selam kızlar ... arasıra kasıklarımda kramplar oluyor dr olabilir dedi ama tedirginim biraz
Canım bende de oluyor arada. Çok kafana takma. Sürekli geçmeyen bir kasık ağrısı olursa tehlikelidir.
:))) Allah iyiliğini versin emi :)) koca kız oldum mızmızlanıyorum falan... unutmadan yemeye basladın mı ? cipsi ? dilerim iyi gelir... az önce de söyledi mhoş ama, benim bebişin canının istediklerini yiyeyim ayıla bayıla gidiyo ama kendi istediklerimi yiyeyim vücuttan anında tahliye... bunu denedin ya da düşündün mü hiç ?
şu gsm yok mu şu gsm celocannn...!!!! ne kadar güzel reklamları ya... hani anne baba yolda kızına kızmış baba söyleniyor..benim öyle kzım yok diye diye..sonra annesine görüntülü mesaj geliyor anne bizim bebeğimiz oldu falan diye.. işte o reklamda ağlamaktan mahvoluyorum..izlediniz mi..
şu gsm yok mu şu gsm celocannn...!!!! ne kadar güzel reklamları ya... hani anne baba yolda kızına kızmış baba söyleniyor..benim öyle kzım yok diye diye..sonra annesine görüntülü mesaj geliyor anne bizim bebeğimiz oldu falan diye.. işte o reklamda ağlamaktan mahvoluyorum..izlediniz mi..
kızlarrrr merhaba hepinize uzun zaman oldu benim buraya girmeyeli.Bu arada sayfalar akmış gitmişşş.bizim haftaya dr kontrolümüz var bu hafta 11.haftamız bitiyorrr.Benim göbeğim çok şişmiştiii acaip davul gibiydii.Herkes çok şaşırıyorduuu bu ne böle hemen şişmez diee.Bu sabah bi kalktım göbek falan kalmadı meğer gazmış yaaa:))))).
selam kızlar nasıl gidiyor..ben geçen hafta gittim doktora kalp atışlarını dinledik boyu 13 mm olmuş fındığımın...şimdilik bulantım falan yok..bakalım zaman ne gösterecek..
hoşgeldin canım bende aynıyım göbeğim şiş bir durumda akşam şişiyor,sabah yok bide benim akşam olunca ağzımın tadı bir acayip olyo sürekli meyve yiyorum ama değişmiyor,bu ara favori meyvem kivi oldu içinde tüm meyvelerin tadı var ondannnn..
canım meyve yemen ne kadar güzell,benim bütün meyvelere karşı tiksintim başladı ilk haftalarda bende çok kivi yiyordum,şimdi hiç dokunamıyorum bile.Bende bu aralar limonlu zeytine taktımm.Ferahlatıyor ama ondada tuz çok zaten ödem topluyor vücut.
Sabahtan beri yemek programlarina bakip duruyorum,biri bitiyor biri basliyor ama ben ne yazikki bulantilardan hic bir sey yiyemiyorum,midemde de tas var sanki,agzimda aci bir tat,hic gecmiyor.o kadar ozledim ki tat alarak zevkle canimin istedigini yemeyi...inanin ruyalarimda ziyafet sofralarinda goruyorum kendimi,kizlar kilo alicam diye kendinize asiri dert etmeyin inanin yemek yiyememek o kadar kotu bir sey ki,surekli istifra,agizda aci tat,cok kotu...cok yemeyi tercih ederdiniz en azindan kendin durabilirsin,bu cok fena,gelsin su 3. Ay artik bitsin bu eziyet,surekli hasta gibiyim yaa... :2:
canım bende ilk limon çok yemiştim daha günüm yeni geçiyodu limonu tuzlayıp yiyordum şimdi bende ondan tiksimdim başta yediğin şeyi sonra yiyemiyosun galiba senin kaçıncı gebeliğin...
kızlar dr den şimdi geldim şükür kalp atışları gördüm ne kadar hızlıydı pıpıpıtpıt her şey yolunda dedi kesenin biraz yakınında kanama var dedi onun için bol dinlen dedi vajinal jel ve göbekten iğne verdi tedbir amaçlı iki hafta sonra tekrer gidicez çokk mutluyum ben yaa :)))
slm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 369752
Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?