2012 Ekim Anneleri

biliyordum canım canım nar istedi şimdi sen yazınca eşimi arıyorum hemen..bu arada bende 2li 3lü testi yaptırmak istemiyorum hemen hemen bie risk çıkabiliyor kafamızı karıştırmasak iyi olur..RABBİM eli ayağı sağlam hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize AMİN...

Ay canım bebeğe zararı olur mu bilmiyorum ama toprağa bas istersen Aynı şekilde bende de elektrik yüklüydü kaç gün öncesine kadar. Köpeğimizi elleyince bile elektrik çarpıyordu ama geçti. Evde yere bastım ben... Taşlarda gezdim. Bilmiyorum alakası var mı Bu arada Batuhan ismi çok güzel. Eşinin fikrini de enteresan buldum açıkçası.

ayyyy o bende de var arkadaşım yaaaa resmen dokunduğum yerden çıtçıt ateş çıkıyorinsan anlık ta olsa irkiliyor bende korkuyorum bebeklere zararı olurmu diye:26::26:

Son düzenleme:

hadi bakalım hemen hemen 1 ay sonra öğreniriz allh sağlık verirse doğru mu değil mi bakarız

sakın sonradan büyüyen lerden alma bizim beşikte öyle karyolası küçük oluyo normal yatak al sonradan şimdilik bir küçük beşik alsan inan yeter biz kullanamadık yatak almak zorunda kaldık eni çok dar oluyor yani...

hmmm bunu öğrendiğim iyi oldu peki sallananlarmı daha iyidir sabitlermi

sağol canımm artık bi parka filan gidip biraz yürüyim barii , saksıdaki toprakları mıncıklasam işe yaramıki acepp??

evet batuhanı bende beğendim tamam dedim .. aslında ilk evlendiğimizde ceren ve eren di fikrimiz, bütün arkadaşlarımız akrabalarımız bilirdi ama bizim çocuğumuz olmadı 5 yıl, en samimi arkadaşımız bile bile koydu çocuğuna cereni 2 . yide erkek olursa eren koyucam dedi biz tabii çok üzüldükk bilerek yapmasa bilmese anlarım ama sadece gıcık verir gibi söyledi çok içime dokunmuştuu ozaman

bende erkek olursa abdullah biraz klasik ama ben rüyamda gördüm o yüzden kız olursa da zeynepnaz istiyorum

ayyyy o bende de var arkadaşım yaaaa resmen dokunduğum yerden çıtçıt ateş çıkıyorinsan anlık ta olsa irkiliyor bende korkuyorum bebeklere zararı olurmu diye:26::26:

aynen bende devamlı irkiliyorumm eşimii baya bi çarpıyorum diyorum bak senden çok elektrik alıyorumm bu ara :)

bende erkek olursa abdullah biraz klasik ama ben rüyamda gördüm o yüzden kız olursa da zeynepnaz istiyorum

çok güzel isimlerr bende rüyamda erkek ti ve ömer miş adı? bilmiyorum aslında güzel isim bakalım zaman ne göstericek?

hmmm bunu öğrendiğim iyi oldu peki sallananlarmı daha iyidir sabitlermi

evet sallanan olsa daha iyi olyo bebeği sallamak açısından biraz büyüdüğünde çıkarıyosun sallanmasanı biz öyle yapmıştık beşiğe de bir ip bağlamıştım karyolada yattığım yerde gece sallıyodumm yoksa uyutmazlar bütün gece miniklerrr....

yattığım yerden sallamak kulağa hoş geliyor

saol canım ben kızımın adını sudenur koydum bazen beğenmiyorum anlamı sürülmüş ezilmiş diye geçiyo isilerin anlamlarıda çok önemli insan isminin anlamını taşırmış

amin canım inş. ya kusura bakma bunu hiç düşünemedim neyse kolay bulunan bir meyve Allahtan...

biz de kız olursa reyyan erkek olursa yusuf diye düşünüyoruz....sağlıklı olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…