2012 Ekim Anneleri

merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim

topiğin ilki benmiyim

Canım bir arkadaş daha gitmişti :=) Sanırım sen ikincisin.... Benim 2 hafta daha varrr.... Çok heyecanlıyım. Sen cinsiyetine baktırcak mısın peki

hoşgeldin arcak

aynenn katılıyorum sana bu meyveleri görünce geçmişe hiç bakmadım daha önceden de bende söylemiştim isim vermeyelim diye bunlar kesinlikle yazılmaması gerekiyor bencede aş ermesekte etkilenebiliyoruz ki alamayan bulamayan birçok kişi olabilir

topiğin ilki benmiyim

merhaba brck
maşallahhh sen bizden öndesin zamanın gelmiş maşallahh hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın inş.

ya ben kilolu olduğum için tayt giymeye de çekiniyorum

Canım bir arkadaş daha gitmişti :=) Sanırım sen ikincisin.... Benim 2 hafta daha varrr.... Çok heyecanlıyım. Sen cinsiyetine baktırcak mısın peki
Canım eğer söylerse memnun olurum tabiki bakalım ne diyecek:)Ama çok telaşlı ve heyecanlıyım kalp atışı devammı acaba sağlıklımı nasıl die aklımı yiyorum:)
merhaba brck
maşallahhh sen bizden öndesin zamanın gelmiş maşallahh hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsın inş.
inşallah cnm Allah razı olsun.aminnn sizlerinde inşallah.
ben yarın gidicem canım nasipse
aynıymış cnm günümüz seninle.inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

İnşallah ikiniz de güzel haberlerle döneceksiniz canlarım benim. Cinsiyet için vaginal muayene gerekiyormuş. Ondan sordum tatlım ben de baktıracak mısın diye

günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?

bennnn 2.5yaşında kızım var altını alıyorum yemek hiç yemiyooo bütün işi bende hayırlısı olsun napalım idare edicez inş bi şekilde...çok şükür uyku sorunumuz yok gece 11 de yatar sabah 10da kalkar...

İnşallah ikiniz de güzel haberlerle döneceksiniz canlarım benim. Cinsiyet için vaginal muayene gerekiyormuş. Ondan sordum tatlım ben de baktıracak mısın diye

inşallah tatlım...
aaa ilk kez duydum ben...benim doktorum hayatta bakmaz vajinal olarak kim dediki onu?
Doktorlar zaten görüyolarmış cinsiyeti çok önceden ama söylemiyolarmış:)
ben vajinal muayene olamam çok korkarımmm:)

Merhaba hanımlar
Bugün doktora gittim. Maşallah her şeyi normal dedi doktor. 10. haftada gözüküyor. Düşük riski var mı dedim, olabilir dedi. Neden dedim kansız olabilirsin dedi. Kansızlıkla düşüğün ne alakası var anlamadım. Ülkemin doktorlarının gözünü seveyim. Buradaki her kadına düşük tehliken var deyip acayip ilaçlar yazıyorlar.
Gidip gelirken yoruldum sanırım belim ağrıyor. Onun dışında çok mutluyum. 3 haftada büyümüş Allah'a şükür.

canım bebek kanla yasıyor sendekı kan yetersızse bebegın gelısımını etkılıyor kanımız yeterlı bıle olsa bellı bı donemden sonra butun doktoralr kan ılacı verıyor kan bızım yasamımız normalde de yanı hamıle olmasakta kansızlık cok onemlı bı rahatsızlık ama ıhtımallle bısey dıyemez tabı onc etahlıl yaptırıp bakması lazım

Canım bir arkadaştan duydum ben. Hatta doktora sorduk beraber evet belli oluyor ikili test zamanında dedi ama vaginal muayene gerektirdiği için baktırmadı arkadaş.

ayy ne güzüll güle güle iyi mutlu günlerdeee kullanın inşallahh..

banada 30 marttan sonra yollicaz demişlerdi belki bizimkide erken gelir ozaman:) güzel şeyler varmı içindee???

meraba kızlar yazamadım 2 saattir iş yerimde bir yoğunluk sormayın şimdi de yemek için çıkıyorum biraz dinleneyim hadi sonra görüşürüzzzz

bu arada komik gelmesin ben hamile pantolonu kullanmaya başladım benim göbek gerçekten çok şişti 5 aylık kadar varımtabi tüp bebekte kullandığımız hormonlarında etkisi olabilir iş yerinde de merdiven çok inip çıkıyorum etek olmazdı ondan pantolan aldım çok rahat valla ama 2 ay sonra olmaz bunlar heralde millet 1-2 beden büyüğünü alıp daralttırıyormuş sonra açtırıyormuş biz acemiyiz ya düşünemedik böyle bişiyi neyse gittiği yere kadar artık

bulanmaya başladım herkese baş başşşş

Merhaba kızlar. Dün çok kötü bir gece geçirdim. Akşam tuvalete girdim. Malesef kabız olmuşum az birşey zorladım ve malesef kanamam oldu. Çok korktum. Hemwn dr u aradım. Yurtdışındaymış. Hatanenin acilini aradım. Nöbetçi dr da yat dinlen yarına gelirsin dedi. Sabah 6da kalktım kanam devam ediyor. Üstelik de kahverengi falan da değil. Bildiğin kırmızı kan. Nası kötü oldum anlatamam. Neyse çok şükür dr a gittik. Hemşireye dedim ben dayanamam dr gelene kadar bir bakalım. Oğlumun doğumu da orda olduğu için herkesle arkadaş gibiyiz zaten. Bir baktık bebecik kıpır kıpır çok şükür. Sonra dr geldi. Kese etrafında kanaman yok ama tam yerleşmemeiş ondan olmuştur dedi. Bir de oğlum beni çok yoruyor. 5 dk yatmama tahammülü yok. 10 gün rapor verdi dr. Şimdi yatıcam bakalım. Allahtan kayınvalidemler gelmişti memeleketten 1 gün önce. Artık ne kadar dinlenebilirsem bakalım. Bu arada kanama azaldı ve kahverengiye döndü çok şükür. İnşallah geçecek zamanla bakalım......

Umarım sizlerde herşey yolundadır... Çok sık giremem arada uğrarım artık.......

merhaba arkadaslar

ismim özlem
öncelikle hepimize saglıklı güzel hamilelik diliyorum.
bu benim ilk bebegim. bir sene icinde 2 düşük yasadım. zor zamanlar gecirdim ama hayırlısıyla simdi tekrar hamileyim.
umarım bu sefer bebegimi kucagıma alırım.

çalışıyorum vakit buldukca burdan mesajlarınıza eşlik edecegim.

herkese güzel günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…