2012 Ekim Anneleri

edacım bugün gidecem 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl neler yapıyor dr.umunda sözü var cinsiyetini sölücek ultrasona girmeden önce 1 tane çikolata yicem bebeğim tam hareketlensin

ayyy canım yaaa şimdi daha çok heyecanlandım ben..
seni bekliyorum gelir gelmez yaz olur mu??
inş sevinçle geliceksinn

darısı da benim başıma..
yarın ben de 11+5 oluyorum inş bende öğrenebilirim

bende ultrasyona girmeden çikolata ve muzlu yada çikolatalı süt içicem

kızlar ben geçenlerde duydum kahvaltılık helvalar varyaaa onlar 2li testlerde çok işe yarıyomuş bebek fıldır fıldırr oynuyormuşşş ben deniyecem isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nede olsa

bizde deneyelimmm
şeker komasına giricez bu gidişle

evet tatlım sabah başka bir doktora gittik ve bu migren dedi sonunda birisi kesin bişey söyledi çok şükür ilaçlar yazdı aldık inşallah faydası olur şimdide uyuyo, 4 gündür ne uyku ne bişey mahvolduk helede o allahım yardım eder inşallah.. ama şu doktorlara o kadar çok kızıyorum ki 1. doktor sinüzit ameliyattan başka çaren yok diyor, 2. doktor bilmiyorum diyor, birde sende resmen deneme yapıyor yüzünün her tarafına iğneler yaparak, çok şükür 3. doktor kesin bişey söyledi bakalım..

Mercim inanmiyorum benimde dudaklarimin kenarinda lekeler olustu hatta esime dedim ki bunlar ne yaa iki taraftada leke oldu dedim o da hamilelikte olabilir belki internete bak dedi,baktim ama cok da tatmin edici bir yanit bulamadim.neden oldu ki bunlar ki benim cildim normalde lekesizdir herkes fondoten suruyorsun der yok derim.Allah Allah cok ilginc yaa

güzel haberlerinizi bekliyoruz canımm..
yarın aynı heyecan bende de olucak..

mide bulantıları benim hiç azalmadan artarak devam ediyor..
azalacağı günü iple çekiyorumm..

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.bulantıdan yana bende çok dertliyim artık bir bütün olduk.bende senin gibiyim eve tıktım kendimi içimden bişey yapmak gellmiyor kızımı okula getirip götürüyorum okul yakın olmasa servis tutacam okula bile gitmek için dışarı çıkmak istemiyorum evde uyumak istiyorum zaten yastık ve battaniye hiç kalkmıyor çekyattan ölü gibi yaşıyoruz valla

merhaba kızlar ben cuma günü dra gittim bebeğim iyiydi çok şükür benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim
ikili test yapmadı ama ikili test için 4,5 cm olması gerekmiş bizimki 4 cm miş yanlış çıkabilir dedi 1 hafta sonra bakalım dedi ikili test yaptıran varmı cinsiyet öğrenen falan ?

sendede olduğuna göre hamilelikten olan bişeydir galiba bende beyaz tenli olduğum için kahverengi lekeler sırıtıyor.ne hallere düştük ya

ALLAH korusun ama gidişatt onu gösteriyorr sanırsammmmm

ben bir çikolata ve tatlı canavarı olmama rağmen tatlıdan tiksindim..
hepsinden bir lokma alsam yeter heralde..
bir tane de minik süt içerim..yeter daha ne olsun
tabi bunları içerken kaç kere lavabo ziyareti yaparım onu hiç bilmiyorum

bir de gideceğim dr bize 1 saat uzaklıkta yolda ne yapıcam onu düşünüyorum..

hele şükür geldinnn yaa çok merak ettimmm. meyse problem yokmuş sevindimmm canımmm. mercimek büyümemişmi daha :)))

RED arkadaşımızı kaç gündür göremiyorum yoğunda mı giremiyor acaba??

evt cnm yediklerin yeterrrrr herşeyin fazlası zararrr ayy o 1 saatlik yol bitmezzzzz inşallah sana çarçabuk geçer zaman

evt cnm yediklerin yeterrrrr herşeyin fazlası zararrr ayy o 1 saatlik yol bitmezzzzz inşallah sana çarçabuk geçer zaman

ayyy inş canım yaa 1 saat git 1 saat gel nasıl çekicem bilmiyorum..
olmadı giderken arabada yerim çikolata mı sütü mü..
evden çıkarken yersem yolda zorlanırım..

edammm, mercim, yesil33, gLssHh, sevdamcee, seherozcan, ksel, st1984, mavibattaniye, ogu82, laplace, Coyote, arcak81, leyli2212, ilaydakorucu06, evimicin, nergis67

hele şükür geldinnn yaa çok merak ettimmm. meyse problem yokmuş sevindimmm canımmm. mercimek büyümemişmi daha :)))

canım benim kusura bakma merak ettirmişim seni mercimek 4 cm olmuş canım :) boyu anasına mı çekecek ne bakalım 10 gün sonra gelince tekrar gidecem ozamana büyümüş olur biraz daha cinsiyetide öğreniriz hem belki sen napıyosun canım nasıl gidiyor ne zaman gidecen dr a ?

Ekim anneleri hepinize sesleniyorum ne olur cevap verin yok mu 12. Haftaya gelip bulantisi kesilenler???biraz moral olsun bize nolur eger bittiyse yazin anlatin da biraz moral bulalim ben hep o haftalri dusluyorum su anda

sağol inşallah sorun çıkmaz....haklısın bir bütün olduk artık..valla çekmeyen anlamıyor nası bişey olduğunu hoş bende yaşamasam bende anlamazdım.abartıyor derdim.artık nası bişeydi unuttum iştahlı olmak,canının bişey istemesi.bazen kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum.göbek möbekte yok zaten:)) bu arada hasta olmak çok zormuş onuda anladım...
güzel haberlerinizi bekliyoruz canımm..
yarın aynı heyecan bende de olucak..

mide bulantıları benim hiç azalmadan artarak devam ediyor..
azalacağı günü iple çekiyorumm..

sağol canım inşallah sende güzel haberle dönersin bende...herkes...bulantım benimde bu hafta bi kaç gün çok şiddetlendi azalacak diye beklerken,iki ay nası geçti Allah bilir bide ben.bulantısı olmaya hamilelere özeniyorum..geçecek inşallah,çoğu gitti azı kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…