offf çok kötuyum mıgdemde olmayan seylerı çıkarıyorum olamaz ya kan kusucam artık.kayınpederım bıle farketmış hemen tlf elınde panıkle taksı cagırıyor dr göturmek ıçın.ben kusarken nefessıs kalıyorum ve bıraz fenalasıyor gıbı oluyorum tansıyonum duşuyor bembeyaz oluyorum sızde oylemısınız
malesef aynı durumlara geliyorum büyük ihtimalle açlık şekerimiz düşüyo , tansiyonumuz düşüyo bayılıcak gibi oluyoruz. 2 metrelik lavabo yatağım arasında bayılmamak için zor tutuyorum kendimi... Allah seninde benimde tüm bu sıkıntıyı çekenlerin de yardımcısı olsun
kızlar fenayım yaaa evde bitek ben varım ama burnumaa çok iğrenç sigara kokusu geliyooooo![]()
aynen bende tek olduğum zaman sigara kokusu alıyorum üst komsum balkonda içiyoo sanırım ordan bize geliyo koku...
bende bulantıdan muzdaripim. 8 haftalık gebeyim. sonunda hastaneye yattım geçen gün. ama dayanamadım ve kaçtım hastaneden diyebilirmhastane ortamını gördükten sonra kendimi psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum. bir de işe gelmek zorundayım. bu bulantılardan bizi kurtaracak muhteşem bir ilaç yok mu yaaa
(
sanada geçmiş olsun çidden bende hast. çekemem diye gitmiyorum ama çok zayıfladım...
Merhaba guzel anneler
Benim bugunde keyfim yok ne yazik ki2 gecedir agrim var tam gogus kafesimin ortasina giren mide asitleri yatinca yukari dogru cikiyor diye dusunuyorum mide asitleri bu ishalden beri toparlanamadim asiri gazim oldu cok gegirti oldu o da yara yapti herhalde rennie falan ictim ama fayda etmedi gunduz ayakta olunca iyiyidim gece yatmaya kalkinca yine agri basladi nefes alirken bile agriyordu bugun doktora gidicem bakalim doktorum herhalde mide doktoruna da yonlendirir beni iki gecedir agridan cok az uyuyabildim o da oturur pozisyonda anca
![]()
çok geçmiş olsunn Allah tez zamanda şifa versin sıkıntılarını gidersin...
okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw
aman maşallah diyorum negüzel işteee , bak şöyle düşün hani normal zamanda midemizi üşütünce devamlı çıkarırız 1 hafta sürer bazılarımızın ,işte bu durumun haftalaca sürdüğünü düşün kabus gibiiiii......
ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..
aynen ölü gibiyimm napıcam bilmiyorumm ne giyinmek ne iş yapmak istemiyo canım... kimseylede görüşmüyorum.... iyice gulyabanii oldumm