merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim
beeeennnn
oglum var 22 aylık am acok sukur uykusu duzene gırdı ama yemesı altında bezı ıste bunalr sıkıntı ıns bebıs dogana kadar hallederız bı kısmını allah kolaylık versın canım
kızlar selam ancak gelebıldım toplantımız vardı
bazı arkadaslar mevsımı olmayan meyvelerden bahsetmıs nacızane fıkrım ısım olarak soylemesek cıdden alan olabılecegı gıbı alamayanda olabılır
topiğin ilki benmiyim
topiğin ilki benmiyim
Canım ben tayt giyiyorum. Keşke tayt alsaydın. Eğer lastiği sıkarsa bir beden büyük alırdın. Ben öyle yaptım. Rahat ettim. Birde uzun etek aldımOOOhhhhh havadar havadar. Zaten yanmaya ve gece uyuyamamaya başladım sıcaktan. Ve ayaklarım ağrıyor.
ya ben kilolu olduğum için tayt giymeye de çekiniyorum
Canım eğer söylerse memnun olurum tabiki bakalım ne diyecek:)Ama çok telaşlı ve heyecanlıyım kalp atışı devammı acaba sağlıklımı nasıl die aklımı yiyorum:)Canım bir arkadaş daha gitmişti :=) Sanırım sen ikincisin.... Benim 2 hafta daha varrr.... Çok heyecanlıyım. Sen cinsiyetine baktırcak mısın peki
inşallah cnm Allah razı olsun.aminnn sizlerinde inşallah.merhaba brck
maşallahhh sen bizden öndesin zamanın gelmiş maşallahhhayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın inş.
aynıymış cnm günümüz seninle.inşallah hayırlı haberlerle döneriz..ben yarın gidicem canım nasipse
Canım eğer söylerse memnun olurum tabiki bakalım ne diyecek:)Ama çok telaşlı ve heyecanlıyım kalp atışı devammı acaba sağlıklımı nasıl die aklımı yiyorum:)
inşallah cnm Allah razı olsun.aminnn sizlerinde inşallah.
aynıymış cnm günümüz seninle.inşallah hayırlı haberlerle döneriz..
günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?
İnşallah ikiniz de güzel haberlerle döneceksiniz canlarım benim. Cinsiyet için vaginal muayene gerekiyormuş. Ondan sordum tatlım ben de baktıracak mısın diye
Merhaba hanımlar
Bugün doktora gittim. Maşallah her şeyi normal dedi doktor. 10. haftada gözüküyor. Düşük riski var mı dedim, olabilir dedi. Neden dedim kansız olabilirsin dedi. Kansızlıkla düşüğün ne alakası var anlamadım. Ülkemin doktorlarının gözünü seveyim. Buradaki her kadına düşük tehliken var deyip acayip ilaçlar yazıyorlar.
Gidip gelirken yoruldum sanırım belim ağrıyor. Onun dışında çok mutluyum. 3 haftada büyümüş Allah'a şükür.
inşallah tatlım...
aaa ilk kez duydum ben...benim doktorum hayatta bakmaz vajinal olarak kim dediki onu?
Doktorlar zaten görüyolarmış cinsiyeti çok önceden ama söylemiyolarmış:)
ben vajinal muayene olamam çok korkarımmm:)
topiğin ilki benmiyim
Kızlarrrr primadan ilk hediyem geldi
30 marttan sonra dağıtıma başlıcaz sonrasında 1 hafta içinde elinizde olur demişlerdi..süper hızlı çıktılar :)
aynı anda bi kargom daha geldi.doğumgünümde limango hediye çeki vermişti ben de değerlensin diye bebişime ilk eşyasını aldım ordan.anti bakteriyel battaniye..ççookkk güzelmiş yumuşacık.ay çok mutlu oldum
inşallah tatlımmm yarın yazarım anca akşam 9 gibi gidicem eşimide beklicem:)galiba sensin canım ay nolur dönüşte yaz merak ediyorum nasıl bakıyolar neler dicekler.Güzel haberlerle gel işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?