2012 Ekim Anneleri

canım benim... hangi şehirdesin şuan. gurbete gelin gittim demişsin de

evet canım aynen çekmeyen anlamıyoo bulantı herkeste olur filan diyolar ama hiç bişi yemediğin halde zehir gibi çıkarmak , gırtlağım yırtılıcakk , ALLAHIM çalışan hamişlere kolaylık versin ben yine gün içinde devamlı yatıyorum....

canım illa gurbette olunca değil valla istisnalar vardır ama bende şunu öğrendim kayınvaliden her zaman kayınvaliden annen değil yani. bakma lafta anne diyoruz ama ne o bizim annemiz oluyo nede biz onun kızı oluyoruz.

doğru söylüyosun canım güya bena hayrandırr öyle över öyle çok severki evlerimizin arası yürüyerek 15 dk hamileliğim 2 ay oldu daha 1 defa bile evime gelmedi hergün tel açıyoo vah vah diyo tamam ... annemide çağırmak istemiyorum evde 2 kardeşim 1 nisanda üni sınavına giricek onları bırakma bu son haftalarda dedim ... kaldım böyle kukuma kuşu gibi tek başımaa

antakyadayım canım ailemin yarısı istanbul yarısı yozgatta...

Allah yardımcın olsun canım gerçekten uzakmışsın hani yakınlarda ya da aynı şehirde olsak elimden geldiğince yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Bursadanım ben de...

senin ki yine yürüme mesafesi benim ki alt katımda oturuyor ona rağmen işte haftada 1 tabak yemek çıkarırsa çıkarıyo yoksa oda yok. bide biliyo yani benim kötü olduğumu, mutfağa giremediğimi. ben de senin gibi anneme kıyamıyorum ayağı ameliyatlı yürüyünce ağrı yapıyo ama yine de geçen dayanamadı geldi bi haftalık yemek yaptı sağolsun onlarla idare ediyoruz. ayy bide onun üstüne kayınvalidem bana trip atıyo onlara hiç uğramıyormuşuz. koyun can derdinde kasap et derdinde

Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama fazla stres yapmayın tamam kolay değil insan deli oluyo ee bir de hormonlarımız eklenince daha beter ama unutmayın her yaşadığınız stres sıkıntı bebeğinize yansır belki gelişimini bile etkiler (dr.um söylemişti ) bu yuzden mümkün olduğunca takmamaya stres yapmamaya dikkat edin... hani yazdıklarımı okuyunca akıl vermek gibi olmus bunun için özür dilerim ama gerçekler böyle stres sıkıntı yapmayın ki bebişler sağlıklı olsun unutmayın artık hayatımız onların sağlıkları için yönlenecek

Allah kolaylık versinn sanada valla zor , bide onlar nazlanıyo desenee:) bikez daha annemizin değerini anlıyoz böyle oluncaa .. gerçi yurtdışındaki arkadaşların yazılarını okuyunca diyorum söylenmiyim en azından ülkemdeyim...
ama
işte eşinin aileside burnunun dibinde olup hiç umursamayıncada insanın bi siniri bozuluyoo bak yarın bi doğuralım onların torunu olucak yok erkek olursa soylarını sürdürük falan filan..

bazen diyorum sevdirmicem hiç birine çocuğumuu

arkadaşlar artık ben kaçar markete gidip ekmek falan alayım eşim gececi uyuyor şimdi kıyamam ben ona :) hem biraz hava almış olurum...

kendinize dikkat edin, bol sıvı tüketimi :) yemek yemeden geçmesin günler :) bol bol uyku ve dinlenme hadi cok kocaman öptümmm

yok canım estağfurullah olur mu öyle şey, haklısın aslında. kimse için bebeğimizi sıkmaya onu strese, sıkıntıya sokmaya değmez. aslına bakarsan zaten kimseyle uğraşacak halim de yok bundan sonra sallıycam gitsin.

yok canım takılmıyorum aslındaa geçen yılki gebeliğimde de ilgilenmediler ozaman çok üzülüp ağlamıştımm ama bu sefer bebeğim herkesten kıymetli diyorumm herşeyi Allah görüyo RABBİM yanımda olsun gerisi boş gerçektende.....

ben yazmayı unutmusum :)) kızlar daha ne eşimin ailesi ne de kendi ailem hamiş olduğumu biliyo :))) 4. aydan sonra söylicez cinsiyet belli olunca :) en azından ne naz ne niyaz hiçbir şey dert tasa cekmiyorum o konuda rahatım. ilkinde cok abarttık cünkü.. yok onu ye bunu yeme söyle yapma bunu içme pöfff D sıkıntı...

he hee en iyisinii yapmışsınn valla:)

valla ya ne cok akil veren oluyor aman sunu ye bunu yeme o yapilmaz söyle olmaz herkes konusuyo... bende bi anneme söylemistimde masallah herkese söylemis neymis efendim böyle haberler saklanmazmis

valla ya ne cok akil veren oluyor aman sunu ye bunu yeme o yapilmaz söyle olmaz herkes konusuyo... bende bi anneme söylemistimde masallah herkese söylemis neymis efendim böyle haberler saklanmazmis

:)) bunu bildiğim için kendi anneme bile söylemedim işte :) ve cok rahatım işte arada canım bir yemek istediği zaman sıkıntı oluyor ama cok sükür bekarken de arada hamile gibi canım yemek cekerdi de ondan kimse henüz bir şey anlamış değil Şuan için rahatım :)

Kurak ve çorak orta asya ülkesindeyim. Afrika'ya kurak, çöl derler ya.. Orta Asya da Afrika'ya taş çıkartıyor. Toprakları bereketsiz. Hiçbir şey yetişmiyor. Varsa yoksa et, hamur işi, pilav... Sürekli elektrik, su kesintisi oluyor. Sokaklarda Rusya'nın soğukluğu. Dil desen kimse ingilizce bilmiyor.

İçim dışım patates oldu zaten. Geçen acayip patlıcanlı yemek aşerdim. Ama bulamayınca insan çok kötü oluyor. Tabi sebzenin yanında peynir, zeytin, bulgur, kuru fasulye, mercimek de yok.

Türkiye'yi çok özledim. Zaten Türkiye'de olsam annem beni yalnız bırakmazdı. İlla gelip yardım ederdi ilk 3 ayda. Allah sabır versin gurbettekilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…