2012 Ekim Anneleri

Guney Kore'deyim. Koreli cocuklarin ogretmeniydim ve hamile kalinca birakmak zorunda kaldim.2 yas ile 7 yas arasi ogrencilerim vardi.hepsi oyle saf oyle tatli seyler ki... ben ayrilacagim diye bana hediye bile verdiler. ayrilik sebebini sorduklarinda hamileyim dedim. bana sorduklari soru ise 'neee? turkiyeden size bebek mi yollayacaklar yani?' demeleri oldu ne saflar degil mi?onlardan ayrildigim icinde moralim bozuk.insallah benim bebegimi kucagima aldigimda en mutlusu ben olacagim ^^
Bu arada koreliler de domuzu cok tuketiyorlar.o minicik yavrulara kreslerde domuz kizartmasi veriyorlar.ben nasil sinirlenirdim.ve o yavrucaklari parkenin ustunde yataksiz uyuturlardi.sadece yastik ve yorgan verip.altta carsaf bile yok.Allahtan benim cocugum bunlarin elinde buyumeyecek.

evet ben almisim 3 kilo. ama iyidir benimde boyum uzun ve uzaktan bakinca ciliz görunuyorum bebislerimiz iyi olsunda kilo da gelsin farketmez

sanki domuzdan başka et yok anlamıyorum,herşeyin içine domuz eti koyuyorlar,ne kadar garip uzakdoğuda insanlar neler neler yiyor dimi o da var.gözünü sevdiğim ülkem,alışkanlık bu tabi ilginç geliyor...bende kilo kaybettim sonra aldım yemeye biraz başlayınca.amanın dikkat et hakkaten çok hızlı kilo alabilirsinn buraya gelince

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dünkü doktor kontrolümde tartıldım çok şükür hiç kilo almamışım yaa ilk 3 ayda kilo alsaydım bi de yanmıştım zaten kilo fazlam var benim inşallah 12 kiloyla falan kapatırımda hamilelik sürecini vermesi daha rahat olur

hadi inşallah sağ salim görüeceksin bebişini
güzel haberlele ve resimlerinizle dönün aramızaa

tşk ederim canım benimmm...inş bende yüklerim bir kaç güne kadar...

hoşgeldin aramıza aminnnnn...

41 kere maşallahhh

gözün aydın canımmm maşallah cinsiyet tahmininde bile bulunmuş ne güzel :)) darısı bize inş
ense kalınlığınız da normal çıkmış çok şükür..inş kan sonucunda normal çıkar..
kızına da geçmiş olsun..dikkat et kendine sana da bulaşmasın cnm..

canım ben ilk düşüğümden beri folbiol ve folik asit kullandım bırakmadan..
29. ayım bitti hala kullanıyorum ama bana kilo yapmadı..
aksine hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim..
hamilelik öncesinde de şişkinlik yada kilo alma sorunu hiç yaşamadım..
aksine var olan göbeğim küçüldü..

canım dualarım seninleee inş herşey yolundadır..

benim de 10 gün sonra falan yaptırmam gerekecek galiba..şimdiden onun heyecanı var içimde..
2li teste cinsiyeti tahmin eden çok dr varmış..inş bize de bir tahminde bulunur

Ben kilo almadm aksine 2 kilo vermişim doğru düzgün birşey yiyemiyorum ondan bakalım önümüzdeki aylar neler olcak ama zaten fazlalğım var fazla kilo almasan iyi

kızlarrr yarın sabah ilk dr randevum öyle heyacanlı ve endişeliyim ki anlatamam benim için dua edermisiniz herşey güzel olsun

bende kalp atışları görebiliyim

canımm benimm inşallahh sende hayırlısıyla duyucak bize müjdeli haberi vericeksinnn:)

Arkadaşlar merhaba.... Günlerdir yazamadım, sayfaları biraz okuyım dedim tabi oda mümkün değil Ben bugün kontrole gittim bebişimin gelişimi iyiymiş. Hala kilo almadım. E tabi bulantılar sayesinde.... Doktorum böyle devam şimdilik dedi. Cevize balığa da devam dedi. Onun dışında 2li test için 2 hafta sonrasına gün verdi. Acaba cinsiyetine baktırsam mı diyorum ama bir arkadaşım 2li teste gittiğinde alttan bakılacağı için zarar verebilir bebeğe demişler. Doğru mu ki :S Sorucam gidince.... Onun dışında benim kuzum nasıl da hareket ediyordu anlatamam. Sanki beni görmüş de sevinmiş gibi.. Allah'ım sen bebeklerimizi koru yarabbim...

ben ogluma hamileyken surekli kivi ve yulaf ,misir ezmesi yemistim ve oglum 5 kilonnn ustunde dogmustu.simdiki gebeligimde cok fazla kivi yemeyi dusunmuyorum.dogum cok zor oluyor cidden.kivi cok faydali ve bebegi cok besliyor.benm dr.m solemisti.beslenme duzenimi size yazicam ama oglumdan firsat bulunca ilk isim bu olacak arkadslar.

benm kucuk oglum var canm 10 aylik.dis cikariyoruz nasil kotu oldugunu biliyosundur sende.kucuk kuzuna cok gecmis olsun.

Gözün aydın canım maaşallah bebeğine

canm seni yanlis yonlendirmek istemem.ama gebeligin ilk aylarinda yani bebek kucukken yapilan testler her zaman icin daha guvenilirdir.ben yurtdisindayim burda sadece ense kalinligi ve ikili test yapiyolar.diger testleri yapmiyolar cunku onlarin hic bir guvenilirligi yokmus.benm dr.m onlarin ticari amacla yapildigini soluyor.gebeligin ilk 3 ayinda yapilan testlerin yani ozellikle ense kalinligi ve ikili test bebegin saglikli olup olmadigini gosteriyormus.en hassa test ikili testmis.yapilmasi en onmeli test ve gerekli olan test ens ekalinligi imis.

Benim doktorumda 2 li test ve ense kalınlığına bakacak 3 lü testi istemedi mesela gerek yok diyor ben tam içeriğini bilmiyorum 3 lü testin ama 2 li teste önem veriyor bi de ense kalınlığına aynı dediğin gibi

Kola mı içiyorsun :=))) Ay ben içmemek için savaş veriyorum resmen... İçmek zararlı değil mi yaaa

ben bundan onceki hamilleiklerimdede gunde bir yada iki bardak iciyordum.dr.ma solemistim oda abartmadan istedigin herseyi yiyip icebilirsin dedi.hamilleik demek bazi yiyecek ve iceceklerden mahrum kalmak demek deilki demisti.hersyoi dozunda yersek hic bir zarari olmaz diye dusunuyorum.

gözün aydın canımmm

2li testin ultrasyonu alttan mı yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…