mesajları okuyup öyle slm vereyim dedim baya ilerlemişiz. Burada bebişlerin resimleri bir harika sanat eseri desem yeri rabbim ne güzellikler yaratıyor değilmi. benim biraz canım sıkkın yatıyorum evde hafta içi yoğun çalıştığım için şimdi dinlenmeye çalışıyorum kızlar ya hatırlıyormusunuz bilmem hani geçen perşembe gittiğim doktor bebişime ense kalınlığı fazla demiştiya çok üzgünüm ya durup durup ağlıyorum bu ense klınlığı normal ultrasonda belli olmaz diyor kardeşim sizcede öylemi kendi doktoruma önümüzdeki perşembe gideceğim muhtemelen ikili test diyecek teyzeleri bebişime dua edermisiniz.................:18:
az önce deprem oldu evde yalnızım. tam banyoya gireyim diyordum. çok şiddetli değildi ama tırstım yine de.. şimdi google da son depremlere baktım.alaşehir manisa 3.3.müş.. bana öyle geldi sandıydım..eşimi bekliyim banyo için aman....
kızlarr bizde bugün sabahtan doktora gittik bebişimizi gördük büyümüş 17 mm olmuş bende kansızlık çıkmıştı doktor ilaç verdi kullanıp kullanmada kararsızım doğal yollarla kan yapıcı şeylermi yesem diyorum bizide 1 ay sonra ikili teste çağırdı doktor
merhabalar ;
Bende ekim annesi olucam heyecanla bekliyoruz :)
Rabbim Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar nasıl gidiyor..ben geçen hafta gittim doktora kalp atışlarını dinledik boyu 13 mm olmuş fındığımın...şimdilik bulantım falan yok..bakalım zaman ne gösterecek..
evet ben varim ayni seyleri yasiyorum sabah ve gece de oluyor ayni seyler.umarim bir an oonce gecer.merhaba arkadaslar bende de aksamları cok farklı bir bulantı oluşuyor,midemde bir rahatsızlık hissi,çok yemiş te rahatsız olmus gibi... gündüz iyim aksamları sanki depresyodayım ruh halimde değişiyor.. oysa sizde bu bulantılar genelde sabahları olmuyor mu,benim gibi olan var mı aranızda acaba,sevgiler..
Aynı şeyi defalarca ben de düşündüm. Çok kilo almaya bile razı oldum. Çünkü yemek yiyememekten açım diye ağlaya ağlaya uyuduğumu bilirim. Çok zor gerçekten çok. Birde akıl verenler oluyor yok yiceksin, annelik bu işte, kendini zorlayacaksın diye. Zorluyorum zaten. Ama en son zorlamamda ağzımdakini yutamadan kustum. Kendimi rahatlatmaya çalışsam da olmuyor. Derin derin nefesler alıp veriyorum ama yok yani. Kusuyorum Kusuyorum Kusuyorum
Hamile bir arkadaşım var. Geçen bana geldi oturuyorduk beraber. Bu reklam bir çıktı. İkimizde salya sümük ağladık... Çok etkilendik. Ben de eşime anlattım güldü bana
arkadslar ben sizlerden bisey rica edicem.ben iki cocukla innain zor takip ediyorum.ama elimden geldigince burdanda kopmak istemiyorum.ilerleyen gunlerde diger topikteki arkadslar grup acmislar facete.bizde acalimmi hem takip etmemiz daha kolay olur.ozellikle ben cok sevinirim.
aslında hali hazırda öyle bir grup var.burdan bir arkadaş açtı.özelden hallederiz..
Herkese iyi pazarlarrr.Güneşli bir istanbul sabahı...özlemişim
Ekim anneleri nerelerde acaba bebiş haberini alamadılar mı yoksa?
aramıza hoşgeldintebrik ederim canımmm...
evet her kontrole gittiğimde kilo tansiyon ölçülüyor..
benim de senin gibi dr sorunum var..geçici olarak bende doğuda küçük bir ildeyim..
allahtan çok az kaldı..allah yardımcın olsunn...
kızlarrrr merhaba hepinize uzun zaman oldu benim buraya girmeyeli.Bu arada sayfalar akmış gitmişşş.bizim haftaya dr kontrolümüz var bu hafta 11.haftamız bitiyorrr.Benim göbeğim çok şişmiştiii acaip davul gibiydii.Herkes çok şaşırıyorduuu bu ne böle hemen şişmez diee.Bu sabah bi kalktım göbek falan kalmadı meğer gazmış yaaa:))))).
kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn
Ayy saatler geçmiyor yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?