2012 Ekim Anneleri

nasıl yaniii aman allahım bu kadar erken belli mi oldu hadi gözün aydın canım

aman maaşallah ne güzel ya bende cok meraklandım şimdi erken degilmi ya benim doktorum 1.5 ay sonra belli olur dedi seninki test yaptırırken mi cıktı yoksa ultrasonda gözüküyomu ay bende ögrenimde cicisleri almaya basliyim

maşallah canım bebişlerine

gözünaydın canım oglusun saglıkla gelsın ıns

biz geldiiiikkk

benım doktor tabıkı rapor vermedıgı ıcnı geldım kanama alanı azalmıs ama hala varmıs cok onemsencek bısey deılmıs ama yınede 1 kutu daha progestan azı agrı kaldırma leken fılan olursa kasık agrın olursa acıl gel dedı bol sıvı tüket dedı bebişte cok ıyıymıs canavar gıbı masallah dedıbı tane resım verdı ama su an kendı yerımde dılım yanı burda tarayıcı yok artık pzt koycam resmı cok merak edıyorum ne yroum yapcaksınız dıye ama pzt artık

bırde 1 ay sonra gel dedı 25 nısanda gıdıcem

bıde esım bulantıalr ne zamn geccek dedı bu haftalarda(9-10) doruga ulasır daha sonra azalır dedı

Son düzenleme:

boşver canım kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bu yılın erkek yılı olduğunu sende ispat ettin canım bizde ikili teste12+2 de gidicez belki bizimkide belli olur

tatlım normalde benim de tansiyonum hep düşük cıkardı ve hamileliğimde de öyle. dr.a sordum ben de sıkıntı yok dedi. takma kafana bence. sorun olsa dr söylerdi sanırım

benimde göbek kısmım hafif hafif kaşınmaya başladı. ama sanki kreme başlamak için erken gibi geliyo bana

sizin yazdıklarınızı görünce ben de hevesleniyorum. haftasonu ben de bişeyler alıcam inşallah

ayy maşallah ilk erkek haberi de geldi. sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallah canım, ben soramadım korkumdan düşük riski devam ediyo mu diye bu sefer doktorda bişey söylemedi. kafaya takmayalım inşallah hiçbi sıkıntı olmaz

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

benim sabah bulantılarım bile geçti 2 gündür rahatım zaten pekte rahatsız eden bişey değildi açıkçası sizlere allah kolaylıklar versin
saol darısı bize olsun inşallah bizimkide geçsin bugün mahvoldum yine.
ayyyyy çok sevindim..oğlan çabuk gösterir derler doğruymuş.bende 1 haftam var gideceğim inş gösterir...bende erkek hissediyorum RABBİM gönlümüze göre versin....erkek haberimiz geldi 1 tane maaşallah ya....
ama bu bebiş ( tüm bebişler gibi ) çoook tatlııı.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALlah
maaşallah bebişini canım...

selam arkadaşlar nasılsınız bende bu akşam dr a gidiyorum dualarınızı bekliyorummm gelince yazarım size...

selam kızlar bulantıdan ölüyorum yine..sabahtan beri çekiyorum..günler geçsede bir bitseydi..zor zor zor

sanırım coğu arkadasımızın bebişlerin cinsiyetlerini 12. haftadan sonra öğrenmeye baslamıs. bunları okudukca daha bir heyecan bastı beni :) hayırlısı olsun bakalım diyorum..

kızlar siz catlak için kreme ne zaman basladınız ? ben 10. haftaya girdim artık kullanmaya baslasam cok mu erken olur

selam arkadaşlar nasılsınız bende bu akşam dr a gidiyorum dualarınızı bekliyorummm gelince yazarım size...

dualarımız hep sizlerle arkadaslar... dilerim her şey gönlünüzce ( gönlümüzce ) olur ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur

KIZLAR MERHABALAR

bayadr yazamadım sızlere kananmam geldı gecen aksam acılen doktorumuzu aradık geldı sagolsun ve rahım agında acılma var dıkmemız lazım bebısler dusmesın dıye dedı ve o aksam ıslemı tamamladık ıgne kullnıyorum suan kırmızılar yerını kahverengıye bırakı neysekı cok sukur bebeklere bısey olmadı ama odum koptu o an dusuk yapıyorum dıye mınıklerımız akkaha emanet ve cok saglamlar

cnm yaa ALLAH a şükürler olsun ki bebekler iyiiii çok geçmiş olsun

bi topikten buldum kıslar biraz içim rahatladı

Hamilelik ve Ayçekirdeği
bugün duydum iş yerimde ki arkadaşın kuzeni çocuk bakım uzmanıymış hamilelik döneminde ayçekirdğei yemek bebeğin beyin fonksiyonalrını geliştirir gözlerini iyi yaparmış bebek için iyi bişeymiş...zaten çekirdeği severim yemem için bir bahanem oldu :))) ben de her akşam bir avuç ceviz yiyorum bazen karıştırıp 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp cevizi yiyorum yanında da su yerine süt süpe roluyor vamıdır cevizin bir yararı bilmem....bide folic asit bakımından mandalina karpuz kavun yeşil sebzeler çok zenginmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…