2012 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar bi kac gundur giremiyordum sayfalar akmis gitmis ama ben hic gecmise bakamadim.
bugun cok isim var islerimi halledip dr gidicem kismetse gelince yazarim bebisimin son durumunu simdi cikiyorum kendinize iyi bakin.

kızlar günaydınnnn
ben de durumlar fena
2 gün önce kahverengi akıntım geldi
dr a koştum
düşük tehliken var dedi
haftalık progesteron iğnesi verdi
kahverengi akıntım kesildi ama şimdi sarı akıntım var ve kokusu da var rahatsız oluyorum
progesteron kullananlar bana yardımcı olabilir mi
iğnenin yan etkisi mi bu?
annemlerde yatıorum
topiği de fırsat buldukça okumaya çalısıyorum kızlar
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Gunaydın bızde bugun gezmelere gıdıcez ınsallah.k.valıdem bıraz gezelım kızım dıyor ama benım hıc cıkasım gelmıyor korkuyorum gecenlerde bı cıktık yarım saat postanede uzandım 15 dk fılen kuaforde uzandım yolda oturmalarımı hıc saymıyorum bıle

benim bebeğin ense kalınlığı 3,2 iki hafta önce geçen perşembeki kontrolde 3,4 çıktı ama ileri düzey ultrasonda doktorum çapada senin sonucun umuyorumki iyi olmuştur eğer öyleyse beni rahatlatacak bende 38 yaşındayım ve ilk hamileliğim birazda ondan korkum doktorun kimdi ismini verebilirmisin yada gitttiğin merkezin adını teşekkür ediyorum......ya birde rapor almalımıyım kaç gün almam gerekir sence ...........

güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah ikili test sonucun güzel olur inşallah iyi haberlerini alırız desteğin için teşekkürler...........

Biliyorumki bizlere bbu bebekleri nasip eden onlarıda koruyacaktır yani benim üzüntüm boş ama hamilelik beni çok duygusal yaptı zatende duygusal bir insanım ama tek duam allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir psikoloji inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder desteğin için teşekkürler canım................

HERKESE GÜNAYDIN dilerim her şey bizim bebeklerimiz için bu güzel gün gibi aydınlık ve pırıl pırıl olsun hepimize mutlu pazarlar.............................

geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda atlatır...devam edecek olursa tomografi isteyin...
hoşgeldin,hayırlı uğurlu olsun...Allah kavuştursun
Günaydın canım. 2012 Ekim Anne adayları ... gözlerim doldu başlığı okuyunca... Bebeğimi düşürmeseydim bu guruba dahil olabilirdim
geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah...
güzel haberlerle gel
canım kokulu akıntının hemen doktora bildirilmesi gerektiğini biliyorum.bence ulaş doktoruna...inşallah bişey yoktur....

günaydın bu arada,iyi pazarlar...ya ben dün bi bunalımdım sormayın.. gece ne yapacağımı şaşırdım,menopoz teyzeler gibi.bi sıcak bi soğuk.. karnım aç bişey yemek istemiyordum,kitap okuyım diyorum canım sıkılıo.tvden de sıkıldım,yatıyorum kalkıyorum dönüyorum dolanıyorum..psikopat gibiydim ayyyy...sonra gece ağlaya ağlaya uyudum..sebepsiz..eşim de hiç sevmez ağlarken görmeyi beni..söylenmeye başladı ne var ağlıyacak diye,sen beni anlayamazsın anlamanı da beklemem diye bir sürü laf söyledim ona da...çok garipti ya,kendimden korktum

Ozel mesaj attim sana. Ben ertesi gun dinlendim sonra yavas yavas hareketlendim. Yani ise gidiyorsan haftasonuna denk getirirsen rahat rahat dinlenirsin.

Canım bende dun öyleydim varya yataktan kalkamadım başım dönüyodu 10 kere cıkardım beslenemedm dogru duzgun hastanaye gıttım ben eve gonderdı dırek hıcbsey vermedı

iyi pazarlar guzel anne adaylari bende acayip bel agrisi var belimin sol kösesine civi batiriyolar sanki. böyle bel agrisi olan varmi?

Kizlar merhaba.Burada simdi aksam oldu. Bugun cok hastalandim.durduk yere mideme korkunc bir agri girdi,bulantida cabasi(oguruyorum ama birsey cikmiyordu). Gozlerim karardi ve ben sanirim bayildim.Esim hastaneyi aramis.Megerse calisiyorlarmis.Taksiye bindik gittik 2 adimlik yere.doktor tansiyonumu olctu cok dusmus.ne yiyorsun dedi bende 'ekmek,peynir,zeytin,kraker,arada meyve,bazen corba' dedim.esim hemen 'avuc ici kadar yiyor' deyince,bana bitkisel ilac verdiler birde alamadigim vitamin ve mineral takviyesi yaptilar. hayatimda ilk defa kirec renkli serum yedim. hemsireler bana masaj yapti,basima,kollarima ve bacaklarima esimin kursu vardi o gitti ben yalniz kaldim. ayy birde bi sikistim ayiptir soylemesi,nasil yapsamki diye dusunurken hemsire birseymi oldu deyince hemen atildim 'tuvalete gitmeliyim,hem de acil' dedim :) beni tuvalete goturdu sagolsun.ustumu cikardi beni tuttu.cunku dusuyorum tek basima.
sonra yataga donduk diger hemsilerede geldi.sorular sorup durdular.hangi ulkedensin? ne zaman geldin? ne kadardir evlisin? gozlerin cok guzel insallah cocuk sana benzer gibi seyler soylediler.
bu arada midem hala agriyor. doktor bana bitkisel mide ilaci verdi.bitkisel olsa bile sakin acil olmayan agrilarda icme dedi.simdi dayanabildigim kadar dayanacagim..bugunki serum 6 adet vitamin iceriyormus ve bunlar kimyasal degil bitkisel oldugu icin ve cin doktorlari gibi noktasal tedavi yaptigindan ayrica bebisimide gordugumden 100 dolar hesap cikardilar.Allahtan devlet yardim ediyor.her seferinde bu kadar para versek iflas ederiz biz.
Noktasal tedavi nedir?
soyleki bizim ulkemizde sadece akupunktur var.Ama bu ulkede daha fazlasi var.Mideye bagli ayaklarda ve ellerde sinirsel noktalar var.bu noktalara baski uygulayinca mideye ulasiyor.tedavi 100% sonuc vermez ama rahatlatir.bu tedavi uygulanirken ozel tutsu komur ile vucut sicakligi kontrol ediliyor.
Bitkisel ilaclar faydali midir?
Kesinlikle hayir ama yan etkisi kimyasal ilaclara gore cok daha azdir.unutmamak gerekir ki,ilacin hic bir turu zarasiz degildir.

Not: doktor bana ilac vermedi.eger agrin yada atesin olursa yine gel burada mudahale edelim dedi.israr etsem bile ilaci bana vermedi.kendisi gozetim altinda vermeliymis.

halimi soracak olursaniz sabaha gore biraz daha iyi ama mide agrisi devam ediyor.bulantilarim hic kesilmeyecek gibi.

günaydınn edacımm iyi pazarlar olsun hepimizeee

inşallah canımm..nasılsın görüşmeyeli??

güzel haberlerini bekliyoruz canımm

geçmiş olsun canımm..
bol bol uzan ve dinlen..
inş bir daha yaşamazsın..

HERKESE GÜNAYDIN dilerim her şey bizim bebeklerimiz için bu güzel gün gibi aydınlık ve pırıl pırıl olsun hepimize mutlu pazarlar.............................

mutlu pazarlar canımm

canım bunlar çok normal..bende genelde evin içinde vakit geçirdiğim için dün isyanlardaydım eşim bir yandan gülüyor bir yandan daha neler göreceğim deyip duruyordu dün..bazen eşime laf atıp duruyorum sıkıldım deyip duruyorum o da kendini bu gibi durumlara alıştırmaya çalışıyor..daha yolun başlarındayız bu duygusallık zamanla daha da artıyormuş..eşlerimiz kendinlerini hazırlasa çok iyi olacak

kızlar merhaba ben 10. haftama girdim ama hiç belirtim yok bende çok az mide bulantısı oluyor sabahları oda kusacak gibi değil göğüslerimde acıması geçti gibi bişey salı günü doktora gidicez ama çok korkuyorum bebişlerim gelişmiyormu acaba hamileliğinde hiç bi belirtisi olmayan varmı çok endişelniyorum çok korkuyorum salı günü kötü bi haberle karşılaşmaktan

iyi pazarlar guzel anne adaylari bende acayip bel agrisi var belimin sol kösesine civi batiriyolar sanki. böyle bel agrisi olan varmi?
bende bel ağrısı oluyor ama batma gibi değil yayygın bi ağrı o da hareketime bağlı olarak.. normal canım normal olur böyle...

aynı ben:) hiç bişeyim yok. bikaç midem bulandı çıkardım ama sayılıdır..midemde yanma şişkinlik gibi şeyler oluyor.. göğüslerimde de bişey yok..sırt bel ağrım oluyor.arada kontrole de gittim endişeliydim senin gibi. ama çok şükür ki bebeğim iyiydi.3 haftayı geçti.. inşallah iyilerdir.. Allaha emanet...

selam kızlar. baya muhabbetler dönmüş, yetişemedim valla. ense kalınlığı durumları kişinin yetkinliğine bağlıymış kızlar. farklı doktorlara görünmekte fayda var. o da olmazsa en doğrusu karından sıvı aldırmak. bebişlerimizin sağlığı için her türlü acıya katlanmayı öğrencez artık.

ben sabah tartıldım, 1 kilo vermişim 3 ayda. buna da şükür. inşallah bundan sonrası çok daha iyi olacak. bu hatfa kontrolümüz var. umarım herşey yolundadır. insan ayda 1 gidince çok endişeleniyor bebişi için. umarım hepimiz bu heyecanları, korkuları sağlıkla atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alırız.

herkese hayırlı pazarlar

iyiyim cnm benim sağol sen nasılsın? yarın öğleden sonra 13:30 da randevum var ikili test için gidecem 3 hafta olmus bebişimi görmeyeli çok merak ediyorum birazda tedirginlik var tabi hayırlısıyla yarınıda güzel şekilde atlatırız inşallah

bende hic bir belirti yok canim kusma vs. hic olmadi. tek belirtiler göguslerde sislik ve sIk idrara cikma. herkeste belirti olmuyormus. bende endiseleniyordum en basta. hatta hamile oldugumun farkinda bile olmuyorum. endiselnme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…