çok haklısın canım ya sana katılıyorum vermeseler iyi olur benimde hemen aklıma düşüyor bulunanlar neysede özellikle yazın olanlar bulunmuyor bide organik bile değil alsan bile.
valla canım aynen ben de sana katılıyorum...ben küçücük bi yerdeyim,meyve satan en büyük market bim düşün yani...pazartesi pazar kuruluyor mevsiminde olan şeyler var sadece.. hani canım çekse bulabilsem tanesini 100 liraya bile alırım ama tam mevsimi gelmeden bulamam.izmire gitmem gerek o da 150 km.hayır bir de herkes hamile,bizi bizden başka kim anlayacak acaba???düşünceli olun biraz yaaaa....
amin canım inş. ya kusura bakma bunu hiç düşünemedim neyse kolay bulunan bir meyve Allahtan...
biz de kız olursa reyyan erkek olursa yusuf diye düşünüyoruz....sağlıklı olsunlarda...
muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü
inşallah güzel haberlerle geleceksin merakla bekliyorum ve dualarımda senin ve bebek için gelince ayrıntılarıyla paylaşırmısın canım sağlıkla kalın
kızlar sizin doktorlarınız 9. haftada randevu verdimi hepinize ne sıklıkta doktora gidiyorsunuzzz:26::26::26: benim 7.haftada kalp atışlarını aldıktan sonra artık rutin aylık kontrollere geleceksin dedi doktorumuz:26:1 ay sonraya gün verdi şimdi merakla 9 nisanı bekliyorum daha 20 gün varrr
kızlar medikal parka gideniniz varmı ne kadar muayne ücreti ödüyorsunuz :26: bir seferliğe mahsus gitsem diyorum hemde başka bir doktorum fikrini almış olurum :26:
doktordan geldik şimdi.1 ayın sonunda bebişimi görebildimaslında tam da göremedim.hiç net değildi.ultrason cihazı kötü sanırım.kalp atışını tekrar dinleyelim dedi dr.uğraş uğraş en sonunda bi pozisyon yakaladık da duyabildik, o da çok net değildi.hiç memnun kalmadım.benim biraz göbüş var,o yüzden bebek derinlerde kalıyo sanırım.zor görüyoruz çok yaramaz kıpır kıpır diyo dr.sadece ayaklarını oynattığını görebildik birazcık.11+2yiz sata göre, 12+2 çıktık ultrasonda haftaya ikili test için gidince daha iyi görebilirim umarım...
slm ben hıç ıyı degılım hamılelıgımı bıle unuttum 3 gun aglamaktan bebışımı çok uzdum.2 saat sonra esımı yolluyorum gece 4 te afganıstana gıdıyolar dayancak gucum yok sanırım çok koyuyor bu son göruşum ve belkı dogumumada gelemıcek yetısemıcek((((((((((((
teyzelerrr bizde yarın akşam gidiyoruz ikili ve ense kalınlığına bol bol dua edin bizede
canım valla tam bitti derken sabah bi kalktım wc ye zor yetiştim çıkardım şimdi rahatım bi çoğalıyo bi azalıyo hafta sonunu iyi geçirmiştim:)bende nasipse cuma günü gitmek istiyorum dr a bakalım:)sizler iyisinizdir inşallah...
kızlar 10+4 de benim doktorum erkek tahmininde bulundu çıkıntı gördüm gibi dedi ama cok erken değil mi! haftaya netleşir dedi ama cok heyecanlanıyorum.. alıştırmak istemiyorum bu fikre kendimi ben kız bebek cok severim ama eşim içten içe erkek istiyor diye mutlu oldum şimdi onun yaşayabileceği hayal kırklığına üzülüyorum ben cok sevinirim kız olursa orası ayrı ama kocişimi düşünüyorum her ne kadar sağlıklı olsun hiç önemli değil dese de ben biliyorum ki erkek istiyor...
var mı benim gibi erken cinsiyet tahmini alan hamişler! hayrılısı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlar nasip etin bizlere....
ne güzel herkes isim konusunda biraz fikir edinmiş bizde eşim erkek olursa batuhan koymak istiyo kendisin göbek adıymışş :) şimdi oğluna koyucakmış , kız olursa ben koyucamm inşallahh:) rabbim o günleri göstersin inşallah.....
bu arada arkadaşlar bişi danışmak istiyorum ben acaip elektrik yüklüyüm ne tutsam çarpıyorumkapı kolu ,vestiyer ,eşime dokunsan adamı çarpıyorum:) dün gece battaniyeyi üstüme çektim karanlıkta parmak uçlarımdan şimşekler çıktıı:))) napsam çıplak ayak topraktamı yürüsem kurtulsam bu elektrikten??? fazla elektrikk bebeğimi zarar verirmikii??
merhaba kızlar bugun kontrole gıttım tam 7 haftalık kalp atışını duyamadık bebegıde goremedık ama kese duruyor içimi rahat tutmaya calışıyorum ama yınede olmuyor boyle bı durumla karşılasan varmı...
arkadaşlar ben çok ciddiyim lütfen meyve ismi vermeyin artık.. gerçekten kendimi zor tutuyorum istememek için düşünmemek için..aklıma başka başka şeyler getiriyorum.. ve bulunduğum yerde ha deyince bulabileceğim şeyler değil..lütfen.sadece bu durumdan dolayı topiğe girememek istemem..daha nasıl anlatabilirim????LÜTFEN!!!!
evet kıızlar sizi çok iyi anlıyorum bende van da yaşıyorum bizde eşimin görevi nedeni ile burdayız deprem yaşadık ve konteynırda yaşııyoruz ve 8 hafta 5 günlük hamişim ...eşim canımın her istediğini alıyor sağolsun ama burda eskisi gibi hayat 12 lere 1'e kadar devam etmiyor 7 de hayat bitiyor dükkanlar kapanıyor ve eşim göreve gittiği zaman yanlıız kalıyorum cnm istediği şeylere her zaman da ulaşamııyorumallah tüm hamişlere sabır versin bir an evvel allahın izni ile kucağımıza alalım inşlh sağlık lı olsunlar amin
muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü
iyi geceler herkese
kızlar ben bugün bebişimi görmeye gittim
herşey yolunda çok şükür
büyümüş kocaman olmuş görünce şok oldumm..
dr bulantın ve kusmalarına rağmen çok iyi beslemişsin dedi..
haftasıyla uyumlu..kalp atışlarını da dinledik içim rahatladı
1 hafta sonra 2 li testini yaparız dedi..
bugün tekrardan 2. kere kan ve idrar tahlillerim yapıldı..sanırım bunlar her ay rutin yapılacakmış..
daha önce de 5+5 de yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı..
bugün yaptırdığımda da herşey normal çıktı..sadece kan değerim düşmüş..
kan hapı yazdı..progestana 10 gün daha devam edicem..12. haftadan sonra bırakıcam..
bugün gittiğim dr dan memnun kaldım ilgiliydi..yanlız ultrasyonu çok kötü..
şansıma sadece batman kaldı..onu da denedikten sonra karar vericem artık..
bu arada hamile kaldığımdan beri tam 5 kilo vermişim..
böyle giderse ben kilo vererek doğurucam galiba :))
bugün içim kıpır kıpır bebeğimi görmek MUHTEŞEMDİ
cnm bebişin ve senn adıına çok sevindim alllah sağlııklı sııhhatli eline almayı nasip etsin bizde yarın gidicez ama burdaki dr güvenmiyorum drlara karşı güvensizlik var sizdede oluuyormu ilgilenseler de yeterli olmadıgıını düşünüyorum gittim hastane ünüversite hast.ve doç.dr giiyorum allahım bebişlerimize sağlık sıhhat akıl versin ya rabbim ...edacıım bu ikili tes felan kaçııncı haftada yapılyormuş ...burdada ultrason hiç iyi deil yaa öff ben bebişin kalp sesini 6 hafta 4 günlükken duymuştumiyi geceler herkese
herşey yolunda çok şükür
bugün tekrardan 2. kere kan ve idrar tahlillerim yapıldı..sanırım bunlar her ay rutin yapılacakmış..
kan hapı yazdı..progestana 10 gün daha devam edicem..12. haftadan sonra bırakıcam..
MAŞALLAHHHH CANIM ÇOK SEVİNDİM darısı başımaa:) 3 hafta kaldı randevuma aslında ama iğnem bitiyo çarşamba günü gidip 1 aylık yeniden rapor çıkartmam lazım o ara diyorum bida mı görsem bebişimii acabaa ???
cnm bebişin ve senn adıına çok sevindim alllah sağlııklı sııhhatli eline almayı nasip etsin bizde yarın gidicez ama burdaki dr güvenmiyorum drlara karşı güvensizlik var sizdede oluuyormu ilgilenseler de yeterli olmadıgıını düşünüyorum gittim hastane ünüversite hast.ve doç.dr giiyorum allahım bebişlerimize sağlık sıhhat akıl versin ya rabbim ...edacıım bu ikili tes felan kaçııncı haftada yapılyormuş ...burdada ultrason hiç iyi deil yaa öff ben bebişin kalp sesini 6 hafta 4 günlükken duymuştum
gozunaydin cnm.insallh hep guzel haberlerle donersin.senin adina cok sevindim.iyi geceler herkese
herşey yolunda çok şükür
Hani canimiz bisey isterse yememiz gerekiyormus ya bu gercek miki hani tanidiginizin basina gelen bisey falanmi var neden herkes illaki caninin cektigini bulup yemek zorunda acaba ben bunun asil hikayesini merak ediyorum. Birde ruyamda bir meyve gordum simdi ben asermismi oluyorum nerden anliyoruz
iyi geceler herkese
herşey yolunda çok şükür
bazı yerlerde erik var canım çıkmış ben dün gördüm 4 tanesi 25 tl idi :) benimde canım karpuz çekiyrdu onuda ortaköyde buldukbüyük marketlerde de oluyor meyvalar vakti gelmden tabi sağlıklı değil ama hamile iken canım bişey çekerse az bişeyde olsa tatmak lazımmış bebiş eksik olmasın diye öyle derler
edoşum nihayet gidebildin ve iyi haberlerini alabildik çok şüküriyi geceler herkese
herşey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?