sende bendensin desene canım yaaa..
dr un bana birşey dememesi aklımı karıştırdı..
düşük tansiyon iyidir dedi..
ama benim çok başım dönüyor ve çok halsiz oluyorum..
bende senin gibi tuzlu birşeyler atayım ağzıma o durumlarda..
ayyy gozunaydın canımmm.. Masallahh. Darısı basımıza insallahhh... Bizim terbiyesizinde her tarafı meydandaydı ama doktor daha kucuk dediAnlayamadı yane.. Hayırlısı olsun....
evetttt canımm geliyoo aminn hepizinki sağlıkla gelsin inşallahhhhhgözün aydın c
anım pipilin geliyor demek hayırlısı olsun inşallah..
Sağlıkla gelsin paşanız
teşekkür ederizz teyzesiiiii darısı sizin başınızaaaa en kısa zamandaa.insan merak ediyo yaaa ama bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi palavraymışş onu anladımmm:))))
ewet canımm.. bide sırtustu uzanıp ayakları bıraz havaya kaldırmakta ıyı gelıyormus.. siz neden siirttesiniz bakem ?? ben buaraya evlendim
evetttt canımm geliyoo aminn hepizinki sağlıkla gelsin inşallahhhhh
onu da deneyeyim sağol canım ya tavsiyelerin için
bende buraya gelin geldim eşimin düğüne bir kaç gün kala siirte şark görevi çıktı..
şarkımızı tamamladık sayılır çok şükür..
2.5 ayımız kaldı..şimdi tayin bekliyorum hayırlısıyla..
sen gelin gittiğine göre temelli kalıcan galiba??
nerden gittin oralara
ayy ne güzelll yaaa insallah şöyle güzel bir şehire cıkarda rahatlarsınız.. bende karambolde geldım işte... son pişmanlık fayda etmedi.. insallah bır gun bizde gideriz burdann.. mutluyuz cok şükür ya katlanılıyor herseye.. yoksa uzaklık cok kötü.. ailemmm bursada..
ayy ne güzelll yaaa insallah şöyle güzel bir şehire cıkarda rahatlarsınız.. bende karambolde geldım işte... son pişmanlık fayda etmedi.. insallah bır gun bizde gideriz burdann.. mutluyuz cok şükür ya katlanılıyor herseye.. yoksa uzaklık cok kötü.. ailemmm bursada..
edammm, Tutsaqkoliq, seda32, hulyakevin, menbeta, eminabd, Masumiyet, semayasar83, laplace, nkusmez, supremee
Bunlarda Cimeka ve Red' e sonra bize niye yok demesinler
ben çok sevdım sıırtı doguda olsa ınsan arıyor oraları yıne
hep öyle oluyor canım yaa ama insan eşinin yanında olunca nerde olursa olsun yaşıyor iştee..
allah bozmasın inşallah
benim ailemde istanbulda..
tayine de 7 il seçtik ilk 2 si istanbul..
gönlümüzden geçende istanbul..inşallah hayırlısıyla öyle olur canımm
sizinde gönlünüze göre olsun inş
ben çok sevdım sıırtı doguda olsa ınsan arıyor oraları yıne
aaaaa bana yokmu(( dermışım
amin canım insallahh istanbul cıkar. hakkınızda hayırlısı olsun..
kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
hadi sizlerde öğrenin merak ediyorummmm sizlerideeee
Eki Görüntüle 373529
oldu mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?