Selam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun
canım benim sat da 29 aralık..doktorum 19 mart ile 24 mart arası 2 li teste gitmelisin dedi.21 mart da gidiyorum ben.bu tarihler işine yarayabilir belki.
görüşürüz nurcik
bana doktor söyedi canım rahat edebilirisn o yüzden.
Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorum şu saçlarımızı ne zaman boyatabileceğiz?
Bu bi geçiş dönemi inş. hepimiz için bu zor olan dönemin hemencik bitmesini ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...
Mutlu Anne=Mutlu bebek
Selam herkesee
Bebegimi gordum bugun inanamadim kocaman olmus epey bebege benziyorduu artik elleri kollari oynuyordu kalbini de dinledik hersey yolunda dedi doktor simmdilik 27 mart ikili test ve baska kan ttahlili yaptircam ultrason resmini. Aksama koyarim cepten girdim simdi darisi diger arkadaslarima olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Bu bi geçiş dönemi inş. hepimiz için bu zor olan dönemin hemencik bitmesini ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...
Mutlu Anne=Mutlu bebek
kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
Selam herkesee
kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
buda benım fındık kurdumun resmı ama ultrasonunu hıç begenmedık eşimle oyuzden hastanemızı ve drumuzu degıştırdık
Eki Görüntüle 368143 Eki Görüntüle 368144
Merhaba Arkadaşlar,
Mutlu Anne=Mutlu bebek
allah sabır versin canım bende kullanıyorum clexane 4000 sabah akşam benim arkadaşımda kullandı şimdi 2 aylık bebeği var hiç aklıma gelmiyor o günler diyor bizde unutucaz inşallah geçecek dediğin gibi onu kucağına alacağını düşün yaklaşık 20 gündür aynada çıplak kendime bakmıyorum bacaklarım mosmor karnım mosmor kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum allahım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
benim saçlarım platin sarı ve diplerde baya uzadı dr 5.aydan sonra boyatabileceğimi söledi ama ben yinede riske atmak istemiyorum doğumdan sonra boyaratacağım
gözünaydın canım maşallah bebısıneSelam herkesee
inşallah cnmm ama su iç bu alanların azalmasında su çok rol oynuyoo benceee
selam arkadaşlar nasılsınız biz kızımla hastayızzz benim sinüzitim tuttu kızımda nezle uyuyamıyo yemek yiyemiyo berbat bi halde yaşıyoruzmasumiyet canım çok sevindm darısı bizim başımıza ben önümzdeki hafta gidicem inşallah 5hafta olmuş olucak gitmeyeli 12.haftam olsun diye bekledimmm...
aa ben de 4 levent te çalışıyorum.ara sıra ultrasona girmek için 2. bi doktor arıyorum bana detayları verir misin lütfenBenim doktorum Leventte.
canım önce cevapları okusan iyi olur.kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
süppeer maşallah çok sevindim..gözün aydın canımSelam herkesee
sağol canım :)samsunda benım hastane cnm ısmıde medicana
amiiin inşallahhcanım benım de sat 30 aralık aynıyız senınle 22 martta gidiyorum ikili test için işallah sağlıklı güzel haberler alırız.
selam arkadaşlar nasılsınız biz kızımla hastayızzz benim sinüzitim tuttu kızımda nezle uyuyamıyo yemek yiyemiyo berbat bi halde yaşıyoruzmasumiyet canım çok sevindm darısı bizim başımıza ben önümzdeki hafta gidicem inşallah 5hafta olmuş olucak gitmeyeli 12.haftam olsun diye bekledimmm...
buda bızım fındık kurdumuz ultrasonunu begenmedıgımız ıçın drumuzu ve hastanemızı degıştırdık
Eki Görüntüle 368150 Eki Görüntüle 368151
bircan geçmiş olsun
masumiyet gözün aydın bebişini görüp rahatlamışsın
bende saçımı boyatmıcam doktorum ilk 3 kesinlikle yok dedi ondan sonrada kullanacağın boyanın tamamen organik olduğundan eminsen olur dedi
ben lazer epilasyonlarımı dondurdum onlarada gitmiyorum zaten hamile olunca seanslara almıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?