kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr
Kızlar ben veetin jiletini kullanıyorum diğer jiletlere göre çok daha iyi bence zorda kalan denesin ağda yapsam ölürüm herhalde erken doğum yaparım
benim 7. hgaftadan sonra 9. hafta baktı birde 10 hafta bakıcak ilk haftalar sık kontrol edilse iyi olur dedi 5. hafta kanamam olmuştu da o yüzden sanırım.
kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr
ebru melek muhtemel doğum tarihimiz aynı gün sen nezaman gittin doktora en son?
bizim senle günümüzde aynı ben gttm 7 haftalıkken tam 9.haftaya randevu verdi tekrar çnkü büyük değişiklik oluyomuş kıpırtılarını falan görün isterim ,ayrıca şmdi fındık kadar 9.hafta gelinde şekillenince görünn iyi olur sizin için dedi yarında 63.günümüz işte gidicez canımm..
ayyyyyyyy ne güzel yaaaa bak sinir oldum şimdiiiiiçimden bir ses başka doktora git merakını gider diyor çalışıyorumda öyle vırt zırt doktorada gidemem ki ne yapsam bilemedim:26:
hangi şehirdesin
kızlar medikal parka gideniniz varmı ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz :26: bir seferliğe mahsus gitsem diyorum hemde başka bir doktorum fikrini almış olurum :26:
antalya sanırım fiyatlar değişik değildir :26::26:
canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence
canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence
Antalya dayım Vitale de Ali Fuat Şengör e gidiyorum. ultrason aleti yeni gelişmiş birde dr bana güven veriyor. tüp bebek takibimi de o yaptı. eskiden yani 2010 da aslı vural sesver e gider dim ama o kısırlık tedavisinde yeterli olmadı o yüzden değiştirdim. seninki hangi dr?
Antalya dayım Vitale de Ali Fuat Şengör e gidiyorum. ultrason aleti yeni gelişmiş birde dr bana güven veriyor. tüp bebek takibimi de o yaptı. eskiden yani 2010 da aslı vural sesver e gider dim ama o kısırlık tedavisinde yeterli olmadı o yüzden değiştirdim. seninki hangi dr?
antalyada nerede oturuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?