kızlarr dün beni primadan aradılar hediye için
bilmem kaç nisan dan sonra bayrampaşa forum istanbalda bulunan e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler.
Allah kısmet ederse nisan sonu gibi gidip alırım.
senin adrese gelecek o zaman, ben kendim gidip alıcam.
kızlar bu prima ya nasıl başvuruyorsunuz bilgi verirmisniz
canım netten primanın sıtesıne gırıp uye oluyosun sonra ılk hedıyem lınkıne tıklayıp basvuru formunu dolduruyosun bu kadar
hoşgeldin canım.hayırlı uğurlu olsun...muhtemel tarih 10 ekim 2012.sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma alacağım günü
maşallah subhanallahiyi geceler herkese
kızlar ben bugün bebişimi görmeye gittim
herşey yolunda çok şükür
büyümüş kocaman olmuş görünce şok oldumm..
dr bulantın ve kusmalarına rağmen çok iyi beslemişsin dedi..
haftasıyla uyumlu..kalp atışlarını da dinledik içim rahatladı
1 hafta sonra 2 li testini yaparız dedi..
bugün tekrardan 2. kere kan ve idrar tahlillerim yapıldı..sanırım bunlar her ay rutin yapılacakmış..
daha önce de 5+5 de yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı..
bugün yaptırdığımda da herşey normal çıktı..sadece kan değerim düşmüş..
kan hapı yazdı..progestana 10 gün daha devam edicem..12. haftadan sonra bırakıcam..
bugün gittiğim dr dan memnun kaldım ilgiliydi..yanlız ultrasyonu çok kötü..
şansıma sadece batman kaldı..onu da denedikten sonra karar vericem artık..
bu arada hamile kaldığımdan beri tam 5 kilo vermişim..
böyle giderse ben kilo vererek doğurucam galiba :))
bugün içim kıpır kıpır bebeğimi görmek MUHTEŞEMDİ
valla yemek gerektiğini biliyorum ama aslı astarı var mı bilemem.. biz riske atmayıp yiyelim bence... annem bana hamileyken canı manolya koklamak istemiş.. hemen de bulamamışlar ben 2 3 gün hiç hareket etmemişim annem ben karnında öldüm diye korkmuş,sonra babam-mekanı cennet olsun- bulmuş getirmiş. annem koklayınca ben bi tekme atmışım ki babam bile şok olmuş o harekete...Hani canimiz bisey isterse yememiz gerekiyormus ya bu gercek miki hani tanidiginizin basina gelen bisey falanmi var neden herkes illaki caninin cektigini bulup yemek zorunda acaba ben bunun asil hikayesini merak ediyorum. Birde ruyamda bir meyve gordum simdi ben asermismi oluyorum nerden anliyoruz
aklına hemen kötü getirme..bir daha içmezsin olur biter... bir de kızlar ne yemek içmek istesek önce bakın nete.. meyve sebze bile olsa...günaydın kızlar ... ben dün eşim enerji içeceği almıştı kendine poşetle mutfağa koymuşş bende neler almış diye baktım enerji içeceğini gördüm ve açtım içtim dayanamadım sonra eşim kutunun üstünü okudu ve gebe ve emzikli kadınlar içmemelidir yazıyordu..ben çok korktum ya eşimde ne zaman buldun ne vakit içtin sen dedi oda tedirgin oldu tabi..acaba bebişime bişey olurmu ya?
valla burada baya bi var. benim bildiğim en küçük 4 aylık kızı olan dennisss arkadaşımız..günaydın hanımlar nasılsınız geceniz nasıl geçti? benim kızım hiç uyumadı tabi benide uyuytmadı şimdi de güzel güzel oynuyor :) çocuğu küçük olupta hamile olan varmı ?
hadi güzel haberlerle gel...merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim
yok canım öyle bişey.. benim tüm tanıdıklarım karından öğrendiler..özellikle sordum hamile kaldıktan sonra... hiçbiri de vajinal ultrasona girmemişler...İnşallah ikiniz de güzel haberlerle döneceksiniz canlarım benim. Cinsiyet için vaginal muayene gerekiyormuş. Ondan sordum tatlım ben de baktıracak mısın diye
maşallah bebiş büyümüşş...Merhaba hanımlar
Bugün doktora gittim. Maşallah her şeyi normal dedi doktor. 10. haftada gözüküyor. Düşük riski var mı dedim, olabilir dedi. Neden dedim kansız olabilirsin dedi. Kansızlıkla düşüğün ne alakası var anlamadım. Ülkemin doktorlarının gözünü seveyim. Buradaki her kadına düşük tehliken var deyip acayip ilaçlar yazıyorlar.
Gidip gelirken yoruldum sanırım belim ağrıyor. Onun dışında çok mutluyum. 3 haftada büyümüş Allah'a şükür.
canım çokkk geçmiş olsun. kendine dikkat et...boşver buraları yat sürekli...Merhaba kızlar. Dün çok kötü bir gece geçirdim. Akşam tuvalete girdim. Malesef kabız olmuşum az birşey zorladım ve malesef kanamam oldu. Çok korktum. Hemwn dr u aradım. Yurtdışındaymış. Hatanenin acilini aradım. Nöbetçi dr da yat dinlen yarına gelirsin dedi. Sabah 6da kalktım kanam devam ediyor. Üstelik de kahverengi falan da değil. Bildiğin kırmızı kan. Nası kötü oldum anlatamam. Neyse çok şükür dr a gittik. Hemşireye dedim ben dayanamam dr gelene kadar bir bakalım. Oğlumun doğumu da orda olduğu için herkesle arkadaş gibiyiz zaten. Bir baktık bebecik kıpır kıpır çok şükür. Sonra dr geldi. Kese etrafında kanaman yok ama tam yerleşmemeiş ondan olmuştur dedi. Bir de oğlum beni çok yoruyor. 5 dk yatmama tahammülü yok. 10 gün rapor verdi dr. Şimdi yatıcam bakalım. Allahtan kayınvalidemler gelmişti memeleketten 1 gün önce. Artık ne kadar dinlenebilirsem bakalım. Bu arada kanama azaldı ve kahverengiye döndü çok şükür. İnşallah geçecek zamanla bakalım......
Umarım sizlerde herşey yolundadır... Çok sık giremem arada uğrarım artık.......
hoşgeldin,tebrik ederim,hayırlı olsun...merhaba arkadaslar
ismim özlem
öncelikle hepimize saglıklı güzel hamilelik diliyorum.
bu benim ilk bebegim. bir sene icinde 2 düşük yasadım. zor zamanlar gecirdim ama hayırlısıyla simdi tekrar hamileyim.
umarım bu sefer bebegimi kucagıma alırım.
çalışıyorum vakit buldukca burdan mesajlarınıza eşlik edecegim.
herkese güzel günler :)
Arkadaşlar bende herkes gibi çin takvimi, rus takvimi, bebeğin kesesinin içindeki durumu, bunların hepsine baktım. Ama biliyoruz ki bunlar tamamen yanlış şeyler. Bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor. ondan gelen kromozom önemli. Ben yanlız bebek denemelerimizi bilimsel olarak incelediğimde gördüm ki kız çocuğumuzun olması şansı biraz daha yüksek görünüyor.
prima dünyası sitesine giriyorsun kayıt oluyorsun form dolduruyorsun.onlar seni arıyorlar şu tarihte gelecek falan diyorlar..sen sadece kargo ücreti veriyorsun 5 tl.benim bugün geçti elime.. halbuki 30 marttan sonra demişlerdi..içinde 4 adet yenidoğan bebek bezi.vodafone 30 dk konuşma paketi.. pantene numuneler ariel leke çıkarıcı çok cici bir tupperware mama saklama kabı anne oluyorum dergisi ve cdsi var..güzel bi kutu çanta içinde geldi.. ben çok beğendim..kızlar bu prima ya nasıl başvuruyorsunuz bilgi verirmisniz
arkadaslar primayı ben cok onceden almıştım içinde çok bişi yok ama beklentinizi küçük tutun
halamın kızı ilk kampanya başladığında başvurmuştu bir sürü sey gelmiş kıyafet bile varmış içinde
ama bana gelenler
mama kutusu
4 adet bebek bezi
ariel leke çıkarıcının numune gibi küçük bi paketi
bir kaçtane broşür bi bilgi kitapçığı hamilik ve doğumla alakalı
bi tane cd içinde yine bilgiler olan
onun dışında çokta işe yaramıycak olan indirim çekleri vardı zaten hepsini attım broşürlerin
işe yarayan mama kutusu ve 4 adet bez sadece
kızlarrrrr bugün bebişimiii gördümmm .. ultrasonla sat tarihim aynı gidiyoo ..bütün kan tahlillerim çok güzelmiş.bebişimzn kalp atışı 175 küt küt nası atıyodu kıyamam 22 mm olmuş bebişimm ne kadar büyümüş 3 hafta sonra gördüm nasıl şekillenmişşş.. çok heycanlandım 3 boyutlu gördümm bide 4 boyutlu diyolar tam karındaki halini gösteriyo karında nasılsa ultrasondada aynısı görünüyo çok değişik bişey 5 tane de fotoğrafımızı aldıkk çok mutluyumm hepimizin bebişleri sağlıklı olu inşallahh allah nazarlardan korusunnnnn
ben içeriğinin bunlardan ibaret olduğunu biliyordum,onun için hazırdım. ama bence yine de iyi çünkü içindekiler tamamı ücretsiz..içindekilerin 5 tl etmesi gerekmez sonuçta o kargo ücreti..taş attık ta kolumuz mu yoruldu??ve ben çok mutlu oldum.. bebeğimin ilk hediyeleri benim için.. annem almış bişeyler ama görmedim daha..
maşallah bebiş büyümüşş...Allah nazarlardan korusun hepiciğini:)
dün ense kalınlığı için doktora gittim. çok şükür herşey yolundaymış. ense kalınlığı 1.4 bu normal demek oluyormuş çok şükür.
sonra doktor bakarken cinsiyetini sordum. ama varya bebek nasıl hareketliydi gülmeyi bıraktım kahkalar attım
bacaklarını iyice ayırınca doktor baktı ve kesin olmamakla birlikte kızzzzzzzzzz dedi
Allah ım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn.
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?