2012 Ekim Anneleri

günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?

saol canım sanada günaydın kaç yaşında kızın işin zor senin ya..uykusuzluk kötü bişey sende uyu bari o uyuyorken dinlenirsin..benim de bir kızım var ama 5,5 yaşında kerşte şimdi onun bana bir şeyi kalmadı herşeyini kendisi yapabiliyor çok şükür maaşallah benim kızıma

kızlar ya görüşünüze ihtiyacım var ben şimdi bi haftadır öksürüyorum ya bebeğime bişey olsa belli olur muydu bu zamana kadar ya perşembe günü randevum var çatlıcam o zamana kadar:S

canım ben geçen haftayı hasta geçirdim çok hapşırdım öksürdüm allaha şükür bişey olmadı ama insanın kasıkları ağrıyor demi bende tedirgin olmuştum çok şükür geçti benimki arada gelip gidiyorbol sıcal ıhlamur iç içine bal limon koy bide yudum yudum su al öksürük geldikçe birazz geçiyor o zaman

günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?

benim ilk hamileliğim ama bikaç arkadaşın var böle küçük çocuğu

ipeğin popoma bal kabağı bağlamış gibiyim lafı geldi aklımabenimde popo büyüyor göbekte çıktı sanırım sizlerden daha fazla şişerim şimdiden başladık biz hamile pantolnu giymeye

ölemi demişti aynen öle olcaz
edmek başladın giymeye ben kotlarımın hiçbirini giyemiyorum 1 tayt ve bir tayt pant. gibi şeyle idare ediyom hele yaz gelsin bende alıcam bikaç parça

merhaba kızlar :)
ben de geldimmm

hoşgeldin

kızlar ya görüşünüze ihtiyacım var ben şimdi bi haftadır öksürüyorum ya bebeğime bişey olsa belli olur muydu bu zamana kadar ya perşembe günü randevum var çatlıcam o zamana kadar:S

geçmiş olsun hapşırmak öksürmekten bişey olmaz diyolar ama çok öksürüğün var ve devamlı ise ve telaş yapıyosan erkene aldır randevunu için rahatlar bebişini görünce

Kızlarrrr primadan ilk hediyem geldi
30 marttan sonra dağıtıma başlıcaz sonrasında 1 hafta içinde elinizde olur demişlerdi..süper hızlı çıktılar :)

aynı anda bi kargom daha geldi.doğumgünümde limango hediye çeki vermişti ben de değerlensin diye bebişime ilk eşyasını aldım ordan.anti bakteriyel battaniye..ççookkk güzelmiş yumuşacık.ay çok mutlu oldum

güle güle kullanın
bende primaya hala başvuruda bulunucam
hımm battaniyede geldi demek ne güzell

bende grip yok da işte kuru öksürük çok içtim ıhlamur ama geçmedi allahım işallah bişey olmaz yaa ikili test olucak o gün o yüzden erkene de aldıramıyorum zaten 11+5 ken gidicem

merhabalar annişler nasılsınız?

yarın doktora gidiyoruz çok merak ediyorum boyunu kilosunu iyi mi acaba kuzucum

Allah korusun canım kötü düşünme ben daha 5-6 haftalıkken öyle bir hasta oldum ki nefes alamıyordum. öksürükten uyuyamaz olmuştum. boğazımdan bir yudum bişey geçmemişti .çok şükür bebişim iyi. kötü düşünme olur mu?

hahahahha sizin komşu süpermiş valla helal olsun 7 haftalıkken bilmiş :)))) benımde çok hoşuma gitti bir an önce büyüsün istiyorum göbişimin :)))

sağol canım işallah olmamıştır arada karnıma sızlamalar giriyo ama o rahim büyüdüğü için mi yoksa öksürük yüzünden mi bilemedim:S perşembe günü işallah iyi haberler paylaşırım sizlere..

kızlar ya görüşünüze ihtiyacım var ben şimdi bi haftadır öksürüyorum ya bebeğime bişey olsa belli olur muydu bu zamana kadar ya perşembe günü randevum var çatlıcam o zamana kadar:s

canım valla olsaydı allah korusun bana olurdu bende senin gibiydim
sürekli tedirgindim dr uma gittim 1 hafta evde istirahat ettim
birde dedimkli hocam çok öksürdüm hapşırdım bişi olmuştur diye çok korktum
oda bana çok güldü öksürmeyle hapşırmayla bişi olmaz dedi rahatla biraz
öksürdükçe bişi olacakmış gibi hissetme

rahimde sızlamalar ben de de arttı son 2 haftadır ,sanırım artık bebek daha hızlı büyüdüğü için zorlamaya başladı

13 aylık daha kızım uykusuzluk çok kötü evet kızımda fazla gündüzleri uyumuyor ben uyumaya çalışana kadar o uyanıyor :) biraz zor olacak benim için hayırlısı artık

Canım seni dayanıklılığından dolayı tebrik ederim... Allah kolaylık versin. İnşallah en yakın zamanda çözülür bu durum. Allah bebeğinin yüzünü göstermek nasip etsin.

Ay fırsatım olsa hergün göreceğim. Sen de gitmişken gör bence. Elimde olsa eve ultrson aleti alacağım

Canım ikili test 12. hfta civarında yapılıyor. Allah sağlıkla bebeğini sana bağışlasın.

Canım diğer topikte konuştuğumuz hastanede yapıyorlar. Zaten tam teşkilatlı bir hastane...

Canım aşermek evet bilimsel tarafı da olan birşey ama bu bebekteki lekeler falan açıkçası bana saçma geliyor. Çünkü herkes başka anlatıyor. Biri diyor ki canın çeker yemezsen leke olur, biri diyor izinsiz yersen leke olur. Bence çocuğa birşey olacağı yok. Ne leke ne de eksik doğması falan. Öyle birşey olsa ilk doktora gittiğimizde doktorlar aman canının her çektiğini ye derlerdi. Mesela ozaman benim canım sigara istiyor, yada alkol çekti canım. Çeker çeker can bu... İçeyim mi ?????

Canım hemen birşey olmaz bence. İstersen yine doktorunu ara ama bu saatten sonra bebişlerimize birşey olsa hissederiz. Sen gönlünü ferah tut. Bundan sonra da üstünü oku herşeyin Birde belki bilmeyen vardır diye söylüyorum bu otomatik oda spreyleri de gebelerin olduğu yerde kullanılamıyor haberiniz olsun.

kızlar ya görüşünüze ihtiyacım var ben şimdi bi haftadır öks

ürüyorum ya bebeğime bişey olsa belli olur muydu bu zamana kadar ya perşembe günü randevum var çatlıcam o zamana kadar:S

Canım birşey olsa artık hissederiz merak etme sen. Öksürürken kendini kasma. Vücudunu rahat bırak. Karnın belin serbest olsun.

Canım ıhlamuru iki bardaktan fazla içme... Hatta poşetse hiç içme. Araştır istersen.

Ay ne güzel yaaa... Ben de doldurdum formu. Seni aradıkları gün. Bakalım nezaman gelecek. Battaniye için de çok sevindim. MAvi mi D:

kızlar kıyafet konusunda ne yaptınız? pazar günü hamile pantolonlarını denedim emanet gibi durdu üzerimde almadım, normal pantolonda karın kısmı rahatsız ediyor hafiften

en sinir dönemdeyiz ne giysem bilemiyorum

Evet canım hayırlısı olsun..ben dün gittim 10+2 idim.henüz erken ama bence erkek olabilir diye tahmınde bulundu...benım eşimde hayırlısı olsun dedı ama onunda erkek istediğini biliyorum..sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah...

Canım ben tayt giyiyorum. Keşke tayt alsaydın. Eğer lastiği sıkarsa bir beden büyük alırdın. Ben öyle yaptım. Rahat ettim. Birde uzun etek aldım OOOhhhhh havadar havadar. Zaten yanmaya ve gece uyuyamamaya başladım sıcaktan. Ve ayaklarım ağrıyor.

ayy içimi rahatlattınız hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yaa

beeeennnn
oglum var 22 aylık am acok sukur uykusu duzene gırdı ama yemesı altında bezı ıste bunalr sıkıntı ıns bebıs dogana kadar hallederız bı kısmını allah kolaylık versın canım

kızlar selam ancak gelebıldım toplantımız vardı
bazı arkadaslar mevsımı olmayan meyvelerden bahsetmıs nacızane fıkrım ısım olarak soylemesek cıdden alan olabılecegı gıbı alamayanda olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…