kızlar bişey sorcam hamilelikte nar yemek zararlıdır diye bişey duydunuz mu bende bi kitap varda orda zararlı olduğu yazıyor.bende aksine hergün kocaman bir nar yiyorum mide bulantılarımı geçiktiriyor, iyi gelitor bana....
bide ben ikili ve üçlü tarama yapmayı düşünmüyorum doktor sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem inşallah ve çok kişiye dawn sendromu diyorlar son zamanlar da..ablama da demiştiler karnından sıvı aldılar ama çok şükür yeğenim sapa sağlam....ama ablam son 5 ayı zor geçirdi hergün ağlıyordu.boştan yere can sıkıntısı bişey yoksa da o üzüntü bile bebeğe zarar verir....
evet canım fazlası zararlı bende gebeliğimden önce deli gibi nar yiyordum bayılırım nara hamileliğimden beri yemiyorum pazarda gözüm kalsadda almıyorum valla
düşük tehlikesi varmış o yüzden mi yemiyorsun....bildiğin başka sebebi varmı...
benım bıldıgım bı sıkıntı yoksa ayda bır cagırıyorlar oglumda oyleydı bunda kanama gördü o yuzden 10 sonra gene cagırıd bu cum agene gıtcez bızyaa bencede öyle olması gerekiyor ama bende doktoruma çok güveniyorum bişeyde diyemiyorum:26::26::26::26::26:ama meraklada bekliyorum 1 ay nasıl geçecekkkkkkkk
valal canım yanlıs hesaplamadıysam cın takvımıne gore 26 yasındasın ve bebegın kız görünüyor ben 81 dogumluyum 30 -31-32 hep erkek gösterıyor ama ınanmak ıstemıyorumya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı
allah kavustursun canım uzme kendını bebek hıssederslm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
hadı bakalım canım ıns gzuel haberlerını beklıyoruzteyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede
kızlar bişey sorcam hamilelikte nar yemek zararlıdır diye bişey duydunuz mu bende bi kitap varda orda zararlı olduğu yazıyor.bende aksine hergün kocaman bir nar yiyorum mide bulantılarımı geçiktiriyor, iyi gelitor bana....
bide ben ikili ve üçlü tarama yapmayı düşünmüyorum doktor sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem inşallah ve çok kişiye dawn sendromu diyorlar son zamanlar da..ablama da demiştiler karnından sıvı aldılar ama çok şükür yeğenim sapa sağlam....ama ablam son 5 ayı zor geçirdi hergün ağlıyordu.boştan yere can sıkıntısı bişey yoksa da o üzüntü bile bebeğe zarar verir....
içinde güçlü antioksidanlar varmış narın mesela maydanoz gibi onunda fazlası zararlı ya:26::26: bende çok araştırdım önceden bol bol yedim şimdi kendimi sıkıyorum yemiyorum sende sık yeme bence:26:illede bişey olacağından değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım genede allah bilir rabbim nasip ettiyse onların hiçbiri önemli değil bence
Ne güzel Bircan, senin bulantılar geçmeye başlamış. Bence hiç korkma, zaten bu haftalarda artık geçmesi gerek... Ne olur geçsinler... Darısı benim ve diğer bulantı çeken hamişlerin başına :)
Mide yanması çok normalmiş. Can sıkıcı ama hamileliğin sonuna kadar da sürebilirmiş. Hormonlar yüzünden düz kasların az çalışmasından kaynaklanıyormuş, diye okudum ben birkaç yerde. En güzeli artık birinci trimesteri bitiriyorsun zaten, doktora sormak. Bazı doktorlar yanma için şurup ya da pastil veriyor.
benım bıldıgım bı sıkıntı yoksa ayda bır cagırıyorlar oglumda oyleydı bunda kanama gördü o yuzden 10 sonra gene cagırıd bu cum agene gıtcez bız
valal canım yanlıs hesaplamadıysam cın takvımıne gore 26 yasındasın ve bebegın kız görünüyor ben 81 dogumluyum 30 -31-32 hep erkek gösterıyor ama ınanmak ıstemıyorum
owww ne güzel dedin sen öylee ama oğluş da olsa farketmez tabiki
allah kavustursun canım uzme kendını bebek hısseder
hadı bakalım canım ıns gzuel haberlerını beklıyoruz
bende kararsızım ama yaptıracak olsamda ya 2 lıyı ya 3 luyu düşünüyorum bakalım
owww ne güzel dedin sen öylee ama oğluş da olsa farketmez tabiki
canım bende öyle düşünüyorum ama insan merak ediyor genede :26: kendi doktoruma güveniyorum ama bir seferliğe mahsus başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım o ne diyecek:26:
bu arada kanamanı doktormu gördü sen görmedinmi rahim içinde kalan bir kanamamıydı
bende 2-3 gün önce bir damla çokkkkkkk açık pembe bişey gördüm peçeteye geldi sadece 1 damla bile değildi başkada olmadı zaten:26:hemen aradım doktoru bir iğne yazdırdı iğneyide oldum o gün acaba diyorum gözümmü yanıldı benim yanlışmı görmüştüm anlayamadım şimdi bişey yok çok şükürbu durumda bile gel göreyim demedi o yüzden başka doktora bir kerelik görünüp gidişattan emin olmak istiyorum
bana mı yazdın canım:26:
eger oyleyse ben cok sukur kanama görmedım doktor ultrasonda gordu az de deıl dedı o yuzden cumaya cagırdı ama emınım oyle bısey olmasaydı 1 ay sonraya gun vercektı
bırde kızler ben bunun ıcın progestan kullanıyorum ama agızdan benım gıbı kullanan var mı :26:bazı arkadaslar vajınal yoldan alıyor sanırım bana doktor ılla vajınadan demedı prospektustede ıkı turlude alınabılır yazıyo
bana mı yazdın canım:26:
eger oyleyse ben cok sukur kanama görmedım doktor ultrasonda gordu az de deıl dedı o yuzden cumaya cagırdı ama emınım oyle bısey olmasaydı 1 ay sonraya gun vercektı
bırde kızler ben bunun ıcın progestan kullanıyorum ama agızdan benım gıbı kullanan var mı :26:bazı arkadaslar vajınal yoldan alıyor sanırım bana doktor ılla vajınadan demedı prospektustede ıkı turlude alınabılır yazıyo
haha biraz geç oldu pardonsaolasın tatlım sana da bol neşeli rahat ve huzurlu hafta dilerim :) nasılsın
ben daha 6-7 haftalıkken şirkette G.M.yard. anlamış hamile olduğumu.nasıl anladınız diye şok geçirirken ben, yüzünden anladım demez mi?bi farklılık geliyormuş insanın yüzüne..çok enteresan!Kızlar cumartesi günü kuafore gittim,evden cıkarkende pantolonumu gıydım uzerınede body gıydım body oyle cok dar degıl,hafıf dar bende pantolonun ıcıne koydum esımede sordum karnım cıktı mı dıye yok dedı.Gıttım bayagı kalabalık sısman bır teyzenın yanına oturdum ne dese begenırsınız bana sen hamılemısın dedı :)) şok oldum çok şaşırdım,nerden anladınız demişim :)guldu kadın e karnından dedı.ama daha cok kucuk 2.5 ay lık bellı oluyormu dedım... aaa tabiii dedi.eşime msj attım hanı karnım cıkmamıstı kadın anladı dedım ,oda Allah Allah bızım mı gozumuz bozuk dıye cevap verdı,nerden anlamış falcı mı o cok sırnasmasın uzaklaş dedı :)dayanamadım kadına gıttım tekrar sordum ya nasıl anladınız ...e kızım ben ıkı cocuk dogurdum anlarım dedı..ay cok hosuma gıttı bır an once karnım cıksın ıstıyorum ama nasıl anladıgını hala çözemedım biraz şişkinlik var ama fazla kılo gibi duruyor öyle gebe karnı gibi değil...ne zaman belli oluyormus tam olarak 16.haftadamı acaba ??
ben yaptırıyorum canım, sonuna kadar da yaptırcam inşallah.doğumdan 1-2 hafta önce yaptıran bile var meraklanmakızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
göztepe medical park doğum fiyatları;canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence
erkek çıkıyor şekerya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
senınde mı ıkıncı bebıs yoksa:44:
senınde mı ıkıncı bebıs yoksa:44:
yok yahu ilk daha ama belli olsa da ismiyle hitpa etsem çok merak ediyorum
yok yahu ilk daha ama belli olsa da ismiyle hitpa etsem çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?