2012 Ekim Anneleri

ay valla sevindim annenin gelmesine ne güzel sana yardımcı olur bol bol dinlen ... benim annemde 1 nisandan sonra gelicek 2 kardeşim üni sınavına giricek onları yalnız bırakma dedim , inşallah bende yakın zamanda kavuşurum hayırlısıyla , yalnızlık zor gerçekten hele endişeliyken....

ben de nar suyunun zararlı olduğunu biliyorum...

netten araştırmakta fayda var... özellikle prof dr ibrahim saraçoğlu nun hamileyken içmeyin dediğini iyi biliyorum

nar içerdiği antioksidanlar dan dolayı ilk üç ayda az tüket, 1 narı iki güne böl demişti doktorum...lakin bu aralar mide yanmam çok olduğu için her gün yarım bardak nar suyuna havuç suyu karıştırıp içiyorum...mide yanması çekenlere tavsiye ederim...

ben de nar suyunun zararlı olduğunu biliyorum...

netten araştırmakta fayda var... özellikle prof dr ibrahim saraçoğlu nun hamileyken içmeyin dediğini iyi biliyorum
evet bende duymuştum
mide bulantısına evet iyi geliyor nar ben yiyorum...

arkadaşlar çok korkuyorum ben!!!! perşembe günü eşim işten geldi saat 18e doğru her zamanki gibi, yemek yedik falan ondan sonra kafam çok ağrıyor dedi, ağrı kesici aldı ama hiç fayda etmedi, ağrı dahada artmaya başladı, neyse geç oldu yattık yinede ama ağrıya devam.. cuma sabah bir kalktı saat 7de çıldıracak ağrıdan ne yapacağımı bilemedim, kayınvalidem, kayınpederim, onu öyle görmek varya elimizden hiç bişey gelmiyo.Hemen doktora gittik, doktor hemen rontgen istedi beyinden onu yaptırdık bu arada ağrı birkaç saniye bile olsun azalmıyo!!! bize dedi ki çok ileri derecede sinüzit dedi ameliyat olmadan kurtulamazsın dedi ya birden korktuk ne ameliyatı diye bize dedi işte biz yapamıyoruz ama gidin başka hastanelerle konuşun araştırın. Ordan çıkıp eve gittik.. biraz akşama doğru azaldı ağrı ama geçmiş değil.. sonra yine akşam oldu yattık, bu kez saat 5 te sabah kıvranmaya başladı yeter artık diye, hafifleyen ağrı tekrar çoğaldı bir doktora daha gittik çünkü cuma günkü doktor ilaç bile vermedi geçmez diye ama evdekilerden aldı faydası yok... doktor beyin röntgenine baktı burda sinüs görünmüyor doktor nasıl ameliyat der dedi, hemen sinüs röntgeni istedi baktı sende sinüzit falan yok dedi!!!!!!!!!!!!!!! şaştık kaldık. Bizi nörolojiye yönlendirdi beyin röntgenini incelemesi için doktor hiç bir sorun yok dedi o doktor da.. e peki ağrı dedik bilmiyorum dedi,belki basit bir üşütme, stresden olabilir, üzüntüden, gerginlikten ya da migren olabilir dedi. sonra eşimin yüzünün her tarafına küçük bir iğneyle birşeyler sıktı ağrı yı gidermek için kaşına, kulagına, kulağının arkasına, burnun yanlarına, kafasına, boynuna alnına,çok aci vericiydi ben dayanamıyordum.. ama oda işe yaramadı, eve geldik acılar içinde kıvranıyor ne yapacağımızı bilemedik bir de hafta sonu, pazartesi yi beklemeliyiz.. bunun sıkıntısından bende de sancı başladı otururken falan rahatsız ediyo, üzüntüden galiba ama insanın elinden hiçbirşey gelmemesinden daha kötü birşey yok nasıl olcak bilmem. eşim bu ağrıyı allah düşmanım başına vermesin diyo ya o kadar şiddetli ki her tarafına vuruyo bacakları, beli bilemedik..

bugün sabah 5 ten beri çekiyorum bulantıyı ayağa kalksam başım dönüyor,kusmaktan öldüm kan geldi artık..ilaçta fayda etmadi artık nedense azalacağına 2 gündür şiddetlendi iyice 12 haftamın içindeyim azalacağına çoğalıyor nedense..halimi görseniz saç baş deli gibi battaniyenin altındayım şimdi nete geçtim daha yinede midem bulanıyor....

iyiyiz canım allaha şükür boğaz ağrısı ve hapşuruk ta olmasa süper olucak hani mahvediyo beni nar suyu iyiymiş içicem birazdan

Merhaba,

Ben bir kaç haftadır sadece okuyordum.
Ama şimdi yazmam gerektiğini düşündüm.
Doktorum nar, nar suyu ve ada çayı kesinlikle yasak dedi.
Paylaşmak istedim.

çok çok geçmiş olsun canım eşine ALLAH acil şifalar versin...

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah düzelir çaresi bulunur

canım benimde 12.haftada 2gün boyunca tavan yapmıştı kusma ve bulantı sonra yavaş yavaş azaldı bugün daha iyidim 12+6 oldum...

Merhaba,

Ben bir kaç haftadır sadece okuyordum.
Ama şimdi yazmam gerektiğini düşündüm.
Doktorum nar, nar suyu ve ada çayı kesinlikle yasak dedi.
Paylaşmak istedim.

verdiğin bilgi için teşekkürler arkadaşım. ben de ilk kez duydum çünkü.

Sağol arkadaşım... İnşallah sen de en yakın zamanda kavuşacaksın annene :=) Her özlediğin yemeğini yaptır valla... İnsana daha bir tatlı geliyor... Allah kimseyi yalnız bırakmasın.

Bu arada eşi rahatsızlanan arkadaşım. Eğer sinüzit yok ise gerçekten migren olabilir. Migren nedir ben bilirim. İnsanı canından bezdirir. Allah korusun hamileliğimde tutmasın migren krizim. Ama öncesinde neler çektim anlatamam. Migren ben de de bel bacak ağrısı yapar. Çünkü aşırı derecede yorgunluk ve halsizliğe sebep olyor. Peki eşinde mide bulantısı kusma var mı ?????

geçmiş olsun canım umarım cabucak iyileşir eşin...

çok çok geçmiş olsun canım eşine ALLAH acil şifalar versin...

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah düzelir çaresi bulunur

geçmiş olsun canım umarım cabucak iyileşir eşin...

Cok saolun kızlar, allahım en kısa zamanda yardım eder inşallah..

Ama canım benim aniden hiç ama hiç geçmeden bu kadar ağrır mı migren? benim de vardı birkaç sene önce migren ama o gözümle alakalıydı birde ama eşimin gözleri ağrımıyo diyo evet tatlım mide bulantısı oluyordu ama o devamlı değil kafa ağrısı gibi arada gidip geliyo.. Aman allah korusun senin tutmasın migrenin çünkü eğer eşiminki de migren se çok zor çok.....

yeni yıla kötü haberler ve kötü olaylarla başladı ama bebeğim benim uğurum,şans meleğim oldu başıma gelen en güzel şey.....
şuan 9+6 nisan ilk haftada meleğimi görücem sabırsızlıkla bekliyorum.tek eksiğim eşim işi dolayısı ile doğuma 1 ay kalana kadar bebeğim ve ben baş başayız tabi artık birde siz varsınız :))

Cnm sende benım gıbısın benımde esım gorev ıcabı afganıstana gıttı 5 gun once ve belkı dogumuma bıle gelemıcek dusun.

Ayrıca kızlar faceden esımın arkadasıyla konusmasını gordum arkadasına demıskı hanımı gozu yaslı bıraktım cok uzuldum 2 ay sonra yanına gıdıp suprız yapabılırım demıs sımdıden cok mutlu oldum

KIZLAR BU HAMİLELİK GÜNLÜĞÜ İMZASININ BENDE SAYFAMDA GÖRMEK İSTİYORUM NASIL YAPIICAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

canım kendini üzme bebişinde kötü etkilenmesin..belki de hiç birşey çıkmayacak üzüldüğünle kalacaksın..daha sonucu bilmeden yıpratma kendini de bebişini de..yanlız dr un 2 liden hemen sonra istemesi erken değil mi?? 3lü testini de bir görseydi keşke..neyse sen güzel düşün güzel olsun..inş sevinçle güzel haberlerini de paylaşacaksın burada...

canım bende aynı durumdayım..en ufak birşeyde nefes nefese kalıyorum..dinlenip tekrar devam ediyorumm..

hoşgeldin aramıza saç kestirmenin bir sakıncası oladuğunu düşünmüyorum canımm..etrafımda da duymadım daha önce..

gerçekten insan annesine böyle durumlarda çok ihtiyaç duyuyor..benim annemle aramda 25 saat gibi bir mesafe var malesef..hamileliğim çok zor geçiyor lavabodan çıkamıyorum ama anneme de kıyamıyorum..kıymetini bil valla canımm..

hoşgeldin aramıza

Allah kolaylık versin..eşine acil şifalar diliyorum..sen de kendini bu kadar üzme canım biliyorum kolay değil ama bebişini düşün..

aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…