2012 Ekim Anneleri

benim 7. hgaftadan sonra 9. hafta baktı birde 10 hafta bakıcak ilk haftalar sık kontrol edilse iyi olur dedi 5. hafta kanamam olmuştu da o yüzden sanırım.

benim 7. hgaftadan sonra 9. hafta baktı birde 10 hafta bakıcak ilk haftalar sık kontrol edilse iyi olur dedi 5. hafta kanamam olmuştu da o yüzden sanırım.

yaa bencede öyle olması gerekiyor ama bende doktoruma çok güveniyorum bişeyde diyemiyorum:26::26::26::26::26:ama meraklada bekliyorum 1 ay nasıl geçecekkkkkkkk

bizim senle günümüzde aynı ben gttm 7 haftalıkken tam 9.haftaya randevu verdi tekrar çnkü büyük değişiklik oluyomuş kıpırtılarını falan görün isterim ,ayrıca şmdi fındık kadar 9.hafta gelinde şekillenince görünn iyi olur sizin için dedi yarında 63.günümüz işte gidicez canımm..

ayyyyyyyy ne güzel yaaaa bak sinir oldum şimdiiii içimden bir ses başka doktora git merakını gider diyorçalışıyorumda öyle vırt zırt doktorada gidemem ki ne yapsam bilemedim:26:

kızlar medikal parka gideniniz varmı ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz :26: bir seferliğe mahsus gitsem diyorum hemde başka bir doktorum fikrini almış olurum :26:

antalya sanırım fiyatlar değişik değildir :26::26:

Antalya dayım Vitale de Ali Fuat Şengör e gidiyorum. ultrason aleti yeni gelişmiş birde dr bana güven veriyor. tüp bebek takibimi de o yaptı. eskiden yani 2010 da aslı vural sesver e gider dim ama o kısırlık tedavisinde yeterli olmadı o yüzden değiştirdim. seninki hangi dr?

canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence

medicalparka geçen sene gittim 2 farklı dr a gitmiştim pek güven duyamadım o yüzden birdaha gitmedim. ama doğum yapınca deniz manzaralı odada kalmak güzel oluyordur:))

canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence

ben doğumu asla özel hastanede düşünmüyorum canım bizim ikiz olunca hiç riske atmak istemiyorum tam teşekküllü yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması lazım:26::26::26:antalya araştırma hastanesini düşünüyorum en mantıklı orası şimdilik :26::26:

benim bebişler tüp bebek şimdilik kontrollerime kendi doktoruma gidiyorum 80 lira veriyorum indirimli hali oda, ama 6. aydan sonra doğum doktorumu seçmem lazım bakacaz inşallahhhhhh o zamanlara çıkalım hayırlısıyla

bende ali fuat şengöre eskiden gitmiştim bucaktaydılar o zaman laparoskopimi o yaptı ben gelecek tüp bebek merkezinde oldum tedavimi çokta memnunum doktorumdan hala ona gdiyorum ama biraz fazla rahat adam 6. aya kadar gidiyim sonra araştırmada devam edicem zaten

benim doktorumda ayda bir geleceksin dedi artık rutin kontroler yapacağız dedi bende 14 nisanda gideceğim doktora

doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildimaslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruzçok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...

antalyada nerede oturuyorsun canım

arkadaşlar siz rutin testlerinizi yaptırdınız mı? benim doktorum daha yaptırmadı 14 nisanda gideceğim o zaman istedi rutin testleri

ya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…