2012 Ekim Anneleri

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda tekrardan hamile kalırsın

çok üzüldüm canım Allah sabır versin

çok üzüldüm canım inşallah yine hamile kalırsın..geçmiş olsun

Ayyy canım bize de ykleyip göstersene fotoğraflarını bebişinnn... Çok gzel oluyor 3d ler yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :=)

Arkadaşım öncelikle ben ikili testte vaginal muayene ile bakıyorlar cinsiyete demiştim. Erken dönem olduğu için vaginal bakabiliyorlar eğer talep edersek. Ayrıca bunu çok iyi biliyorum çünkü daha yeni bir arkadaşım ikili test yaptırdı. Cinsiyet diyince vaginal bakmamız gerekiyor pozisyon uygun değil dediler arkadaşım baktırmadı. Zaten eğer pozisyon uygun değilse ense kalınlığına da vaginal bakabiliyorlar. Onun dışında elbette abdominal muayenede belli oluyor cinsiyet. Yanlış anlamışsın.

İkincisi ise şu kız erkek olma ihtimal konusuna gelince. Onu da yanlış anlamışsın sen Ben kendi yaptığımız denemelere göre bilimsel olarak kız olma ihtimali yüksek demiştim... Keşke daha dikkatli okusaydın Şimdi neye göre değerlendirdin denemelerinizi dersen onun için de internetten araştır diyeceğim. Çünkü fazla açık anlatmam gerekiyor. Spermin dayanıklılığı, yumurtaya mesafesi vs. bu tarz şeyler... X leri Y leri bizde biliyoruz ama zahmetin için teşekkürler :=)

Son düzenleme:

Valla arkadaşım ben de anlamadım 20. hafta ne alaka Hani gelişim için önemli bir hafta mıdır yoksa öyle sadece kafasına göre mi dedi bilmiyorum.....ben de en son cuma günü gördüm bebişimi Haftaya cuma da ikili test için gidiyorum nisaipse. İnşallah iyi geçer... Ama gidince soracağım dr.a niye 20. hafta diye

mrhaaba cnm dr gittik ve bebişimizi bizde gördük kpırdııyordu kalbide pııtpıtı pıt pıt diye attgıını gördük içim bir tuhaf oldu yaa ne bileyim acayip oldum....3 hafta sonra ense kalınlıgı 2 li test yapılıvcak 3 hafta sonra tekrar görecegim bebişimi allahın izniyle bir sorun ıkmasn inşlh sağlııklı olsun eli ayagı düz olsun dua et cnm çünkü dualara ihtiyacımız var

iyi akşamlar anneler sanki günler geçmiyor gibi biran öncıe şu tehlike dönemini atlatsak artık dayanamadım yarın için doktordan randevu aldım bahanem hazır tabi ilaçlarım bitti bebişimi görmek istiyorum napim merak ediyorum nasıl geçer bu aylar bu arada isimlerimizide belirledik hem kız hem erkek hangisi olursa allahım koymayı nasip eder inşallah hepimize

bebeğini kaybeden arkadaşlarada çok geçmiş olsun benimde ilk bebeğim düştü bu ikinci allahım hepimizin hkkında hayırlısını versin

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür bugün bulantım yine var ya of...bebeğini kaybeden arkadaşada sabır diliyorum allahım inş en yakın zamanda tekrarını nasip etsin allahım kimseye yaşatmasın inşallah amin...bende çok panik yapıyorum dr a gitceğim zaman offf...

çok üzüldüm Allah en kısa zamanda bu sıkıntının üstünden gelme sabrı versin sana.,bir daha da hiç yaşatmasın,bizlere de göstermesin...

peki yanlış anlamış olabilirim..ama asla amacım ''ben bilirim ''demek gibi bişey değildi. sen de bunu yanlış anlamışsın sanırım...
''biz de biliyoruz'',''keşke dikkatli okusaydın'',''internetten araştır''falan gibi cümlelerin bana bu mesajı verdi.. ben sadece bildiklerimi paylaştım...zaten alıntı yaptığım mesajla sadece alıntı sahibine cevap değil..terslemek,açığını yakalamak,hahahaha yanlış biliyor gibi düşüncelerle yazmadım.ama bu mesajındaki tarzın hoşuma gitmedi..bir daha da bildiğimi paylaşırsam.. geyik yapıp geçeceğim....

canım benim allah sabır versin. inşallah yeniden hamile kalırsın ve bebeğini kucağına sağlıkla alabilirsin. kendine çok iyi bak. hamile kalabilmek bile büyük mucize pozitifi görmek için bile dünyaları verecek bir cok insan var sen hamile kalabiliyorsun şükürki yeniden olur bebeğin. kendine ii bak

Canım bende araştır falan derken gerçekten araştır demek istedim. Mesajımda da dediğim gibi eğer sorarsan bana nereden bileceksin denemelerinin kız bebek açısından daha büyük ihtimal yarattığını, anlatmam çok zor. Çok açık konuşmam gerekecek. O yüzden dedim. Ayrıca burası geyik yeri değil neden hemen alındın anlamadım. Ben yorumuna yorum yaptım sadece böyle şeylere gerek yok. İkinci kez yanlış anladın beni Amacım kimseyi kırmak değil benim. Sadece anlattım meramımı. Yalnız alınganlık hiç hoş değil. Söylediklerimin hiçbirisi kimseyi kırmak amaçlı değil olamaz da... Birbirimizi tanımıyoruz bile neticede. Cidden araştır dediysem araştır, biz de biliyoruz dediysem biliyoruz manasındadır. Ben düz ve açık konuşurum. Sanırım bu tarz sana değişik geldi.

arkadasim bu x y muhabbeti ne bilmiyorum ama yanlis bi anlasilma var galiba kadinda xx kromozom u var buda kiz kromozomlari erkek degil erkekte xy var cunku x i anneden y yi babadan alir.anne xx baba yx dir eger babadan x gelirse xx olur kiz olur babadan y gelirse yx olur erkek olur bunun kis ihtimali fazla erkek ihtimali fazla olmasiyla alakasi yok o an babanin hangi kromozomu hizli ve saglamsa o cinsiyeti belirler bilyonlarca sppermde milyonlarca x var milyonlarca y var hangisi gelirse o olur.

bncede tamamen katılıyorum

bu arada calistigim icin her zaman giremiyorum.malum isim zor eve geldigimde olu gibi oluyorum ve uyuyorum.ben 2 li teste girmeyi dusunmuyorum 3 lu testi yaptiricam.zihinsel engelliler ogretmeniyim o yuzden cok stresliyim yavrumun sag salim saglikli olmasi icin dua ediyorum.birde otizmle ilgili cem kinaci mi neydi onun seminerine gitmistim kesinlikle hazir kek ve benzeri seyler yemeyin demisti,disardaki patates kizartmalarina bakmayin bile dedi bir hafta bekletmis kuflenmemis ,maskara surmeyin ve su renkli temizlik urunlerini kullanmayin camasir suyuna maruz kalmayin demisti ben bunlara dikkat etmeye calisiyorum ama rabbimin tayini nasil isterse oyle olur,birde nar dusuge sebep oluyormus bunlar benim bildiklerim sizinle paylasiyim dedim.rabbim bebeklerimizi sapasaglam kucagimiza almayi nasip etsin

aynen öyle çok sinir oldum ben de.demek kilodan değilmiş sevindim buna inşallah pazartesi ikili test için gittiğimizde daha net görürüz.başka cihazla bakılacak.ben de başka dr.a da görümeyi düşünüyorum bakalım araştırcaz...

ayrıca şu meyve isimi verme konusuna katılıyorum.o mesajları görünce hemen geçiyorum,aklıma getirmemeye çalışıyorum.canı istiyo insanın...

aynen biz de net olmasa da bebişimi gördük ama kağıtta hiç bişey belli değil.eşim gelememişti benimle.akşam ona göstereceğim bi fotoğrafımız bile yoktu..bu arada senin de gözünaydın canım,maşallah bebişine

20. haftada detaylı ultrason istiyo doktorlar genelde.bebeğin el,ayak parmaklarına varıncaya kadar tek tek sayılıyo.o yüzden 20. hafta demiştir dr.unuz...

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba

çok sevindim canım inşallah kucağına alana kadar böyle devam eder bende ikili teste p.tesi günü gidecem şimdiden heycan doruktaaa

tşk ederim canım aminnnn
dualarım seninle inş sende güzel haberlerle dönüp bizi sevindirirsin

tşk ederim redcim
sorma valla eşimde çok şaşırıyor bunda bir terslik var kilo alman gerekmiyor mu diyor
dr um da diyet mi yaptın diye sordu bende hayır dedim..o zaman sorun yok dedi..
bebeğini de etkilememiş dedi..ama daha fazla vermek istemiyorum..bebeğin gelişiminde sorun olmasından korkuyorum...

gozunaydin cnm.insallh hep guzel haberlerle donersin.senin adina cok sevindim.

tşk ederim canımm inş hep böyle güzel haberlerimizi almak nasip olur

red' cim her iki kargonuda güle güle sağlıkla kullanın inş

gözün aydın canım ne güzel cinsiyetini de öğrenmişsin darısı başımıza inş

gözün aydın canım maşallah bebişine

çok geçmiş olsunnn..dikkat et kendine

hoşgeldin aramıza

maşallah bebişine çok sevindim senin adına..ne güzel cinsiyetini de tahmini olarak öğrenmişsin..
darısı bizim başımıza

maşallah bebişine hemen de nasıl büyüyorlar..ben de bu gittiğimde görünce şok oldum

tşk ederim canımm aminnnn
inş daha güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olur hep birlikte
evet canım ben siirtteyim..doğumu burda yapmayacağım ama 21. haftaya kadar takibimi burda sürdüreceğim..
öğrenirsen çok sevinirim..hepsini denedim ama en azından örnek biri olursa içim daha rahat eder..
şimdiden tşk ederim canım ilgin için..

canım çok üzüldümmm..allah sabır versin..en doğru zaman da tekrar nasip etsin inş..

merhaba arkadaşlar, bende ekim annesi olucam inşallah:))

hoşgeldin aramızaaa

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah bebişine
dualarım seninle inş çok güzel haberler getirip bizi de sevindireceksin

ultrasyondan bende şikayetçiyim canım yaaa...ultrasyon kağıdına baktığın zaman başkası olsa hiç birşey anlamayacak..
benim ki keseyide küçükten almış bebek zor görünüyor içinde..biraz da dr dan kaynaklanıyor sanırım..
inş içimizin rahat edeceği şekilde olur bundan sonraa..yoksa ultrasyon kağıtlarını saklamak anlamsız olcak bu gidişle..

tşk ederim canım bu arada senin de bebişine kocaman bir maşallahh

canım çok geçmiş olsunn...
şimdi iyi misin??

canım çok geçmiş olsunn...
şimdi iyi misin??

Sagol canim daha iyiyim serum toparladi biraz bakalim yarina devam etmez insallah ishalim kendi doktorumada gidemedim tabi evime yakin bir hastaneye gittim ornek de veremedim ki test yapacaklardi uykumu acti oturuyorum iste esim sabah gelecek hastaneye gittigimi duyunca sasiracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…