2012 Ekim Anneleri

kızlarr dün beni primadan aradılar hediye için

bilmem kaç nisan dan sonra bayrampaşa forum istanbalda bulunan e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler.

Allah kısmet ederse nisan sonu gibi gidip alırım.

benimkide 19 martta e bebektn alın dediler gidemedim.içinden neler çıkıyor bilen var mı

kızlarrrrr bugün bebişimiii gördümmm .. ultrasonla sat tarihim aynı gidiyoo ..bütün kan tahlillerim çok güzelmiş.bebişimzn kalp atışı 175 küt küt nası atıyodu kıyamam 22 mm olmuş bebişimm ne kadar büyümüş 3 hafta sonra gördüm nasıl şekillenmişşş.. çok heycanlandım 3 boyutlu gördümm bide 4 boyutlu diyolar tam karındaki halini gösteriyo karında nasılsa ultrasondada aynısı görünüyo çok değişik bişey 5 tane de fotoğrafımızı aldıkk çok mutluyumm hepimizin bebişleri sağlıklı olu inşallahh allah nazarlardan korusunnnnn

muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü
hoşgeldin canım.hayırlı uğurlu olsun...
maşallah subhanallahhep böyle güzel haberlerle gelirsin.. inşallah hepimiz doğum hikayelerimizi anlatırız burada..canım sen siirtte miydin? arkadaşım var orada.3 hafta önce anne oldu. o kadar güzel bir normal oğum yapmış ki,imrendim valla.. itersen doktorunu da öğrenebilirm...
valla yemek gerektiğini biliyorum ama aslı astarı var mı bilemem.. biz riske atmayıp yiyelim bence... annem bana hamileyken canı manolya koklamak istemiş.. hemen de bulamamışlar ben 2 3 gün hiç hareket etmemişim annem ben karnında öldüm diye korkmuş,sonra babam-mekanı cennet olsun- bulmuş getirmiş. annem koklayınca ben bi tekme atmışım ki babam bile şok olmuş o harekete...
aklına hemen kötü getirme..bir daha içmezsin olur biter... bir de kızlar ne yemek içmek istesek önce bakın nete.. meyve sebze bile olsa...
günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?
valla burada baya bi var. benim bildiğim en küçük 4 aylık kızı olan dennisss arkadaşımız..
merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim
hadi güzel haberlerle gel...
İnşallah ikiniz de güzel haberlerle döneceksiniz canlarım benim. Cinsiyet için vaginal muayene gerekiyormuş. Ondan sordum tatlım ben de baktıracak mısın diye
yok canım öyle bişey.. benim tüm tanıdıklarım karından öğrendiler..özellikle sordum hamile kaldıktan sonra... hiçbiri de vajinal ultrasona girmemişler...
maşallah bebiş büyümüşş... Allah nazarlardan korusun hepiciğini:)
canım çokkk geçmiş olsun. kendine dikkat et...boşver buraları yat sürekli...
hoşgeldin,tebrik ederim,hayırlı olsun...

canım yanlışını düzeltmem gerek erkek olma ihtimali daha fazla.. bayanlarda X ve X kromozomları var yani 2 tane erkek,kocişlerimizde X ve Y var. biri kız biri erkek. dediğin gibi cinsiyeti baba belirliyor ama 4 kromozomda 3 erkek 1 kız var..hayırlısı olsun..

kızlar bu prima ya nasıl başvuruyorsunuz bilgi verirmisniz
prima dünyası sitesine giriyorsun kayıt oluyorsun form dolduruyorsun.onlar seni arıyorlar şu tarihte gelecek falan diyorlar..sen sadece kargo ücreti veriyorsun 5 tl.benim bugün geçti elime.. halbuki 30 marttan sonra demişlerdi..içinde 4 adet yenidoğan bebek bezi.vodafone 30 dk konuşma paketi.. pantene numuneler ariel leke çıkarıcı çok cici bir tupperware mama saklama kabı anne oluyorum dergisi ve cdsi var..güzel bi kutu çanta içinde geldi.. ben çok beğendim..

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada çok şükür kanama kesilmiş gibi. Sarıya dönmüş epeyce rengi.

Benim 4. gebeliğim bu. 2si kayıp. Sürekli bu endişe ile geçti hamileliklerim. Neyse sonu iyi olsun inşallah....

arkadaslar primayı ben cok onceden almıştım içinde çok bişi yok ama beklentinizi küçük tutun
halamın kızı ilk kampanya başladığında başvurmuştu bir sürü sey gelmiş kıyafet bile varmış içinde
ama bana gelenler
mama kutusu
4 adet bebek bezi
ariel leke çıkarıcının numune gibi küçük bi paketi
bir kaçtane broşür bi bilgi kitapçığı hamilik ve doğumla alakalı
bi tane cd içinde yine bilgiler olan
onun dışında çokta işe yaramıycak olan indirim çekleri vardı zaten hepsini attım broşürlerin
işe yarayan mama kutusu ve 4 adet bez sadece

genelde oyle canım banada oglum ıcın mılupadan gelmıstı daha once ama hep bu tarz seyler onda kargoda vermedım ben.4 bez 5 lıra etmez ben sadece mama kabı ıcın uye oldum zaten

ben içeriğinin bunlardan ibaret olduğunu biliyordum,onun için hazırdım. ama bence yine de iyi çünkü içindekiler tamamı ücretsiz..içindekilerin 5 tl etmesi gerekmez sonuçta o kargo ücreti..taş attık ta kolumuz mu yoruldu?? ve ben çok mutlu oldum.. bebeğimin ilk hediyeleri benim için.. annem almış bişeyler ama görmedim daha..

canım fıyatla ılgılı ben ornek verdım o yuzden üstüme alınıyorum ben ılla 5 lıra etmesı gerekıyo dıye yazmadım ornek verıdm sonucta bende basvurdum bunların heyecanı yetıyor ınsana ama su bı gercekkı zaten reklam ıcın yapılan seyler

canım benim ya ne güzel ilk öğrenen sen oldun aramızda ALLAH kızını kucağına almayıda nasip etsinnnn çok tatlısınnn

selam kızlar bugün başım agrıyor gibi mide bulantım daha geçmedi grip olcak gibiyim habire hapşuruyorum pazartesi doktor günümüz.inşallah herşey yolundadır.
hiç iştahım yok özellikle tatlı şeylerden nefret edito bebiş anında çıkıyo tatlı yersem.çok bitkinim

merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...

geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.hepimiz diken üstündeyiz seni çok iyi anlıyorum bende birbuçuk aydır doktora gitmedim umarım iyidir bebegim.
Allah yardımcın olsun.

canım benimm yaa çok üzüldümmm geçmiş olsun RABBİM YARDIMCIN OLSUN inşallah bidaha böyle bi acı yaşatmasın

Ah arkadasim Allah yardimcin olsun tabii ki dualarimiz seninle.Cok uzuldum insallah Allah bir daha boyle aci birsey yasatmasin.hakkinda hep hayirli seyler olsun bundan sonra.Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…