş olucak gitmeyeli 12.haftam olsun diye bekledimmm...

gözünaydın canım maşallah bebısıne
inşallah cnmm ama su iç bu alanların azalmasında su çok rol oynuyoo benceee

haklısın canım ben pek su ıcemedım hamıle kaldıgımdan berı mıde bulantısından yoksa eskıden cok ıcerdım bıraz sancım var sımdı ya ıns bısey olmaz:18:

geçmiş olsun boll c vitamni tüketin ben yeni iyileştim (

bircan geçmiş olsun

masumiyet gözün aydın bebişini görüp rahatlamışsın

bende saçımı boyatmıcam doktorum ilk 3 kesinlikle yok dedi ondan sonrada kullanacağın boyanın tamamen organik olduğundan eminsen olur dedi
ben lazer epilasyonlarımı dondurdum onlarada gitmiyorum zaten hamile olunca seanslara almıyolar

Benim doktorum Leventte.
aa ben de 4 levent te çalışıyorum.ara sıra ultrasona girmek için 2. bi doktor arıyorum bana detayları verir misin lütfen
canım önce cevapları okusan iyi olur.
süppeer maşallah çok sevindim..gözün aydın canım
samsunda benım hastane cnm ısmıde medicana
sağol canım :)
canım benım de sat 30 aralık aynıyız senınle 22 martta gidiyorum ikili test için işallah sağlıklı güzel haberler alırız.
amiiin inşallahh

çok geçmiş olsun ikinize de

benim lazer epilasyon yandı yani hakkımı yediler erteleme yapamazlarmış (( uyuz oldum bir yıllık ödeme yapmıştım gerçi mennun değildim çok aman aman bir değişiklik olmadı

Kızlar ben huzur hastanesine gidiyodum ama fazla memnun kalmadım muayne ücreti 20 idi. Şimdi medlife gitcem çapada bakalım hayırlısıyla orda kalırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…