2012 Ekim Anneleri

edamm ve cimeka sağolun kızlar..
cimeka ben de korktum kokulu olmasından
iğnenin yan etkisi gibi gelio bana ama haklısın
yarın dr uma gidip sorsam ii olucak:44:

Aynen canım ağrır. Hatta birden başına balyozl vurmuşlar gibi bile başlayabilir. Yavaş yavş da başlayabilir. Mide bulantısı da bir belirtisi aslında migrenin. Allah yardımcısı olsun. Dr.a migrenden şüpeleniyorum diye gitsin. Ona göre incelesinler. Tedavi olabilir. Ben olamadım araya hamilelik girdi. Eşin sakın ihmal etmesin. Annemin 10 gün yattığını biliyorum migren yüzünden. Benim okadar uzun sürmedi hiç ama 2 gün sürdüğü oldu. O bile insanı mahvediyor. Migreni araştırdığında internetten sosyal hayatı en çok etkileyen baş ağrısı diye buluyorsun. Dr. bana stressden uzak duracaksın. Kahvaltı yapmadan evden çıkmayacaksın. Cenazeye, kalabalık sıkıntılı ortamlara tartışmaya girmeyeceksin, gürültülü mekanlara gitmeyeceksin demişti. Birde güneş, rüzgar, soğuk ve bunaltıcı sıcak da migreni tetikliyor haberin olsun. İllet bir hastalıktır. Eğer migren ise allah yardımcısı olsun. Çok zor çok....

Sağol canım benim. Annemin yanıma gelebilmesi gerçekten şans yani. Çoğumuz annesinden uzakta. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Annemin de toplantıları hafifledi. Çoğalınca yine gelemeyecek yanıma. Şimdinin tadını çıkarıyorum bende

canım benimde 12.haftada 2gün boyunca tavan yapmıştı kusma ve bulantı sonra yavaş yavaş azaldı bugün daha iyidim 12+6 oldum...

Canım bende dun öyleydim varya yataktan kalkamadım başım dönüyodu 10 kere cıkardım beslenemedm dogru duzgun hastanaye gıttım ben eve gonderdı dırek hıcbsey vermedı

evet kızlar ya bir geçseydi şu bulantı ve kusmalar.sağlıklı olduğum günlerimi özledim gerçekten en önemli şey sağlık bunu daha iyi anladım.hepimize geçmiş olsun....

Aynen canım bizde araştırdık internetten yakın olan migren var ağrı yı sanki beynim şişiyor ve oradan çıkacakmış gibi geliyor diye tanımlıyor.. yarın bakalım başka bir doktora gitcez o ne diyecek, onun bugun 3. üncü günü öyle yatıyo buda beni çok üzüyo rabbim şifasını versin. bende kendimi üzmeyim diyorum ama olmuyor arada bir sancı giriyor karnıma kasıklarıma,korkuyorumda ama elimde değil..
Çok saol canım cvpladığın için, dileklerin için saol.. inşallah bebeklerimiz, biz ve ailelerimiz sağlıklı sıhatlı oluruz...

evet kızlar ya bir geçseydi şu bulantı ve kusmalar.sağlıklı olduğum günlerimi özledim gerçekten en önemli şey sağlık bunu daha iyi anladım.hepimize geçmiş olsun....

bulantı kusma deyince hemen kötü oluyorum yaa hamileliğin bu kadar zor oldugunu tahmin etmezdim.çok yakınımın hamileliğinede tanık olmadım birebir. güllük gülistaanlık geliyodu
ama zormuş valla felegim şaştı resmen:)yarın kontrolümüz var doktora sölicem derdime bi çare bulsun valla yemek yapamıyorm eşim yapıyo oda erkek ne kadar yapabilir hergün makarna felan dogru düzgünde beslenemiorum annemi özledim vallaa

biraz korkmussunuz ama bebeğin iyimiş cok şükür.. dinlenmeye calıs güzelim kendini yorma.

canım benım kendini üzme iyi seyler düsünmeye calıs. insallah bir sorun cıkmaz ve kolaylıkla atlatırsın.. benımde nt 2,4 cıkınca bende korktum ama bebeğim benden etkilenmesin diye 2-3 gune aklımdan cıkardım bunu.. hayırlısıyla hersey yolunda olacak insallahh.. ne zaman gideceksin? sonucu alınca habersiz bırakma burayı.. hayırlısı olsun hakkınızda..

bendede aynı sorun var.. cok cabuk yoruluyorum.. 3 aylıkken boyle 7-8 aylık olunca napcezzz biz

canım cok gecmiş olsun.. insallah yarın gideceğiniz doktor ne oldugunu anlar ve tedavi baslar..

mavibattaniye cnm geçmiş olsun
geçti mi akıntın?
iğnenin herhangi bir yan etkisini gördün mü?
sanırım senle bana yapılan iğne aynı iğne
benm de cuma günü kahve akıntım oldu dr a koştum
çok şükür kalp atışları iyiydi
iğne yapıldı
dinleniceksin dedi
aynı gün kesildi akıntı zaten peçeteye az gelmişti
ama akıntım sarı oldu ve kokuyor
yarın dr umu arayıp sorucam
sen de oldu mu böyle bir durum?

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım bu güzel pazar gününde
valla dışarı attık kendimizi bugün eşimle
yarın dr kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak bebeğimin
birde bende kansızlık var onun içinde ilaç başlanacak merak ediyorum bebeğimi:18:

ben biliyordum bu kadar zor olduğunu ilk hamileliğimde 4 ayı rezil geçmişti dedim belki bu iyi geçer buda mide bulantılarıyla geçiyor..çok zor ya candan can oluyor kolaymı anne olmak..ben 6 sene ara verdim şimdi sanki aynı şeyleri unutmamış gibi yaşıyorum.3.çocuğuda istiyordum ama vazgeçtim 2 tane yeter bana ALLAH canlarını sağ etsinde yavrularımın hayırlısı olsun.canım bende yemek yapamıyorum yapsamda zorla burnumu bağlıyorum tek bir çeşit kolay şeyler bizde çoğunluk makarna ve türlerini yiyoruz ne yapalım.

ne güzel etmişsiniz canım havalarda düzeldi bahar geldi.ama dışarı bile çıkmak istemiyorum hiç halim yok

valla zor durumunuz hanımlar
Allah'a bin şükür ne bulantı ne kusma ne tiksinti oldu bende ama annem ve ablamda da olmadı hiç bunlar genetik sanırım görümcem senin gibiydi 5 ay burnundan geldi kızın sadece semizotu salatası yiyebiliyordu yeşillik yani çubuk krakerle

ne güzel etmişsiniz canım havalarda düzeldi bahar geldi.ama dışarı bile çıkmak istemiyorum hiç halim yok

bende öyleyim ama artık evde sıkıldım kansızlık yüzünden kolumu kaldırmaya bile halim olmuyor bir yandan da baş ağrısı ve uykusuzluk sorunlarım var ama hava alayım dedim biraz havalar güzelken sık sık çıkmak lazım temiz hava güneş canlandırıyor valla insanı sende çık bol bol günde 1 saat kadar yürürsek rahat doğum yaparız

bende çok kötüydüm. hergün ya makarna ya yoğurt ve kraker. valla ilk hamileliğim ama 2,sinden korkmaya başladım. mahvoldum. migrenim benimde tuttu. nörologa gittim. doktor açlıktan ve bulantıdan dedi. bugün bulantım azaldı. bu kezde korkmaya başladım neden azaldı diye, bebeğe birşey mi oldu diye..ay şu 3 ay bitsin artık..

merhaba arkadaşlar nasılsınız ? öncelikle ( her ne kadar sonuna gelsekte ) hayırlı pazarlar diliyorum :)

bugün uyumaktan başımı kaldıramadım. sanırım bebiş uyutmak istiyor anasını bir de çok tuvalete çıkıyorum özellikle bugün kendime çok şaşırdım.

sizler iyisinizdir umarım herşey yolundadır.

günaydın cnm aynen bebişim benide uyutmadı bütün gece sağa dön sola dön mümkün değil uyuyamadım bulantımda oldu gece cok fazla bugun sersem gibiyim

esıne cok gecmıs olsun canım bende mıgren dıye tahmın edıyorum benım ablamda babamda ve enıstemde var 3 ununkude co farklı seyredıyor ablamın cok sık oluyor kokulara karsı ozellıkle enıstemde bı tuttu mu acıllık oluyor agrıdan kafa goz şişiyor resmen cok zor bısey sanırım senın esınınde oyle bsıey olabılır :26:

cok gecmıs olsun canım bu bulantılar mahvedıyor bızı bı gecse

hepınıze gunaydın hamişler
mutlu saglıklı mıde bulantısız bı hafta dılıyorum
bızde haftasonu hava gzuel olunca dısarı cıktık ozellıkel dun hep acık havadaydık oglus cok mutlu oldu gezdı oynadı
bende yoruldum aslında oglus buyuk bı kaydıraktan kayıcaktı su kapalı donenlerden bırlıkte cıktık merdıvenlerden ama kaymak ıstemedı bende oturdum onume de onu aldım kaydım vallaesım dıyor masallah dıye bı de düşük riskim var yanı azaldı allahtan ama napım kaptırdım kendımı sonra aksama dogru ıyıce yorulunca mıdem şişti resmen bebiş dedi hop napıyon ben burdayım bu kadar ekşın yetereve gıdınce yattım dınlendım hemen

bende havanın etkısı mı bılmıyorum daha ıyıydım ama sabahları mutlaka oluyro bulantı ve kusma ıns gecer kısa zamanda

Gunaydin annisler,
Nasilsiniz?ben butun gece kustum sabah kalktim gene kustum gecen haftaya gore daha fenayim.su anda da cok bulantim var banyoya gitsem kusarim ama kahvalti ettigim icin cikmasin diye tutuyorum napiim.sasirdim kaldim kizlar napacagim ben yaa,ne kraker ne leblebi hic bir sey tutamiyor beni.surekli bulanti.haftasonumda berbat gecti bu yuzden.bunalimdayim cok bunalimdayim.

Günaydın canımm inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu tatsız durumları bu arada kaçıncı haftadasın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…