benim 7. hgaftadan sonra 9. hafta baktı birde 10 hafta bakıcak ilk haftalar sık kontrol edilse iyi olur dedi 5. hafta kanamam olmuştu da o yüzden sanırım.
doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildimaslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...
arkadaşlar siz rutin testlerinizi yaptırdınız mı? benim doktorum daha yaptırmadı 14 nisanda gideceğim o zaman istedi rutin testleri
doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildimaslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...
gözün aydın cnm fakat ben ikili test 11 hafta ve 13 hafta içinde yapılıyor olarak biliyorum aslında gitmişken yaptırabilirdin de ikili testini
meydan tarafında oturuyorum. tramvayla gidiyorum genelde vital e
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
Canim gozun aydin gormussun bebeginionlar saglikli olsunlarda gerisi bos ultrason cihazi cok onemli yaa herkesinki iyi cikmiyor bizim makina guzeldi valla gayet net gordum bebegimi sende degistiririsin belki hastaneni bende degistirdim benimde 2 li test haftaya sali ondan da iyi haberler alicaz insallah hepimiz
gözün aydın cnm fakat ben ikili test 11 hafta ve 13 hafta içinde yapılıyor olarak biliyorum aslında gitmişken yaptırabilirdin de ikili testini
saturn gözün aydın canım bebişini görmüşsün
hayırdır canımm niye gidio ????
askerı personel esım cnm mecburı göreve gıdıyor afgan askerlerıne egıtım vercekmış
askerı personel esım cnm mecburı göreve gıdıyor afgan askerlerıne egıtım vercekmış
çok çok tskler ama elımde degıl 3 gecedır uyuyamıyorum gece nasıl aglıyorum hee dıyınce çıkıp gelemıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?