2012 Ekim Anneleri

canım stres yapma şimdidenn...bakalım kendi dr un ne dicek??
güzel haberlerini bekliyoruz..içini ferah tut...

geçmiş olsun canımm...

maşallah bebişineee

arkadslar ben sizlerden bisey rica edicem.ben iki cocukla innain zor takip ediyorum.ama elimden geldigince burdanda kopmak istemiyorum.ilerleyen gunlerde diger topikteki arkadslar grup acmislar facete.bizde acalimmi hem takip etmemiz daha kolay olur.ozellikle ben cok sevinirim.

kızlar dün öğleden sonra kasıklarımde müthiş batmalar oldu ara ara ama sık sık çok cnm yandı aranızda bu durumu yaşayanlar varmı???çok korktum yaa

evet ben varim ayni seyleri yasiyorum sabah ve gece de oluyor ayni seyler.umarim bir an oonce gecer.

Allah yardimcimiz olsun bu bulantilardan.bende oyleyim.

aslında hali hazırda öyle bir grup var.burdan bir arkadaş açtı.özelden hallederiz..

kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn

Son düzenleme:

tşkler cnm benim ozaman gittiğimde kilomu ve tansiyonumu ölçtüreyim ben söyleyim bari hay allahım bide bu gibi doktorlara emanetiz ya allah yardmcımıız olsun...cnm bizimde 1 yl kaldı allah izin verirse bi kurtulsaydık hayırlıısııyla burdan :2:

kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin... ben sonucun hemen çıkıp çıkmadığını merak ediyorum.. bilmiyorum heryerde öyle mi ama benim bi arkadaşım 1 hafta sonra aldı sanki.. hatta daha bile geç olabilir...

facete nereden bulabilirim o grubu? 2012 ekim anneleri yazdım ama yok

gunaydin kizlar nasilsiniz, bazi arkadasalarin bebislerini gördum resimlere bayildim masallah sizlere ben daha hic görmedim kuzumu insallah o da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…