2012 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorcam hamilelikte nar yemek zararlıdır diye bişey duydunuz mu bende bi kitap varda orda zararlı olduğu yazıyor.bende aksine hergün kocaman bir nar yiyorum mide bulantılarımı geçiktiriyor, iyi gelitor bana....

bide ben ikili ve üçlü tarama yapmayı düşünmüyorum doktor sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmem inşallah ve çok kişiye dawn sendromu diyorlar son zamanlar da..ablama da demiştiler karnından sıvı aldılar ama çok şükür yeğenim sapa sağlam....ama ablam son 5 ayı zor geçirdi hergün ağlıyordu.boştan yere can sıkıntısı bişey yoksa da o üzüntü bile bebeğe zarar verir....

evet canım fazlası zararlı bende gebeliğimden önce deli gibi nar yiyordum bayılırım nara hamileliğimden beri yemiyorum pazarda gözüm kalsadda almıyorum valla

evet canım fazlası zararlı bende gebeliğimden önce deli gibi nar yiyordum bayılırım nara hamileliğimden beri yemiyorum pazarda gözüm kalsadda almıyorum valla

düşük tehlikesi varmış o yüzden mi yemiyorsun....bildiğin başka sebebi varmı...

düşük tehlikesi varmış o yüzden mi yemiyorsun....bildiğin başka sebebi varmı...

içinde güçlü antioksidanlar varmış narın mesela maydanoz gibi onunda fazlası zararlı ya:26::26: bende çok araştırdım önceden bol bol yedim şimdi kendimi sıkıyorum yemiyorum sende sık yeme bence:26:illede bişey olacağından değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım genede allah bilir rabbim nasip ettiyse onların hiçbiri önemli değil bence

yaa bencede öyle olması gerekiyor ama bende doktoruma çok güveniyorum bişeyde diyemiyorum:26::26::26::26::26:ama meraklada bekliyorum 1 ay nasıl geçecekkkkkkkk
benım bıldıgım bı sıkıntı yoksa ayda bır cagırıyorlar oglumda oyleydı bunda kanama gördü o yuzden 10 sonra gene cagırıd bu cum agene gıtcez bız
ya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı
valal canım yanlıs hesaplamadıysam cın takvımıne gore 26 yasındasın ve bebegın kız görünüyor ben 81 dogumluyum 30 -31-32 hep erkek gösterıyor ama ınanmak ıstemıyorum
allah kavustursun canım uzme kendını bebek hısseder
teyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede
hadı bakalım canım ıns gzuel haberlerını beklıyoruz

bende kararsızım ama yaptıracak olsamda ya 2 lıyı ya 3 luyu düşünüyorum bakalım

neyse bende kendimi sıkayım o vakit....bebeğim iyi olsun ben yine kusarım...

canım valla tam bitti derken sabah bi kalktım wc ye zor yetiştim çıkardım şimdi rahatım bi çoğalıyo bi azalıyo hafta sonunu iyi geçirmiştim:)bende nasipse cuma günü gitmek istiyorum dr a bakalım:)sizler iyisinizdir inşallah...

owww ne güzel dedin sen öylee ama oğluş da olsa farketmez tabiki

canım bende öyle düşünüyorum ama insan merak ediyor genede :26: kendi doktoruma güveniyorum ama bir seferliğe mahsus başka bir doktora daha görünmek istiyorum bakalım o ne diyecek:26:

bu arada kanamanı doktormu gördü sen görmedinmi rahim içinde kalan bir kanamamıydı
bende 2-3 gün önce bir damla çokkkkkkk açık pembe bişey gördüm peçeteye geldi sadece 1 damla bile değildi başkada olmadı zaten:26:hemen aradım doktoru bir iğne yazdırdı iğneyide oldum o gün acaba diyorum gözümmü yanıldı benim yanlışmı görmüştüm anlayamadım şimdi bişey yok çok şükürbu durumda bile gel göreyim demedi o yüzden başka doktora bir kerelik görünüp gidişattan emin olmak istiyorum

arcak yukardaki mesajı sana yazdım canım alıntı yapmıştım ama olmamış sanırım

bana mı yazdın canım:26:
eger oyleyse ben cok sukur kanama görmedım doktor ultrasonda gordu az de deıl dedı o yuzden cumaya cagırdı ama emınım oyle bısey olmasaydı 1 ay sonraya gun vercektı

bırde kızler ben bunun ıcın progestan kullanıyorum ama agızdan benım gıbı kullanan var mı :26:bazı arkadaslar vajınal yoldan alıyor sanırım bana doktor ılla vajınadan demedı prospektustede ıkı turlude alınabılır yazıyo

bende ağızdan alıyorum canım... aslında gerek yok almana dedi doktorum ama korkuyorum 1 hafta sonra bırakıcam.. vajınal denedim ama beceremedim.. farketmiyor sadece bulantı yapabiliyor agızdan...

Son düzenleme:
çınarefenin annesi rabbim eşine bi an önce kavuştursun cnm.Çok zor evet ama güçlü olman gerek bebeğin için...

haftaları erken olan kızlarrrrr acele etmeyin gitsenizde bişi göremiceksinizzz sabredin:)Biliyorum çok zor sabretmek bende heycandan ölüyorum:)

evet sana yazdıydım

yaaaa bak işte bende de böyle bir şey varsa çok korkuyorum gerçekten benim acilen başka bir doktor bulmam lazım içimin rahatlaması lazım ben pimprikli biriyim zaten

bu arada bende vajinal jel kullanıyorum daha bir ay kullanıcam içerde birikmesi haricinde bir zararı yok bana ama gerçekten çok birikiyor içerde peçeteye top top geliyor bende kullanabiliyorsan ağızdan devam et

ya kızlar ne döktürmüşsünüz şu 2 saatte,yemek de mi yemediniz

saolasın tatlım sana da bol neşeli rahat ve huzurlu hafta dilerim :) nasılsın
haha biraz geç oldu pardon ama iyiyim ben çok şükür sen nasılsın şeker?

ben daha 6-7 haftalıkken şirkette G.M.yard. anlamış hamile olduğumu.nasıl anladınız diye şok geçirirken ben, yüzünden anladım demez mi?bi farklılık geliyormuş insanın yüzüne..çok enteresan!

kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
ben yaptırıyorum canım, sonuna kadar da yaptırcam inşallah.doğumdan 1-2 hafta önce yaptıran bile var meraklanma

canım fatihekine sormustum doğumm normal 1700 sezeryan 2600 artık muayne ucreti 70 80 vardr bence
göztepe medical park doğum fiyatları;
normal:2100
sezaryen:3200
isteğe bağlı sezaryen:3800
epidural:750
bunlar ssk fiyatları üstelik.demek ki şubelerin hepsi birbirinden farklı.
ya arkadaşlar şu çin takvimini bi türlü yapamadım. sat 30 aralık doğ. tar. 22-12-86 e şimdi nasıl olucak ben 25 yaşında mıyım 26 mı ? ay bi türlü bilemedim ya bilen varsa yardımcı olar mı
erkek çıkıyor şeker

canım allah kavuştursun..ne desek boş tabi ama 1-2 güne kendine gelmeye başlarsın ve daha mantıklı düşünmeye başlarsın..şu an duygularına söz geçirememen çok normal ve üstelik hormonların tavan yapmışken...ama geçicek atlatıcaksın inşallah..allah dayanma gücü verir sana yavrun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…