aynen öyle canım görsen enn samimi arkadaşım eşide eşimin enn samimi arkadaşı zaten yabancı olsa az görüştüğümüz biri olsa hiç kafaya takmam sonuçta herkes koyabilir ..
ama bizden 2 yıl sonra evlendiler düğün günü hamile kaldı kızı oldu koydu cereni soranlarada tatlıcıkların fikriydi onlar koydu sayılır dedi, bu arada 2. yede hamile kaldı bi arkadaş ortamında sordum isim ne düşündünüz erkek olursa dedim EREN demesinmi eşimde bende o ortamda bulunan diğer arkadaşlarımızda donduk kaldık , sonra kızın kocası kızı azarladı sus dedi konuyu değiştirdi... biz zaten taa ilk onlar koyunca vaz geçmiştik artık şimdi oğlumun ismi hazır kızım olursada daha cici bi isim bulucam inşallah......
bu arada melodiyee bayıldım çok hoşşş:)
Nasılsınız?
Ben bugün diğer günlere nispeten iyiydim Allah'a şükür. Sabah biraz bulantım oldu, o da koridorda bir koku vardı ondan. Sonra eşim sağolsun mutfaktaki birikmiş bulaşıkları yıkadı, çöpleri çıkardı. Mutfağı temizledi yani.
Dün bir markette dolmalık biber bulmuştum. Pahalıydı ve pek güzel değildi ama kaçırmadım 7 tane falan aldım. Türkiye'den gelen yapraklarım vardı. Oturduk eşimle birlikte dolma sarma yaptık.Türkiye'den getirdiğim baharatlar da vardı... Kaç aydır yememiştim ve canım öyle çok istiyordu ki. Çok çok mutlu oldum. Ne zamandır böyle güzel yemek yemedim.. Hatta ne zamandır mutfağa girmemiştim.
OOOhhhhhhh yarasın canım benim. Ben de bugün bulantı açısından iyiyim. Bulantım sabah biraz oldu başka da olmadı. Eşinle de yemek yapmak bir başka olmuştur. Benimki de temizliğe yardım ediyor sağolsun. İşten gelip iş yapıyor evde. Kıyamıyorum ama ne yapayım benim de ihtiyacım var yardım etmesine.Geçen gün hatta eşim ben olmasam sen ne yapacaktın dedi de Sen olmasan hamile de olmıcaktım böyle dertlerim de olmayacaktı dedim
canım beyaz ekmekten uzak dur.. tam buğday ekmeği ye.. bir de günkurusu kayısıyı sabah aç karnına yedikten sonra 2 bardak sıcağa yakın ılık su iç. bende işe yaradı..günaydınnnnn
kızlar ya kabızlık sorunu yaşayan varmı benim gibi ben hiç kabız olduğumu bilmem ama şimdi kaç gündür bu sporunu yaşıyorum bunun için yaptığınız bişeyler var mı?
değişikmiş,anlatırken bile midem kalktı. bana göre değilgünaydın kızlar biri bana kabızlık sorunu için şunu önermişti zeytinyağının içine inciri koy bekletiliyormuydu bilmiyorum şimdi her sabah aç karnına yağdan çıkar 1 er tane ye demişti ama ben denemedim denemek isteyen deneyebilir
valla canım aslında normal,duygusal dalgalanmalar olur böyle. ama aklına kötü şeyler getirme.. düşündüğün şeyler hep olur hayatta.. eskiler buna 40 kez söylersen olur derler yeni adı da reiki,olumlu düşünce gibi şeyler..geçecek bu günler. haaaa eşine de hissettirme sakın..Kızlar size birşey sormak istiyorum.bende hamilelik alınganlıkları başladı galiba.bu aralar eşimi çok kıskanmaya başladım.ya beni sevmekten vazgeçerse,ya başkasını severse diye hep kuruntu içindeyim.iş yerlerinde fazlaca bayan var.ama önceden böle takmazdım.şimdi ya aklını çelerlerse,ya flört olursa aralarında, benden sıkılırsa v.s. Diye korkuyorum.ne yapmalıyım.nasıl kurtulurum bu kuruntulardan.ne olur akıl verin.şimdiden böle yaparsam iyice şişince ne yapıcam bilmem(kendime güvenimi kaybettim sanki.
Dr um demişti ama .sakın bu aylarda ayrılma kararı almayasın neler görüyorum ben,hepsi hormonlardan demiştiama ben çok korkuyorum daha da abartırsam diye.akıl verin kızlar (((
valla benim arkadaş 18.haftada çok iyi hatırlıyorum 12.haftada pörtlemişti.. yapıyla alakalı biraz da...Kızlar cumartesi günü kuafore gittim,evden cıkarkende pantolonumu gıydım uzerınede body gıydım body oyle cok dar degıl,hafıf dar bende pantolonun ıcıne koydum esımede sordum karnım cıktı mı dıye yok dedı.Gıttım bayagı kalabalık sısman bır teyzenın yanına oturdum ne dese begenırsınız bana sen hamılemısın dedı :)) şok oldum çok şaşırdım,nerden anladınız demişim :)guldu kadın e karnından dedı.ama daha cok kucuk 2.5 ay lık bellı oluyormu dedım... aaa tabiii dedi.eşime msj attım hanı karnım cıkmamıstı kadın anladı dedım ,oda Allah Allah bızım mı gozumuz bozuk dıye cevap verdı,nerden anlamış falcı mı o cok sırnasmasın uzaklaş dedı :)dayanamadım kadına gıttım tekrar sordum ya nasıl anladınız ...e kızım ben ıkı cocuk dogurdum anlarım dedı..ay cok hosuma gıttı bır an once karnım cıksın ıstıyorum ama nasıl anladıgını hala çözemedım biraz şişkinlik var ama fazla kılo gibi duruyor öyle gebe karnı gibi değil...ne zaman belli oluyormus tam olarak 16.haftadamı acaba ??
hiç bir sakıncası yok.. sadece temiz bir yer olması gerek...kızlar selam ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyodum ama devam etmek istiyorum şimdide. Hiç yaptıran var mı aranızda bi sakıncası varmıdır sizce?
canım ben 5. haftada gittim bişey göremedik tahliller yapıldı. 6. haftada gittik keseyi gördük kalbini duyduk 8 de gittik tekrar.12 de gel dedi ama için rahat etmezse sıkılırsan 10. haftada gel dedi..ben haftaya cuma gideceğim sabretmeyi öğrenmem gerek..kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr
ayyyy maşallahdoktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildimaslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...
Allah kavuştursun.. inşallah 3 gün gibi geçer günler...üzülme demekle olmaz ama sabretmek durumundasın..bak kayınvaliden de yoldaşınmış...ne güzel..oğluşun da var...[/QUOTE]slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
merhaba güzel annelerr
11+1 deyiz. yedinci haftadan ber bulantılarım vardı dün ve bugün yok bıçak gibi kesildi. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:
cuma günüenson doktora gitmiştim herşey normaldi, bugün biraz kahverengi akıntım oldu. 2 gündür de midem bulanmıyor biraz canım sıkıldı
canım 12. haftada kesilir deniyor ya zaten.. sen de artık 12.haftanın içindesin.daha erken bi haftada olsaydın aklıma kötü şey gelirdi.. ama bence normal. için rahat edecekse doktorunu ara istersen...
merhaba güzel annelerr
11+1 deyiz. yedinci haftadan ber bulantılarım vardı dün ve bugün yok bıçak gibi kesildi. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :26:
cuma günüenson doktora gitmiştim herşey normaldi, bugün biraz kahverengi akıntım oldu. 2 gündür de midem bulanmıyor biraz canım sıkıldı
Evet doktorlar 12. Haftada kesiliR diyor zaten ya canim,bak bana da umut oldu bu,cunku hep surecek diye korkuyorum bu dayanilmaz kusmalar.kahverengi akintin icin de doktorunu ara da bir sor bakalim neden olurmus,eger uzak degilse git bi gorun hatta icin rahat etsin.
selam kızlarrr nasılsınız cuma günü kontrolüm var çok heyecanlıyım ayrıca ağzım sulandı erikkkkkçok fena ya 1 ay kaldı sanırım olmasına 23 nisan da oluyo diye hatırlıyorum sizce?
allah allah doktor ne dıyor pekı canım:26:
allah allah doktor ne dıyor pekı canım:26:
başka dr a da gitseydin belki ultrason aleti iyi değildir net göstermiyodur daha iyi makinası olan biyere git
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, ya ben acayip sistim icimde söylemesi ayip gaz bombasi var sankinormalde zayiftim cok artik pantolonlarimada giremiyorum, ama karnim tam belli olsun öyle alacagim kiyafet falan. canim benim esimde o sisligi bebek saniyor hahahah bana göbegin artik yatakta ayri yatiyor diyo kimbilir buyuyunce ne dicek canim benim
ya benım de akşamları özellikle yemek yedikten sonra top gibi karnım oluyo
arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!
arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, ya ben acayip sistim icimde söylemesi ayip gaz bombasi var sankinormalde zayiftim cok artik pantolonlarimada giremiyorum, ama karnim tam belli olsun öyle alacagim kiyafet falan. canim benim esimde o sisligi bebek saniyor hahahah bana göbegin artik yatakta ayri yatiyor diyo kimbilir buyuyunce ne dicek canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?