2012 Ekim Anneleri

şekerlerr,

ben de pazartesi ense kalınlığı ölçümü için doktora gidicem. bana da dua edin de inşallah herşey yolunda gitsin, bebişim sağlıklı olsun.

inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım

evet beklemek istedim bende 7.hafta bitiminde gidiyoruz

okurken gözlerim doldu ( sağol arkadaşım iyi dilek ve duan için :)))

ayyy canim yaa bende suyu kana kana tepeme dikerim.gunde 2 litre su iciyorum.onceden 3 litre icerdim. suyu oyle cok severim ki :) simdi cay ,kahve ve ayran icemedigim icin kirmizi uzum suyu mango ve aloe vera suyunu bol bol iciyorum.mideme cok iyi geliyor

hayırlısıyla, sağlıcakla gör inşallah bebeşini hatta kalp atışlarını da duy :) normalde 7 haftalıkken duyuluyo canım inşallah sende duyarsın.

aminnn canım dualarımız hepimiz için sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

amin inşaAllah canım benim ense kalınlığı için nisanın ikinci haftası gidicem o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :) dilerim her şey yolunda gider. dualarım hep sizlerle

evet beklemek istedim bende 7.hafta bitiminde gidiyoruz

okurken gözlerim doldu ( sağol arkadaşım iyi dilek ve duan için :)))

ne demek tatlım. en iyi çeken bilir yaşayan bilir acıyı sevinci kederi. bugünlerde yan yana olmucaz da ne zaman olcaz

anaaam cok tatlı bunlar cok sanslısın baba yabancı olunca tabı bızde de var hafıf cekık göz ama cok deıl tabı bu kadar olsun ısterdım bende domuz etı fılan yazınca almanya sandıydım türk ülkelerinden mi yoksa kırgız fılan:26:

aminnn canım dualarımız hepimiz için sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

sorma canım ya ben de çok heycanlıyım. gerçi ben her muayneye gideceğim de heycanlı oluyorum ya neyse
ama işte bu sefer ki daha farklı ya iyice heyecan yaptım. hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallahh

canım Allah yardımcın olsun,gerçekten düşündümde..zaten hamilelikten dolayı bir tiksinti oluyor,bi de hiç alışkın olmadığın bir yemek kültürü...ama buraya gelecek olmana sevindim,ohh mis gibi yersin istediklerini....

geçen yıl ekimde doğum yaptın ve bu ekimde tekrar...gerçekten doğurgan bir hatunsunhoş bişeyy aslında ve herşeyden önemlisi nasip tabiki.bende yaş farkı çok olsun istemiyorum ve korunmayı düşünmüyodum bu bebeğe de çok kolay hamile kalmadım o yüzden hemen olmaz diye düşünüyorum ama kısmet biz bilemeyiz tabii...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini

sorma canım ya ben de çok heycanlıyım. gerçi ben her muayneye gideceğim de heycanlı oluyorum ya neyse
ama işte bu sefer ki daha farklı ya iyice heyecan yaptım. hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallahh

amin inşaAllah canım benim herşey gönlümüzce olsun dileğim her zaman bundan yana

ben de cıkıyorum kızlar haftasonu gıremıyorum hepınıze ıyı aksamlar kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

her sefer farklı gelicek canım doğum yaklaşınca heyecan telaş birbirine karışacak :)))) ne güzel:))

inşallah herşey yolunda gider canım,bir problem çıkmaz.bende sonraki pazartesi gidicem,inşallah hayırlı haberlerle döneriz

kızlar artık ben kaçar kendinize çok iyi bakın...

midem karışmaya başladı yine bir şeyler yemem lazım. fazla da bilgisayar ekranına bakamıyorum hemen baslıyo midem dönmeye pöff

hepinize hayırlı aksamlar diliyorum ve mutlu haftasonları... çok öptümmmm

her sefer farklı gelicek canım doğum yaklaşınca heyecan telaş birbirine karışacak :)))) ne güzel:))

ahh ahh o günleri bi görebilmek Allah ın izniyle :) sanki hayal gibi

inşallah herşey yolunda gider canım,bir problem çıkmaz.bende sonraki pazartesi gidicem,inşallah hayırlı haberlerle döneriz

amin canım inşallah Allah razı olsun. inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız

merhaba kizlar nasilsiniz. dun doktora gittim ben yurtdisindayim burada 4. aydan evvel bakmiyolar. valla merakla bekliyorum. doktor kilo alman laazim dedi hamileligimi ögrendigimde 46ydim. suan 49 olmusum. tedirgin oldum öyle deyince, sizin kilonuz nasil ve gunluk yeme aliskanliginiz. bende hic sebze ve baklagil aliskanligi yok. ama biliyorum aliskanlik edip yemem lazim

ben en son 60 kilo idim ama boyun 1.75 yani kilolu görünmüyorum sen biraz erken kilo almaya başlamış gibisin :)))) ben yarın gidicem

tartılınca ne çıkar bilmem :)) yemek konusunda özen göstermeye çalışıyorum ceviz yumurta süt yoğurt miğdem neyi alırsa ona yükleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…