canım peki ne yapmayı düşünüyorsun hamilelik boyuncaçene bölgesine yani.. bende aynı dertteyim.. her yerde oldugu yetmiyormus gibi bi cenemde eksikti o da var tamam oldu
saol canım ıns evet hapını kullanıyorum gunde 3 tane
ıs yerınde ısler yogun bu ara ama evraklarla oturdugum yerden ugrasıyorum cok yorulmuyorum yanı ama evde bı oglum var dah akucuk o da 22 aylık gecen hafta kucagımda merdıvende tasımak zorunda kaldım belkdıe ondan oldu bılmıyorum artık daha cok dıkkat ederım
Kızlar corasprin kullanan varmı?
Bana doktorum hamileliğimin başından beri içiriyor..Neden bilmem:)
kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:
Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorum şu saçlarımızı ne zaman boyatabileceğiz?
Bu bi geçiş dönemi inş. hepimiz için bu zor olan dönemin hemencik bitmesini ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...
Mutlu Anne=Mutlu bebek
selam yeni anne adayları...ben ekim 2011 annelerindenim...şimdi bizim bebeişlerimiz 5. aylarını bitirdiler...darısı başınıza
eski yöntemleri kullanın kızlar cımbız :)))) ayyy ne zor biz kasınların işi yavff
iğneli mi( amann ben hiç dayanamam benimkisi lazer drek iğneli değil o yuzden çok geç sonuç veriyo en kesin olanı iğneli ayrıca uzmaan olan bir arkadaşım doğum sonrası yaptırmak daha iyi dedi çunku hormonlar hamilelikte çok salgılanıyor sonrasında daha rahat edersin dedi
canım peki ne yapmayı düşünüyorsun hamilelik boyuncaçene bölgesine yani.. bende aynı dertteyim.. her yerde oldugu yetmiyormus gibi bi cenemde eksikti o da var tamam oldu
ben ogluma hamıleyken hep sola yatardım doktor dedıgı ıcın alıskanlık oldu hala sola yatıyorumkızlar henuz erken belki ama yatış pozisyonunuz nasıl.ben sırt üstü yatamıyorm yatnca karnm gerilio.yan yatncada yanlarm acıo
o zaman senin işin gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun
ben de kullanıyordum canım ama rahim içinde kanama olunca doktorum hemen kesti. hala düşük olmasın diye jel kullanıyorum.
canım ben verdim ama topik hızlı ilerliyor görmedin sanırım. ben de yoğurt, süt, ayran içemiyorum. elevit de doktor mide bulantısını fazlalaştırdığı için 3 aydan sonra vericem zaten şimdi gerek yok erken dedi. sadece folikasit içiyorum.
sormayın yaa ben de kızıl kaldımbiran önce boyatmak istiyorum
ayy ne güzel çok sağol darısı başımıza inşallah :)))
vucuduma normal lazer sadece çenem iğneli canımama acısı normal lazerin yanında paha biçilemez resmen ağlatıyo adamı
ben bunu merkezlere sordum bana dedilerki biten bölgeden kesinlikle bir daha çıkmaz ama başka yerinden çıkabilir bakalım benim göbek bölgemin %80 ni bitmişti çıkacakmı merak ediyorum
valla ben hormon ilaçlarıda kullanınca hepten uçtu çene altım özelliklebilemiyorum ne yapacağımı ama yaza doğru bu kıllar daha da belirgin oluyo o yüzden ağda falan yaptırırım sen ne düşünüyosun
inşallah...terazi bebekleri hep çok güzel oluyor kızlar...şanslısınız...soracak bişiyiniz olursa cevaplarız...
inşallah...terazi bebekleri hep çok güzel oluyor kızlar...şanslısınız...soracak bişiyiniz olursa cevaplarız...
ay göbektedemi var seninn?? ne kıllı biseyleriz biz yaaa.. kendime cok yakın gördüm seni aynı kaderi paylasıyoruz..bende agda dusunuyorum canım. yukarıda yazdım hatta..
bazı insanların hamilelikte dökülür dıyorlar keske hepsi birden dökülsede rahatlasak..
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........
kızlar göbeği çıkan var mı aranızda? bende resmen göbüş çıktı, daha 2 ayda nasıl olur ki
kızlar göbeği çıkan var mı aranızda? bende resmen göbüş çıktı, daha 2 ayda nasıl olur ki
doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........
demek sende bendensin kıl yumağıyızyokya bizim dökülmez aksine çoğalır
evet benimde çıktı artıkçok mutluyummm çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?