Sagol canim daha iyiyim serum toparladi biraz bakalim yarina devam etmez insallah ishalim kendi doktorumada gidemedim tabi evime yakin bir hastaneye gittim ornek de veremedim ki test yapacaklardiuykumu acti oturuyorum iste esim sabah gelecek hastaneye gittigimi duyunca sasiracak
inş devam etmez canımm..ishal normal bir insanı bile bu kadar hırpalarken bizi nasıl bitkin bırakır..
dikkat et kendinee..bol bol su tüket canımm..inş çabuk toparlanırsın..
haklısın eşinde şok olacak şimdi..allahtan abin yakınmış..
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
kızlar merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim ama hiç bir belirtim yok biraz göğüslerim acıyordu dünden beri onlarda acımıyo artık korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba kalp atışları durduysa bebişlerimin hiçbi belirti vermezmi acaba kanama falan olmazmı haftaya salı günü kontrolümüz var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişlerime 8 yıl aradan sonra geldiler bana rabbim acısın yüzümüzü güldürsün
Benim de göğüs ağrılarım 9. haftada geçmişti. Bulantıya gelince de her hamilede görülmeyebiliyor. O yüzden canınızı sıkmayın.
Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acababebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acababebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba
selam arkadaşlar.allah hepimize sağ salim.kucapımıza almayyı nasip etsin bende ekim annesi olucam inşallah.
İyi ki abim var yoksa bu gece icimi kemirirdi hamile olmasam idare ederdimde ama bebek susuz kalmasin dedim 1 sise serumla telafi etmeye calistik neyse meleklerimiz Allaha emanet olsun destegin icin tsk ederim biraz uyumaya calisicam iyi sabahlar
haklısın canımmm..insan kendinden önce direk bebeğini önemsiyor..
çok iyi yapmışsın serum çok çabuk toparlanmana yardımcı olur inş..
rica ederim canımm..inş şimdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?