edacım bugün gidecem 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl neler yapıyor dr.umunda sözü var cinsiyetini sölücekultrasona girmeden önce 1 tane çikolata yicem bebeğim tam hareketlensin
kızlar ben geçenlerde duydum kahvaltılık helvalar varyaaa onlar 2li testlerde çok işe yarıyomuş bebek fıldır fıldırr oynuyormuşşş ben deniyecem isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nede olsa
esıne cok gecmıs olsun canım bende mıgren dıye tahmın edıyorum benım ablamda babamda ve enıstemde var 3 ununkude co farklı seyredıyor ablamın cok sık oluyor kokulara karsı ozellıkle enıstemde bı tuttu mu acıllık oluyor agrıdan kafa goz şişiyor resmen cok zor bısey sanırım senın esınınde oyle bsıey olabılır :26:
bizde deneyelimmm
şeker komasına giricez bu gidişle
bende zofran kullandım günde yarım tablet şeklinde iyide geliyordu bulantıyı anında kesiyordu.ama burda bazı arkadaşların doktorları ilaç vermiyormuş bulantı için,o yüzden hala tedirginim yani.benim zaten bitti ilacım.3 gündür falan mahvoldum çok şiddetli bir bulantı sabah akşam bitirdi beni sabah kotumu giydim belimden düşüyordu zayıflamışım neden bitmiyor ya bu bulantılar 2 aydır neredeyse çekiyorum beni çok sarstı bide dudaklarımın kenarlarında lekeler oluştu kusmaktanmı acaba?çok çirkin bakımsız hissediyorum kendimi.
merhaba arkadaşlar....bugün birbuçukta bende gideceğim ikili test için...inşallah güzel haberler alırım.bbu arada ilaç içmeyince benimde bulantılarım çok şiddetleniyor.içince de geçmiyor ama azalıyor ve çıkarmıyorum fazla...valla ben artık gün saymıyorum iki aydır ha bugün ha yarın bpsikolojim bozuldu iyice...azalıyo sonra yine artıyo anlamadım bende.hava güzel gezmek dolaşmak istiyorum ama nafile evde camları bile açmıyorum..neyse bugün bebeğimi görünce belki moralim düzelir.yani birçok arkadaşın derdine ortağım bende...Allah şifa versin hepimize....
merhaba arkadaşlar....bugün birbuçukta bende gideceğim ikili test için...inşallah güzel haberler alırım.bbu arada ilaç içmeyince benimde bulantılarım çok şiddetleniyor.içince de geçmiyor ama azalıyor ve çıkarmıyorum fazla...valla ben artık gün saymıyorum iki aydır ha bugün ha yarın bpsikolojim bozuldu iyice...azalıyo sonra yine artıyo anlamadım bende.hava güzel gezmek dolaşmak istiyorum ama nafile evde camları bile açmıyorum..neyse bugün bebeğimi görünce belki moralim düzelir.yani birçok arkadaşın derdine ortağım bende...Allah şifa versin hepimize....
Mercim inanmiyorum benimde dudaklarimin kenarinda lekeler olustu hatta esime dedim ki bunlar ne yaa iki taraftada leke oldu dedim o da hamilelikte olabilir belki internete bak dedi,baktim ama cok da tatmin edici bir yanit bulamadim.neden oldu ki bunlar ki benim cildim normalde lekesizdir herkes fondoten suruyorsun der yok derim.Allah Allah cok ilginc yaa
ALLAH korusun ama gidişatt onu gösteriyorr sanırsammmmm
merhaba kızlar ben cuma günü dra gittim bebeğim iyiydi çok şükür benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim
ikili test yapmadı ama ikili test için 4,5 cm olması gerekmiş bizimki 4 cm miş yanlış çıkabilir dedi 1 hafta sonra bakalım dedi ikili test yaptıran varmı cinsiyet öğrenen falan ?
ben bir çikolata ve tatlı canavarı olmama rağmen tatlıdan tiksindim..
hepsinden bir lokma alsam yeter heralde..
bir tane de minik süt içerim..yeter daha ne olsun
tabi bunları içerken kaç kere lavabo ziyareti yaparım onu hiç bilmiyorum
bir de gideceğim dr bize 1 saat uzaklıkta yolda ne yapıcam onu düşünüyorum..
evt cnm yediklerin yeterrrrr herşeyin fazlası zararrr ayy o 1 saatlik yol bitmezzzzz inşallah sana çarçabuk geçer zaman
ayyy inş canım yaa 1 saat git 1 saat gel nasıl çekicem bilmiyorum..
olmadı giderken arabada yerim çikolata mı sütü mü..
evden çıkarken yersem yolda zorlanırım..
bence yoluu yarıladıgında iç sütüüü gerisine dayanırsın zatenn
hele şükür geldinnn yaa çok merak ettimmm. meyse problem yokmuş sevindimmm canımmm. mercimek büyümemişmi daha :)))
sağol inşallah sorun çıkmaz....haklısın bir bütün olduk artık..valla çekmeyen anlamıyor nası bişey olduğunu hoş bende yaşamasam bende anlamazdım.abartıyor derdim.artık nası bişeydi unuttum iştahlı olmak,canının bişey istemesi.bazen kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.göbek möbekte yok zaten:)) bu arada hasta olmak çok zormuş onuda anladım...inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.bulantıdan yana bende çok dertliyim artık bir bütün olduk.bende senin gibiyim eve tıktım kendimi içimden bişey yapmak gellmiyor kızımı okula getirip götürüyorum okul yakın olmasa servis tutacam okula bile gitmek için dışarı çıkmak istemiyorum evde uyumak istiyorum zaten yastık ve battaniye hiç kalkmıyor çekyattan ölü gibi yaşıyoruz valla
güzel haberlerinizi bekliyoruz canımm..
yarın aynı heyecan bende de olucak..
mide bulantıları benim hiç azalmadan artarak devam ediyor..
azalacağı günü iple çekiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?