2012 Ekim Anneleri

arkadaşlarım ne yapsam geçmiyo bu öksürük nefes alıp verdikçe hiç durmadan öksürüyorum bebişe bişey olmaz dimi çok korkuyorum ya:18:

ben ikili ve üçlü testi yaptırmak istemiyorum ilk çocuğumada yaptırmadım çok şükür sağlıklı doğdu.sizce yanlış mı?yapıyorummmmmmmmm

arkadaşlarım ne yapsam geçmiyo bu öksürük nefes alıp verdikçe hiç durmadan öksürüyorum bebişe bişey olmaz dimi çok korkuyorum ya:18:

canım bende 2 hafta önce öyleydim..1 hafta çektim kasıklarıma sancı giriyordu artık..
dr umu aradım öksürük tehlikeli dedi zorladığı için bana mecbur ilaç yazdı..
sende dr unu ara canımm..basit görülse de önemli bir durum öksürük..

çok geçmiş olsunnn....

Bende 8 hafalık hamişim bana da yardım edin hiç bir şey bilmyorum haftaya kontrele gidicem 3 haftada br gelmemi istedi dr sizce doğrumu 3 haftada gitmem...bu arada ben van da yıım doğumumu ailemin yanında ankarada yapıcam çünkü burda dogru dürüst dr yok hepsi baştan savma yapıyor..kızlar siz hamişkn kilonuzu ölçtümü dr tansiyonunuzu öltümü beni hiç ölçmediler yardım edin :2:

tebrik ederim bebeğini canım tansiyonunu sağlık ocağında ölçdürebilirsin

kızlarrr cinsiyet ne zman öğreniliyoo öğrenen var mıııı varsa kacıncı haftasında ne cinsiyet neyy yazarsanız sevınırımmm:)

aramıza hoşgeldin tebrik ederim canımmm...

evet her kontrole gittiğimde kilo tansiyon ölçülüyor..
benim de senin gibi dr sorunum var..geçici olarak bende doğuda küçük bir ildeyim..
allahtan çok az kaldı..allah yardımcın olsunn...

onu biliyorum canımm..ense ölçümü için sormuştum ben vajinal ultrasyonla mı bakılıyor diye??

ens eplipsi ultrason cihaziyla normal anne karni ustunden bebegin bas ve boyun olcumleri alinarak yapiliyor.ben m bu ucuncu gebeligim hic alttan olcum yapilmadi bana.hep karin uzerinden bakildi cnm.

saol canım ya arıyayım doktorumu yarın da böle olursam artık..

ens eplipsi ultrason cihaziyla normal anne karni ustunden bebegin bas ve boyun olcumleri alinarak yapiliyor.ben m bu ucuncu gebeligim hic alttan olcum yapilmadi bana.hep karin uzerinden bakildi cnm.

İyi ki cevap yazmışsın arkadaşım valla benimde ödüm koptu alttan bakılacak diye hiç istemiyorum vajinal ultrasonu hamileyken

arkadaslar bu da benim bebişim bugün kontrolümüz vardı,doktorumuz erkek olabileceğini söyledi ama daha cok erken dedi.. erkekse 12. haftada belli olabilirmiş tabi ultrason iyiyse.. 10 gün sora tekrar gidiyoruz kısmetse.. testlerimiz ve tahlillerimiz yapılacak...

Allah nazarlardan saklasın canım ne güzelde gözükmüş ultrasonda 4D li mi bu bende dün muayene oldum seninle aynı günlerimiz benimki de belliydi ama seninki çok belli çıkmış maaşallah

maaşallah bebeğine canım.senle doğum tarihlerimiz aynı benimde 7 ekim.doktorun erkek demesine şaşırdım çok erken değilmi.ama heyecanlandım benim kide belli olurmu diye.

Allah nazarlardan saklasın canım ne güzelde gözükmüş ultrasonda 4D li mi bu bende dün muayene oldum seninle aynı günlerimiz benimki de belliydi ama seninki çok belli çıkmış maaşallah

evet canım 4d li diğer görüntülerde pek seçilmiyor onları da verdi... benim geç döllenme o yüzden bir kaç gün geride olabilirim senden... Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

maaşallah bebeğine canım.senle doğum tarihlerimiz aynı benimde 7 ekim.doktorun erkek demesine şaşırdım çok erken değilmi.ama heyecanlandım benim kide belli olurmu diye.

evet canımm bizde cok sasırdık çıkıntı gördüm ama belli olmaz daha, suan erkek gibi dedi.. eger erkekse ancak haftaya belli olur dedi hayırlısı artık...

evet canımm bizde cok sasırdık çıkıntı gördüm ama belli olmaz daha, suan erkek gibi dedi.. eger erkekse ancak haftaya belli olur dedi hayırlısı artık...

inşallah haftaya belli olur.benim 2 hafta sonra kontrolüm bakalım belli olckmı bizde çoooook merak ediyoruzz

Bende ilerleyen zamanlarda çektirmek isterim 4D li ultrason bebiş epey güzel gözüküyormuş bak çok imrendim şimdi senin ultrason görüntüne Benim doktorum önemsemiyor böyle şeyleri ama benim ilk gebeliğim benim için herşey o kadar önemli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…