2012 Ekim Anneleri

merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim

ben dün gittim canım, çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.

çok geçmiş olsun canım, ben de fena halde kabızım napcam bilmiyorum ( inşallah iyice dinlenirsen de biran önce atlatırsın.

merhaba özlem,

hoşgeldinn öncelikle.
inşallah bu sefer sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

dün ense kalınlığı için doktora gittim. çok şükür herşey yolundaymış. ense kalınlığı 1.4 bu normal demek oluyormuş çok şükür.

sonra doktor bakarken cinsiyetini sordum. ama varya bebek nasıl hareketliydi gülmeyi bıraktım kahkalar attım

bacaklarını iyice ayırınca doktor baktı ve kesin olmamakla birlikte kızzzzzzzzzz dedi

Allah ım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn.

çok geçmiş olsun canım yat dinlen

cok gecmiş olsun.

Arkadaşım gelmiş geçmiş olsun.. Neyse ki iyiymişsiniz :) Çok sevindim. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

İşte ben de bundan bahsediyordum. İkili testte belli oluyor diyorlar. Demek senin alttan baktırmana bile gerek kalmamış. Hadi bakalım hayırlısı arkadşım. Bu arada sağlıklı olması haberine de çok sevindim canım benim.

canım nasıl geçiyo ikili test biraz anlatır mısın ? merak ediyorum da bend eperşembe giicem

cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen güzelce...

çok geçmiş olsun canım, Allah'a emanet ol

hoşgeldiiin inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler olsun

maşallah ya ne güzel rabbim yarın aynı güzelliği bize yaşatsın inşallah sorunsuz çıkalım doktordan

cinsiyeti de merak ediyorum çok acaba öğrenebilcek miyiz biz de

canım maşallah size, darısı da başımıza inşallah. çok kilo vermişsin ama bebek iyiymiş Allah'tan. ben daha tartılmadım. pek içimden gelmiyor. kilo aldığımı veya verdiğimi de sanmıyorum. ama karnım şekilleniyor sanki. 1 hafta daha sabır diyorum kendime.

canım ben muhabirlik yaptığım zamanlarda bir profesörle görüşmüştüm aşerme olayıyla ilgili. doktor dedi ki vücut hamileyken sizin kadar korumaya çalışır bebeği. hangi vitamininiz eksikse o yönde uyarı verir. yani canımızın istediği meyvelerde aslında ihtiyacımız olan gidalar olurmuş. onun dışında çok aşerme durumları falan bayanların abartmaları diyor. normalde de biranda canınız birşey isteyebilir ama hamile olunca daha nazlı oluyorsunuz, aşermeye yorup istediğinizi aldırmak için biraz duygu sömürüsü oluyor bu dedi. herkes birbirinden göre göre böyle yapıyormuş

kızlar ya görüşünüze ihtiyacım var ben şimdi bi haftadır öksürüyorum ya bebeğime bişey olsa belli olur muydu bu zamana kadar ya perşembe günü randevum var çatlıcam o zamana kadar:S

canım benim hiç merak etme, bence öksürükten hiç birşey olmaz.

ya primaya ben de başvuru yapcam ama çocuğunuzla nasıl vakit geçirirsiniz falan soru vardı. benim çocuğum yok diyip diğerlerine cevap vermedim. daha arayan soran da olmadı. milupa'dan aradılar. ayın 26'sından sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler

13 aylık daha kızım uykusuzluk çok kötü evet kızımda fazla gündüzleri uyumuyor ben uyumaya çalışana kadar o uyanıyor :) biraz zor olacak benim için hayırlısı artık

ay canım maşallah ya, iyi cesaret varmış sende. ben cesaret edemezdim ikisini arka arkaya.

merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim

ben de haftaya gitcem ya, çok heyecanlıyım. aslında bu haftadan gitsem mi diye de düşünüyorum ama, 1 hafta daha sıksam dişimi daha iyi olacak galiba.

tatlım geçmiş olsun, Allah korumuş sizi. umarım bir daha böyle zor anlar geçirmezsin.

inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına bebişini canım, aramıza hoşgeldin.

ayyy cinsiyet tahmininde bulunmuş ne güzel. bakalım bizde olacak mı öyle birşey. inşallah hepimiz güzel haberler veririz bundan sonra birbirimize. ben bu gittiğimde de ultrasondan memnun kalmazsam başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

yaaa çok sevindim ayyy ben de heyecanlandım şimdi senın kaç haftaydı cinsiyet tahmininde bulunmak için erken değilse bende sorayım druma he bu arada çin takvimine göre tutuyo mu şimdilik?

çok geçmiş olsun inşallahhh birdaha yaçamazsın böyle bişey

maşallahhhhhhhh demek bir çiçeğiniz olacak allah bağışlasın tamamına erdirsin inşallahhhh

gecem tebrikler herşey normal çıkmış ve cinsiyet bile tahmin edilmiş darısı başımıza

ülkeryıldızı idi sanırım çok çok geçmiş olsun

cok gecmıs olsun canım ucuz atlatmıssınız yat dınlen dıkkat et kendıne allah korusun senı ve bebısını
hosgeldın canım ıns saglıcakla kucakalrın bebegını

aaa gözünaydın saglıkla gelsın bebegın canım
benım oglumda 12 ncı haftada bellı olmustu cınsıyetı bakalım bunda nasıl olacak:26:

Arkadaşlar birkaç gündür bulantı bakımından iyiydim ama bugün kaç kez istifra ettim.... Offf ne yesem şaşırdım. Tuzlu tuzlu yiye yie canım sıkıldı artık. OFfff:26:

cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen
cnm gözün aydınnnn bende akşam gidicemmm tam kaç hafta oldu ultrasona göre?
çok sevindim inşalah bizde görebilirizzzzzzzz
akşam gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…