nasıl yaniii aman allahım bu kadar erken belli mi oldu hadi gözün aydın canım
ama bu bebiş ( tüm bebişler gibi ) çoook tatlııı.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALlah
maşallah canım bebişlerinetünaydın teyzelerrrrrrrr biz geldikkk
doktora gittik bebişimin biri 10+2 , dierii 9+5 çıktımaşallahh gayet iyilermiş 4 günlük fark var aralarında ama çift yumurta ikizinde bu gayet normal dedi doktor bu dende genelde değişik olurmuş zaten
2 hafta sonrada 2'li test için gidicez inşallahhhh
kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
hadi sizlerde öğrenin merak ediyorummmm sizlerideeee
kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
kızlar bu arada ben bu zamana kadar toplam 5-6 kere dr a gittim..
her gidişimde tansiyonum 8 e 5 - 8 e 4 yada 9 a 5 çıkıyor..
dr düşük olduğunu ama bir sorun olmayacağını söyledi..
baş dönmen oluyor mu dedi bende çok sık oluyor dedim..
özellikle istifra ettikten sonra düşecek gibi oluyorum dedim..
ama hiç birşey söylemedi..aranızda düşük tansiyon yaşan var mı??
gerçi ben gebelik öncesinde de düşük tansiyonluyum..
kızlar rocun spreyin eczanelerdende alabilirsiniz.. ben sordum fiyat 40 lira. bu hafta almayı düşünüyorumm... benımde karnım haricinde her yerim kasınıyor.. sırtım daha cok catlıcak galibaa
bulantısı olan arkadaslarında Allah yardımcısı olsun. ne kadar zor yaa.. benım sadece geceleri yatakta yüzüstü ve yan yatınca oluyor. o bile dayanılmaz sizleri düşünemiyorumm..
benim de bir sürü cicilerim var..
ilk gebeliğimde duyan hediye almıştı..
bende dayanamayıp bir kaç parça almıştım..
baya bir kıyafeti oldu şimdiden
annemde çıtçıtlı stoğu yapmış sağolsun..
benim bebişte doğmadan çok şanslı
ama bu bebiş ( tüm bebişler gibi ) çoook tatlııı.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALlah
saol darısı bize olsun inşallah bizimkide geçsin bugün mahvoldum yine.herkese günaydınlar hayırlı cumalar
benim sabah bulantılarım bile geçti 2 gündür rahatım zaten pekte rahatsız eden bişey değildi açıkçası sizlere allah kolaylıklar versin
ayyyyy çok sevindim..oğlan çabuk gösterir derler doğruymuş.bende 1 haftam var gideceğim inş gösterir...bende erkek hissediyorum RABBİM gönlümüze göre versin....erkek haberimiz geldi 1 tane maaşallah ya....kızlarr merhabaaa dr dan yeni geldimm 11+3 teyizz cinsiyetimiz belli olduu paşaaaa açmış pipisini gösterdi bizeee gerçi ben kız istiyordum biraz hayal kırıklığı oldu dr a kesinmi dedim %100 dediii sağlıklı olsunda aslında çokta önemli değilll ama daha yukaruı çıkmamışşş düşük riski devam ediyomuşş 2 hafta daha dikkat etmem gerekiomuşşşşş
maaşallah bebişini canım...ama bu bebiş ( tüm bebişler gibi ) çoook tatlııı.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALlah
selam arkadaşlar nasılsınız bende bu akşam dr a gidiyorum dualarınızı bekliyorummm gelince yazarım size...
maaşallah Allah nazarlardan saklasın paşa yatmıs ense yapıo resmen poz vermiş ohh burası cok rahat der gibi
KIZLAR MERHABALAR
bayadr yazamadım sızlere kananmam geldı gecen aksam acılen doktorumuzu aradık geldı sagolsun ve rahım agında acılma var dıkmemız lazım bebısler dusmesın dıye dedı ve o aksam ıslemı tamamladık ıgne kullnıyorum suan kırmızılar yerını kahverengıye bırakı neysekı cok sukur bebeklere bısey olmadı ama odum koptu o an dusuk yapıyorum dıye mınıklerımız akkaha emanet ve cok saglamlar
slm millet ben geri geldim ya aklıma bişey takıldı çekirdek yemek bebege zarar verir mi?
tatlım geçen gün canım istedi ben yedim bir avuç kadar. yararını zararını bilmiyorum ama napim
ya bende yiyorum şuan ama içim içimide yiyor inşallah zararı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?