2012 Ekim Anneleri

Nasılsınız?

Ben bugün diğer günlere nispeten iyiydim Allah'a şükür. Sabah biraz bulantım oldu, o da koridorda bir koku vardı ondan. Sonra eşim sağolsun mutfaktaki birikmiş bulaşıkları yıkadı, çöpleri çıkardı. Mutfağı temizledi yani.

Dün bir markette dolmalık biber bulmuştum. Pahalıydı ve pek güzel değildi ama kaçırmadım 7 tane falan aldım. Türkiye'den gelen yapraklarım vardı. Oturduk eşimle birlikte dolma sarma yaptık. Türkiye'den getirdiğim baharatlar da vardı... Kaç aydır yememiştim ve canım öyle çok istiyordu ki. Çok çok mutlu oldum. Ne zamandır böyle güzel yemek yemedim.. Hatta ne zamandır mutfağa girmemiştim.

Ay inanmıyorum yaa.... Ben böylesi birşey daha duymadım. Neyse canım herkesin kendi terbiyesizliği. Ama tabi insan o an ne yapsın bilemez. Ben çok ağlardım böyle birşeyle karşılaşsam. Neyse ki senin de bebişin yolda ve daha birsürü cici cici isimler var. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bize. Gerisi kolay. Bu arada Melodi yi beğenmene sevindim. Çünkü kimseden yorum gelmedi henüz

OOOhhhhhhh yarasın canım benim. Ben de bugün bulantı açısından iyiyim. Bulantım sabah biraz oldu başka da olmadı. Eşinle de yemek yapmak bir başka olmuştur. Benimki de temizliğe yardım ediyor sağolsun. İşten gelip iş yapıyor evde. Kıyamıyorum ama ne yapayım benim de ihtiyacım var yardım etmesine. Geçen gün hatta eşim ben olmasam sen ne yapacaktın dedi de Sen olmasan hamile de olmıcaktım böyle dertlerim de olmayacaktı dedim

Çok teşekkü ederim canım. Evet ucunda sarmayla dolma olunca bayaa yardım etti.
Şaka bir yana adamcağız bir aydır kahvaltı, akşam yemeği hazırlamaktan helak oldu. Bugün ilk defa mutfağa girebildim. O kadarcık yardım etmeye hiç sesini çıkarmadı yani.
Bu arada neredeyse bir aydır temizlik yapmıyorum. Kimse de gelmiyor zaten.

günaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
canım beyaz ekmekten uzak dur.. tam buğday ekmeği ye.. bir de günkurusu kayısıyı sabah aç karnına yedikten sonra 2 bardak sıcağa yakın ılık su iç. bende işe yaradı..
değişikmiş,anlatırken bile midem kalktı. bana göre değil
valla canım aslında normal,duygusal dalgalanmalar olur böyle. ama aklına kötü şeyler getirme.. düşündüğün şeyler hep olur hayatta.. eskiler buna 40 kez söylersen olur derler yeni adı da reiki,olumlu düşünce gibi şeyler..geçecek bu günler. haaaa eşine de hissettirme sakın..
valla benim arkadaş 18.haftada çok iyi hatırlıyorum 12.haftada pörtlemişti.. yapıyla alakalı biraz da...
kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
hiç bir sakıncası yok.. sadece temiz bir yer olması gerek...
canım ben 5. haftada gittim bişey göremedik tahliller yapıldı. 6. haftada gittik keseyi gördük kalbini duyduk 8 de gittik tekrar.12 de gel dedi ama için rahat etmezse sıkılırsan 10. haftada gel dedi..ben haftaya cuma gideceğim sabretmeyi öğrenmem gerek..
ayyyy maşallahne güzel...ultrason aletleri çok önemli ya.. o kadar bekle net göreme..sinir olurum.. bence araştır bir dr daha.. aralarda gidersin ona da..bu arada ben çok kiloluyum aynı şeyi düşünüyordum ki daha önce yağlardan göremediğimiz olmuştu yumurtalıklarımı.polikistik için gidiyordum..neyse ben kiloya bağlıyordum ama şimdi bu doktora gidince öyle olmadığını anladım.. şıp diye çıkıyor ekrana yavrum net bi şekilde...
Allah kavuştursun.. inşallah 3 gün gibi geçer günler...üzülme demekle olmaz ama sabretmek durumundasın..bak kayınvaliden de yoldaşınmış...ne güzel..oğluşun da var...[/QUOTE]

bu arada kızlar bir ricam olacak meyve ismi lütfen vermeyin..heryerde herşey bulunmaz..hadi büyükşehirlerde bulursun 2 3 saate kadar..hatta mevsim dışında bile..ama küçük yerlerde yaşayanlar var... lütfen yani..hak vereceğinizi düşünüyorum...

isimler tartışılmaya başlanmış ne güzel.. bizim eşimle baştan beri erkek ismimz hazır gibi :Metehan... ben 2 isim tercih etmiyorum,özellikle kızlarda..mesela ileride kendi soyadını kullanmak istese kesinlikle kullanamıyor..kız ismi düşünmedik ama şebnem ismi çok çıtıpıtı geliyor...erkek doğarsa Allahın izniyle,sağlıkla Metehan olur gibi ama kız yok daha...

merhaba güzel annelerr
11+1 deyiz. yedinci haftadan ber bulantılarım vardı dün ve bugün yok bıçak gibi kesildi. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:
cuma günüenson doktora gitmiştim herşey normaldi, bugün biraz kahverengi akıntım oldu. 2 gündür de midem bulanmıyor biraz canım sıkıldı

canım 12. haftada kesilir deniyor ya zaten.. sen de artık 12.haftanın içindesin.daha erken bi haftada olsaydın aklıma kötü şey gelirdi.. ama bence normal. için rahat edecekse doktorunu ara istersen...

canım 12. haftada kesilir deniyor ya zaten.. sen de artık 12.haftanın içindesin.daha erken bi haftada olsaydın aklıma kötü şey gelirdi.. ama bence normal. için rahat edecekse doktorunu ara istersen...

cimeka'cım evet 12. haftada kesilir diyorlar ama biliyorsun hamilelik takıyosun herşeyi olsa bir dert olmasa bir dert
doktorumla daha cuma görüştüm herşey normal dedi, 7. haftada kanamam olmuştu progstan kullanıyordum ona devam dedi o kadar. haftaya ikili testimiz var o zamana kadar dişimi sıkacağım artık

Evet doktorlar 12. Haftada kesiliR diyor zaten ya canim,bak bana da umut oldu bu,cunku hep surecek diye korkuyorum bu dayanilmaz kusmalar.kahverengi akintin icin de doktorunu ara da bir sor bakalim neden olurmus,eger uzak degilse git bi gorun hatta icin rahat etsin.

cnm,
kahverengi akıntım iki-üç kere daha olmuştu, hepsinde acil hastaneye gittim bebeğim Allaha şükür iyiydi. en son cuma gittiğim için kendimi sürekli doktora gitmeye alıştırmak istemiyorum herkes normal diyor eşimde panik yapma diyor kızıyor bebeğimizi üzüyorsun diyor haftaya salıyı bekliyorum ikili test için randevumuz var. Allaım hayırlısı..

selam kızlarrr nasılsınız cuma günü kontrolüm var çok heyecanlıyım ayrıca ağzım sulandı erikkkkkçok fena ya 1 ay kaldı sanırım olmasına 23 nisan da oluyo diye hatırlıyorum sizce?

bazı yerlerde erik var canım çıkmış ben dün gördüm 4 tanesi 25 tl idi :) benimde canım karpuz çekiyrdu onuda ortaköyde bulduk büyük marketlerde de oluyor meyvalar vakti gelmden tabi sağlıklı değil ama hamile iken canım bişey çekerse az bişeyde olsa tatmak lazımmış bebiş eksik olmasın diye öyle derler

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, ya ben acayip sistim icimde söylemesi ayip gaz bombasi var sanki normalde zayiftim cok artik pantolonlarimada giremiyorum, ama karnim tam belli olsun öyle alacagim kiyafet falan. canim benim esimde o sisligi bebek saniyor hahahah bana göbegin artik yatakta ayri yatiyor diyo kimbilir buyuyunce ne dicek canim benim

allah allah doktor ne dıyor pekı canım:26:

bazı gebeliklerde 8 haftalıkkende oluşabilir dedi bazı tester yaparak bebegının sağlıklı olup olmadığını öğrenirsin dedi bakalım hayırlısı inşallah aklım çok karışık insan umutla gidip böyle birşeyle karşılaşınca üzülüyor

allah allah doktor ne dıyor pekı canım:26:

bazı gebeliklerde 8 haftalıkkende oluşabilir dedi bazı tester yaparak bebegının sağlıklı olup olmadığını öğrenirsin dedi bakalım hayırlısı inşallah aklım çok karışık insan umutla gidip böyle birşeyle karşılaşınca üzülüyor

başka dr a da gitseydin belki ultrason aleti iyi değildir net göstermiyodur daha iyi makinası olan biyere git

ewet ya gittğiim yer devlet hastanesiydi basit bi kontrol diye önemsemedim çevremdeki bi kaç kişi daha öyle dedi inşallah öyledir dualarınızı eksik etmeyin

ya benım de akşamları özellikle yemek yedikten sonra top gibi karnım oluyo

arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!

Evet lutfen meyve ismi paylasmayin. Yurt disinda yasayan var kucuk ilcede yasayan var mevsiminde degiliz soylediginiz meyvelerin bulamayacak olanlari dusunun

çok haklısın canım ya sana katılıyorum vermeseler iyi olur benimde hemen aklıma düşüyor bulunanlar neysede özellikle yazın olanlar bulunmuyor bide organik bile değil alsan bile.

bende de var o sorun ya gaz fazla oluyo benim eşimde göbeğimi bebek diye seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…