2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaslar bende de aksamları cok farklı bir bulantı oluşuyor,midemde bir rahatsızlık hissi,çok yemiş te rahatsız olmus gibi... gündüz iyim aksamları sanki depresyodayım ruh halimde değişiyor.. oysa sizde bu bulantılar genelde sabahları olmuyor mu,benim gibi olan var mı aranızda acaba,sevgiler..

Cips zararlı değil mi? Sonuçta patates cipsi de olsa onun hangi şartlarda hazırlandığını bilmiyoruz. Patetates çok yüksek sıcaklıkta kansorejen bir madde salgılıyormuş.
Mısır cipsleri de malum gdo'lu diye sürekli söyleniyor. İçindeki katkı maddelerini saymıyorum bile. Normal insanlar için bile zararlı diyorlar. Bence hazır cips yenileceğine evde yapılsa daha sağlıklı olur.
Kola içen hanımlar da varmış. Kola normal insanlar için bile çok zararlı. İçinde ne olduğu belli değil. Çok yüksek miktarda şeker içeriyor. Ki asit ve asit kaçmasın diye içinde bulunan alkol de cabası.
Bence kola ve cips gibi içinde ne olduğu belirsiz şeylerin alternatifini bulmalıyız. Benim de canım çok istiyor. Ama hamilelikten önce yerken bile vicdan azabı çekiyordum.

şu gsm yok mu şu gsm celocannn...!!!! ne kadar güzel reklamları ya... hani anne baba yolda kızına kızmış baba söyleniyor..benim öyle kzım yok diye diye..sonra annesine görüntülü mesaj geliyor anne bizim bebeğimiz oldu falan diye.. işte o reklamda ağlamaktan mahvoluyorum..izlediniz mi..

Biliyorum canım çok güzel oldukça dokunaklı bir reklam zaten çoğu reklamını beğeniyorum o gsm şirketinin özellikle şahanlı olanları

Ben de dün akşam izledim. İnanır mısın ağladım. Hatta az önce eşime anlattım, o da güldü bana. Hamilelik gerçekten duygusallaştırıyormuş insanı. :2:

Kızlar şu videoların paylaşıldığı site var yaa hani Y ile başlayan oraya girdim şimdi kendi haftamdaki bebişlerin ultrason görüntüsünü koymuşlar ona baktım bi de 16.haftalık bir bebeğinkine baktım ayy öyle güzel ki kıpır kıpırdı kadının kocası muayene sırasında videoya kaydetmiş bende dedim eşime bizde mutlaka kayıt edelim doktor çabuk çabuk gösterdi kendince hesaplamalarını yaptı valla çok rahat izleyemedim kollarını ellerini oynatırken bu sefer rica edicem biraz daha fazla göstersin. 16. haftalık bebişin epeyce vücudu oluşmuş oluyor bu kişinin bebeği erkekti valla ben bile gördüm pipisini Ayy ne güzel bizimde 1 ayımız kaldı Allahın izniyle o günleri de yaşayacaz inşallah

selam kızlar nasıl gidiyor..ben geçen hafta gittim doktora kalp atışlarını dinledik boyu 13 mm olmuş fındığımın...şimdilik bulantım falan yok..bakalım zaman ne gösterecek..

kızlarrrr merhaba hepinize uzun zaman oldu benim buraya girmeyeli.Bu arada sayfalar akmış gitmişşş.bizim haftaya dr kontrolümüz var bu hafta 11.haftamız bitiyorrr.Benim göbeğim çok şişmiştiii acaip davul gibiydii.Herkes çok şaşırıyorduuu bu ne böle hemen şişmez diee.Bu sabah bi kalktım göbek falan kalmadı meğer gazmış yaaa:))))).

hoşgeldin canım bende aynıyım göbeğim şiş bir durumda akşam şişiyor,sabah yok bide benim akşam olunca ağzımın tadı bir acayip olyo sürekli meyve yiyorum ama değişmiyor,bu ara favori meyvem kivi oldu içinde tüm meyvelerin tadı var ondannnn..

selam kızlar nasıl gidiyor..ben geçen hafta gittim doktora kalp atışlarını dinledik boyu 13 mm olmuş fındığımın...şimdilik bulantım falan yok..bakalım zaman ne gösterecek..

maaşallah bebişine canım...ne güzel bulantın olmamış ben 1 aydırlı çekiyorum ilaçla ayaktayım yoksa hiç bişey yiyemem sabah başlıyo hemen ilaçımı alıp güne kahvaltımı yaparak başlıyorum ve herşey yiyorum bir tek çay içmiyorum ondan çok tiksindimmm..benim ağzımın tadı yok hep acı ve ekşimsi bir tat ne yesem değiştiremiyorumm...

canım meyve yemen ne kadar güzell,benim bütün meyvelere karşı tiksintim başladı ilk haftalarda bende çok kivi yiyordum,şimdi hiç dokunamıyorum bile.Bende bu aralar limonlu zeytine taktımm.Ferahlatıyor ama ondada tuz çok zaten ödem topluyor vücut.

canım bende ilk limon çok yemiştim daha günüm yeni geçiyodu limonu tuzlayıp yiyordum şimdi bende ondan tiksimdim başta yediğin şeyi sonra yiyemiyosun galiba senin kaçıncı gebeliğin...

Aynı şeyi defalarca ben de düşündüm. Çok kilo almaya bile razı oldum. Çünkü yemek yiyememekten açım diye ağlaya ağlaya uyuduğumu bilirim. Çok zor gerçekten çok. Birde akıl verenler oluyor yok yiceksin, annelik bu işte, kendini zorlayacaksın diye. Zorluyorum zaten. Ama en son zorlamamda ağzımdakini yutamadan kustum. Kendimi rahatlatmaya çalışsam da olmuyor. Derin derin nefesler alıp veriyorum ama yok yani. Kusuyorum Kusuyorum Kusuyorum

Hamile bir arkadaşım var. Geçen bana geldi oturuyorduk beraber. Bu reklam bir çıktı. İkimizde salya sümük ağladık... Çok etkilendik. Ben de eşime anlattım güldü bana

canım bende ilk limon çok yemiştim daha günüm yeni geçiyodu limonu tuzlayıp yiyordum şimdi bende ondan tiksimdim başta yediğin şeyi sonra yiyemiyosun galiba senin kaçıncı gebeliğin...

evet galiba öyle oluyo ben ilk başlarda yediğim şeyleri hiç yiyemiyırum.Bu benim ilk gebeliğim canım

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyileştim sayılır kızım hala hasta antbiyotik başladık bugün bakalım...benimde bu hafta dr gitmem lazım...mide bulantım bugün daha hafifiledi sankiii...

gözün aydın canımmm kese etrafında kanama bir çok arkadaşta görüldü dinlendiğin sürece geçiyor...
inş bir daha ki gittiğinde kaybolmuş olurr...

maşallah bebişine
rapor süresince bol bol dinlen canımm..
inş bir daha ki gittiğinde kaybolmuş olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…